Vynimocne miesta na fotenie Kosice okolie ?

Viete mi niekto poradit krasne a vynimocne miesta v Kosiciach na svadobne fotenie?Je tu vela skusenych fotografov a tak isto manzelskych parov pred a po svadbe a urcite mate skusenosti s fotenim.Budem Vam vdacna za kazdu radu.
Odpovedať
Je Vas tu hrozne vela fotografou ktory sa prezentujete v tom naj a preto by sme sa chceli poradit a radi by sme vase odporucania na miesta kde svadobne fotenie by bolo to naj... Mate nejake navrhy alebo skusenosti kam a kde sa fotit? Najlepsie Kosice Okolie Dakujeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luckano ahoj, my sme mali predsvadobne fotenie na balíkoch slamy na poli v Budimíri. A svadobné fotenie ešte len bude, v zime, v lese niekde v Sokoli
Odpovedať
@babika003 to znie velmi dobre.My sme tiez chceli nieco take dedinske, potom nieco take elegantne a nieco vtipne a napadite tak tiez.A v budimiri nie je aj kastiel?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali rande fotenie za Kosicami v dedinke Haj su tam krasne vodopady my sme boli v lete 34 stupnov tak tie vodopady boli mensie ale je tam nadherne :)
Odpovedať
@tinusik20 wau to znie super... :)
Odpovedať
@luckano my sme sa boli fotit v Madarska na stastnom kameni (Boldogkovar) je tam hrad teda skor taka polozrucanina hradu a nas fotofraf bol nadseny s toho miesta krasne fotky tam vzikaju pri zapade slnka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anithocka A kde presnejsie to miesto je ak mozem poprosit ;-) je to daleko z KE? dakujem
Odpovedať
@ivush123 napojis sa v KE na Juznu triedu a stale rovno na Madarsko aj v Madarsku skoro stale rovno...z ke cca 45minut ale aj to koli dedinam na slovenskej strane a kusok menej kvalitnym cestam pri hrade...my sme tam dosli okolo 17tej cca hodinku sme sa fotili na hrade a 45minut pod hradom piknikove fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anithocka dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@luckano ano, je tam aj kastiel, ale podla mna tam nafotis len take klasicke fotky...pekné, ale klasika....ked chces nieco vtipne, urcite v prirode, s nejakymi rekvizitami, ked mas dobreho fotografa, tak sa vyšantite dosýtosti aj vy aj on :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?