Vlastný fotokútik, fotostena - ponuka na spoločnú kúpu

Zdravim vsetkych ;) S priatelkou mame termin svadby v septembri a keďže fotobox , fotokutik v BA a okoli stoji dosť vela tak rozmýšľame nad vlastnou alternatívou. Napadlo ma či by niekto kto má svadbu tento rok , by nemal zaujem sa poskladať s nami na niečo take. Je na výber viacero pozadí , plachta , resp pozadia v rozmere 200x300cm , ktore by sa zavesilo na konstrukciu ktora je nato určená. Celé by to mohlo byť cca okolo 120euro z aliexpresu. Chceme si objednať aj vsetky tie doplnky , predavaju take sety fuzy, okuliare aj tabulky , to vychadza do 20euro. Potom Vam stačí už iba kamarat zo zrkadlovkou a stativom a je ušetrené. Ak by sa našli aspon 3 - 4 pary, s ktorymi sa zhodneme na pozadi , bolo by to super ;) Pridam aj zopar foto
Odpovedať
Profilova fotka
Ak môžem poradiť, ten kamarát so zrkadlovkou a statívom (ani jedno z toho nemusí byť, ale je dobre ak je), by ešte mal disponovať kvalitným nasvietením (mal by zvládať pokročilé ovládanie fotoaparátu a nasvietenia) a solídnu fototlačiareň, ktorej obsluhu by tiež bolo dobre mať vyskúšanú. To všetko platí samozrejme v prípade ak chcete mať výsledok, ktorý by sa približoval profesionálnym výsledkom. Často sa stretávam s tým, že sú potom ľudia sklamaný z konečnej podoby takýchto fotografií.
Odpovedať
To s tym svetlom , som si uplne vedomy ;) Ďakujem za radu... urcite budem nato myslieť. Každopádne fotky , sme nejako neplanovali tlačiť na mieste , skôr rozosielat emailom ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som Vám neradil kupovať pozadie z Aliexpressu, lebo Vám pravdepodobne príde pokrčené, nedá sa vyrovnať a to rozhodne nevyzerá dobre. Bohužiaľ, kvalita niečo stojí.
Odpovedať
a co tak si kupit len fotoplatno pripadne si ho vyrobit? ja som si kupila za 17€ a iba ho prilepim v sale paskou, kam mi to povolil hotel :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme tiež mali vlastný "fotokútik" a nikomu neprekážalo že tam nemal žiadne pozadie. Ľudia si tie rekvizity brali aj k stolom a fotili sa kade tade, aj vonku na terase, používali k tomu mobili a bolo to celé fajn. :)
Odpovedať
Profilova fotka
2m pozadie je malo siroke to sa pouziva na nasvietenie portretu pre jednu osobu. Mozno natesno pre dva max.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, A čo tak prenájom fotosteny z kvetov ? V súčastnosti je to veľký trend, hostí to ohúri a radi sa pri nej striedajú na fotenie. Prenájom je 30€. Stena je ľahká, prenosná, kvety sú vyrobené z penového materiálu smotanovej farby. Pozrite si náš shop tu na mojasvadba. Pripájam foto
Odpovedať
@markolino 2 m pre jednu osobu?? vazne? ... podla mna sa tam zmestia aspon styria, pre portret... nie cele postavy
Odpovedať
Ludia, ved to je strasny gyc, ako zpred 20 rokov :-) Vybehnite von zo zabavy, najdite nejake neutralne pozadie a tam sa pofotte. Ak predsa chce niekto gyc na pozadi, stiahnite si aplikaciu a tam mate velke mnozstvo pozadi, smartfon to spravi za vas, ale gyc to bude tiez. To je ale len moj nazor.
Odpovedať
Mam na predaj rekvizity za 6 eur a darujem vam k nim polaroid. My sme sa rozhodli pre profesionalny foto kutik nakonoec som z Ba
Odpovedať
Profilova fotka
@martina833 Opravujem trochu som to zvelicil ale na tesno 2-3 ludia ano to uz moze byt problem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
skuste tvojafotobudka.sk nie je to vobec az tak drahe a funguju bezne aj v BA... usetrite kopec starosti a fotky budete mat aj vytlacene, je to pekna spomienka... ak ich mate v pc malokedy sa dopracujte aj k tlaci
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?