Vie mi niekto poradiť dobrého fotografa?

hľadáme fotografa na termín 20.10.2018 najlepšie z okolia Bratislavy
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, zalezi ake mas kriteria. Ja som presla portfolia zhruba 40 fotografov, a vybrala si toho, pri ktoreho foto som mala zimomriavky - p. Stancik. Najdes ho medzi pro tu na stranke, pozri, ci Ta jeho praca a najma ten popis, ktory tam ma, oslovi.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si moju tvorbu. A keď budete mať akékoľvek otázky veľmi rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný deň, Martin
Odpovedať
Profilova fotka
@sonnenshein nechval dna pred vecerom :) este vobec netusis, ci ti to dobre nafotim :)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň, termín mám voľný, skúste pozrieť moju prácu, na otázky rada odpoviem
Odpovedať
Dobrý deň :) ja mám tiež voľný termín, moju tvorbu a všetky informácie nájdete na mojej webstránke. PS: Tiež odporúčam Igora, bol som s ním celý deň na svadbe a naozaj je to Pán Fotograf :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Väčšina fotografov za vami príde v rámci Slovenska kamkoľvek - možno si vypýtajú náklady za dopravu, ale to mi príde zanedbateľná suma v porovnaní s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. Myslím, ze je teda lepšie sa orientovať na fotografa, ktorého práca sa vám páči, než na fotografa, ktorý je blízko vás. Samozrejme svoju úlohu zohrá aj cena za jeho služby a ďalšie faktory, ale jeho vzdialenosť od miesta svadby mne osobne príde ako najmenej podstatný faktor. PRO fotografi vám už ponúkli svoje služby, vidím že aj niektoré nevesty už napísali svoje odporúčania s fotografmi, takže mate z čoho vyberať. Držím palce, aby ste vyberali podľa správnych kritérií - ak by ste chceli nejakú napovedá, skúste pozrieť môj článok http://marosmarkovic.sk/12-otazok-sva..., pripadne ďalšie rady na blogu. Na webke nájdete aj môj cenník, keby som vás oslovila moja praca.
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?