Svadobný kameraman z Prešova. Poraďte

Hladame dobreho kameramana, Presovsky kraj, najlepsie niekoho kto by zvladol aj fotenie v pripade, ze by nam nedorazil fotograf zo zahranicia. Dakujem. x-)
Odpovedať
odporučam kameramana Plančára najdeš v googli
Odpovedať
ahojky, aj ja oporúčam Jozefa Plančára zo Sabinova :) je to profík .odporúčam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Neodporucam pana Fecka - AF kamera
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem, Je vela moznosti - hlavne sa Vam musi pacit vysledok. Mnoho krat sa ludia nechaju "opit rozkom" a pristupia na reci, pricom si velkrat nepozru podrone pracu. Ludia su radi ak usetria - no mnoho krat su sklamany ak na svadu vynalozia nemale peniazky a nakoniec im to fotograf alebo kameraman domrvi - v tedy je zial uz neskoro. Preto nerozhodujte sa len na zaklade nizkych cien - mnoho krat sa to nevyplati. Dnes si status profesionala dokaze na svoj web napisat uplne kazdy :-N
Odpovedať
tak presne suhlasim bohužiaľ každý pár namiesto kvality volí radšej ľahšiu cestu kameraman fotograf skupina čo najlacnejšie a potom...............................panebože dvd alebo fotky hodi hlboko do skrine a radšej to nikomu neukaže dnes ssa za Kvalitu platí a budme my tu na východe radi lebo na strednom a západnom Slovensku za služby platia nad 700e a niekedy sa ich výsledok nerovná tej cene takže mate na vyber
Odpovedať
suhlasim s kaliatko, taktiez neodporucam AF kamera, za videom sme cakali takmer 3/4 roka ]-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
dadazu A neboli ste spokojný s kvalitou? Koľko ste platili za za video? Máli sme ho tiež, čakali sme tiež 2 mesiace, ale sme super spokojní.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ja len reagujem na kaliatko a dadazu, Je pravda, že dostali svoje svadobné videá v roku 2011 po dohodnutom termíne. No zabudli napísať, že ako ospravedlnenie za nedodržanie termínu dostali videá, obe nevesty KOMPLETNE ZADARMO. Myslím, že teraz je to fér. Aďo Fecko - AFkamera
Odpovedať
filma
Odpovedať
Profilova fotka
CUCO TV PRODUCTION :)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Dobrý deň. Ponúkame Vám naše služby aj komplet foto&video. Ukážky na Váš e-mail prípadne osobne
Odpovedať
Profilova fotka
Neodporúčam "niekoho kto by zvládol aj fotenie"...fotografia je plnohodnotná profesia...študuje sa rovnako 5 rokov ako jadrová fyzika...ale myslím, že by ste si nedali postaviť reaktor doma len tak niekomu kto to zvládne...možno :) p.s. prečo nemáte istotu, že fotograf dorazí?? Ta ja temu nechapem...:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
To tu budes tazko Slavo vysvetlovat vsetci ficia teraz na kamero-foto v jednej osobe a nechcu si priznat ze vzdy to bude kompromis. Stava sa to fenomenom tejto doby bohuzial a potom sa cuduju nad vysledkom.
Odpovedať
Profilova fotka
@markolino robia to aj fotografi tak, ze zaroven aj tocia alebo je to len pripad kameramanov, ze sa fusuju do ineho remesla ?
Odpovedať
Odporúčam MK študio aj p,J.Vančika :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?