Svadobný fotograf z okolia Lozorna, 24.8.2019

Ahojte, zháňam šikovného fotografa/ku na zaznamenanie našej svadby v Lozorne. Termín je 24.8.2019 Páči sa mi tvorba akú ma Pavol Delej, no ten je mimo našej cenovej relácie. Maximálna cena 450€ Budem vďačná za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
Preco si nedate nafotit od Pavla Deleja aspon svadobne portrety mozno sa s nim dohodnete a najdete spolocnu cestu.
Odpovedať
Profilova fotka
@sasa1991 Dobrý deň som svadobný fotograf z Okresu Prievidza ale fotím po celom Slovensku a ak by vás zaujala moja tvorba budem rád ak sa dohodneme 🙂cenník na mieru podľa vašich požiadaviek 300€. 📸 termín na svadobné fotenie mám voľný 📸 viac informácií o sebe mám v profile 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@sasa1991 Ahoj, skúste pozrieť moju prácu na webe, tu na profile alebo tu https://www.youtube.com/watch?v=Cy2WQ... v zostrihu z jednej z posledných svadieb. Do IP posielam ponuku. Prajem pekný večer.
Odpovedať
Profilova fotka
@sasa1991 Mate ambiciu sklbit dve protichodne veci - (velmi) vysoku kvalitu a nizku cenu. Nehovorim, ze to nejde, ale asi to nebude jednoduche. Hlavne preto, ze bezny priemer kvalitnej fotografie u nas je okolo 600-700e a to este ani zdaleka nie sme na kvalite Pavla Deleja. Takze rady, ktore ste si pytali by podla mna boli: 1) uz spomenute fotenie Pavlom Delejom na kratsi cas - nejdem spekulovat ci by sa mu to oplatilo chodit na tych par hodin za vas budget. 2) usetrit na inych veciach a zvysit limit na fotografa (menej hosti, mensia vyzdoba, lacnejsie saty, ...) 3) vyrazne znizit ocakavania a hladat fotografa podla vasho budgetu Ja vam moje sluzby ani nejdem ponukat, lebo nemam ani kvality Pavla Deleja a (aj napriek tomu) si pytam viac ako je vas rozpocet. Ale drzim vam palce pri hladani :)
Odpovedať
@maros_markovic Smutné na tom je, že fotograf fotiaci za tých spomínaných 600-700 po zaplatení daní a odvodov získa menej peňazí než ten, čo si dá zaplatiť 450e "na ruku"....
Odpovedať
Profilova fotka
@sasa1991 Milá budúca nevestička, ak Vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. Termín Vašej svadby mám voľný :) Be happy ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@sasa1991 dobrý deň, moju ponuku nájdete v správe :-)
Odpovedať
Kde su teraz vsetky tie premudrele nevesty, so svojimi radami a ironickymi poznamkami ako sa da v pohode zohnat kvalitne a hlavne lacnoooo, halooo??? Tak sup sup rychlo sem so svojimi napadmi, ved tato stranka je iba o pomahani si jedna druhej a nie aj o dobre mienenych radach profesionalov !!! Babenky nezabudajte, ked tu ucty PRO nebudu vkladat kazdy po 200€ rocne tak my nebudeme mat kde diskutovat !!!
Odpovedať
hlavne si treba uvedomiť že véééľmi veľa dobrý fotografov odtiaľto odišlo... pretože za skoro 200€ ročne nedostanú nič.... reálne z tejto stránky väčšina kvalitných fotografov nemá ani jedinú svadbu za rok... možno sem tam poniektorí jednu... a to je brutálne nerentabilné aby boli náklady na získanie jednej svadby 200€ nevesty by tu najradšej prvotriednu kvalitu za pár šupov...ale takto to nefunguje.... aj fotograf musí z niečoho žiť.... väčšina tých čo tu ponúka nafotenie celej svadby za 300-400 € to buď nerobí oficiálne na živnosť s faktúrami alebo býva u rodičov atď.... to že členstvo pre pro tu stúpa len tak ako si adminky stránky zmyslia je zas vec druhá... v priebehu 2-3 mesiacov mi došla najskôr správa že mesačne za 14,9€ ak si dobre pamätám....a následne o tuším 2 mesiace neskôr ponuka na niečo vyše 18€ mesačne... (pritom poniektorí skoršie regnutý stále platia len 10€ mesačne?) prečo nieje cena jednotná? pritom na kvalite tejto stránky sa už roky nezmenilo nič.... za čo tu má človek nechávať také brutálne prachy? prečo stúpa cena pro účtu ke'd nestúpa kvalita stránky? od neviest si tu vypočuje hejt že také vysoké ceny za fotenie to je zdieranie..... reálne nezíska žiadnu svadbu.....a stránka tiež vyzerá ako z roku pána.... mne sa veľmi pozdáva tá idea svadobného portálu.....ale vyslovene nesúhlasím s tým ako sa k tejto stránke stavajú jej adminky... dizajn, fungovanie atď je naozaj na predpotopnej úrovni :/
Odpovedať
Bežnému fotografovi stačí tých 400-500€, ale musí to byť už v čistom.... Ak by fotograf nafotil popri práci povedzme 12 svadieb po 500€, tak to najprv musí zdaniť (ostane mu 400€), zo zdaneného musí odpočítať dopravu a USB kľúč (ostane mu 350€) a z toho zvyšku musí zaplatiť minimálne odvody do zdravotnej a sociálnej poisťovne cca 225€. Čiže z 500€ mu ostane 125€ ;-( Ak sa v niečom mýlim, tak ma opravte - nie som účtovník, ale som viac fotograf PS: Inak tu sa mi nezdá, že nevesta hľadá kvalitu Pavla Deleja za 450€, ale že ho iba uviedla ako príklad štýlu, ktorý sa jej páči a rovno uviedla aj cenu, ktorú si môže dovoliť
Odpovedať
Bohužiaľ, cena ktorú si môže dovoliť pokryje pri každom kvalitnejšom fotografovi maximálne fotenie obradu a portrétov (v jeden deň) bez príprav, bez hostiny, bez odobierky)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?