Svadobný fotograf Prievidza/Bojnice. Moje poznatky

Ahoj baby, otváram nové vlákno na tému svadobný fotograf v našom okrese. Posledný mesiac som trávila tým, že som si o nich niečo zisťovala a prezerala ich stránky. Svadobné fotočky chcem mať pekné, tak som pátrala. A chcem sa s Vami podeliť o svoje poznatky. Nie je ich u nás až tak veľa, iba niektorí spĺňajú moje nároky, ale dám sem zoznam všetkých, na ktorých som narazila a ktorí majú na internete prezentáciu, aby ste si mohli urobiť predstavu. Andrea Zerola Blahová Mário Novotka videostudiovenusa Karol Urban Jozef Kapusta fotoateliér Valovič Ak som niekoho vynechala, doplňte, nech vieme aká je tu ponuka a napíšte aj svoje skúsenosti z ich prácou.
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
luciafa a vies priblizne ceny? a taktiez kde by som si mohla pozriet ich prace? :-)
Odpovedať
pipi1211 - ceny som ešte nezisťovala, ale niektorí ich uvádzajú priamo na stránkach. A ich práce si možeš pozrieť tak, že si ch nájdeš cez vyhľadávač google. Napíš do googlu meno, presne ako som napísala a on ti nájde ich stránku, alebo odkaz na ich stránku. Je to celkom jednoduché. Keby ti to nešlo, napíš mi, na koho chceš kontakt, ja ti pošlem internou poštou.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my mame svadbu v septembri v Bojniciach a zarezervovaneho fotografa Maria Novotku z Prievidze. Poculi ste o jeho praci? Mate nejake referencie? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja poznam este jedneho uzasneho fotografa velmi pristupneho a zabavneho a myslim baby ze i cenovo pristupneho je z Kanianky a vola sa Alojz Holly on ma toho v celku dost takze neviem ci sa da vybavit na poslednu chvilu ale skuste len neviem kontakt..:(
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... tu je album beatky na kt svadbe som bola aj ja..a ktorej svadbu fotil i kameroval Alojz takze to je ukazka jeho prace..
Odpovedať
Veľmi dobrý je aj Otto Kmeť - veľmi príjemná spolupráca a foto veľmi pekné , kvalitné, výstižné momentky. Ja som k nemu prišla cez svadobné študio Grace.Kontakt momentálne nemám ale môžem dodatočne zohnať. x-)
Odpovedať
Oto Kmeť je dobrý mal ho kamarát môjho drahého na svadbe minulý rok mali svadbu v kaštieli v Čereňanoch nádherné fotky. Ja ho chcem určite tiež.
Odpovedať
slniecko82 - fotograf Mário Novotka, mňa zaujal už pred rokom, fotí nádherne, len je trošku drahý. Ja som si ho vyhliadla vďaka tomuto albumu: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... Dúfam že potom prihodíš foto, už teraz sa veľmi teším. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luciafa - fotky potom urcite pridam.. Dufam, ze to vsetko dobre dopadne a bude co ukazat. :-) Hoci viem, ze sa tu bavime skor o fotografoch, rada by som sa predsa len opytala na Hotel Kaskada v Bojniciach? Zajtra to chceme ist s priatelom pozriet. Mali sme totiz rezervovany Hotel pod zamkom, ale zachovali sa k nam velmi neseriozne a neprofesionalne. Rezervaciu prepustili nejakemu inemu paru, bez toho aby nas na to telefonicky upozornili. Boli sme s nimi dohodnuti na termine zlozenia zalohy, a ked sme tam dosli, povedali nam, ze nemaju pre nas dobru spravu... Takze pozor na nich...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam jednu referenciu na Andreu Blahovu, chceli sme ju mat na fotenie, ale ona nam nebola schopna povedat, ci bude mat volny termin, poziadala som ju o zaslanie ponuky, na to sa uplne vyprdla.. nakoniec som sa dozvedela, zi sice foitky su pekne, ale neda vam ich na CD alebo DVD, proste dostanete len urobene fotky ja odporucam Pala Briatku alebo moju Cathy, je to australcanka, zije v bojniciach, venuje sa len foteniu svadieb, my sme ju bohuzial "dostali" tym, ze sme chceli fotenie maximalne hodinu, takze bola z nas uplne hotova, ze nestiha urobit "aranzmany", ale s vysledkom som spokojna ;-) inak cenovo sa pomaly vsetci blizia k blavackym cenam.. a valovic je taka klasika, nic vynimocne, ale nic nepokazia
Odpovedať
Andrea Blahová robí fakt pekné fotky, je pravda, že ich nedáva na CD ani na DVD - je to škoda :( . Negatívy zostanú u nej a kedykoľvek si možete fotky doobjednať. Inak fotky v prípade záujmu ručne koloruje - výsledok je veľmi zaujímavý. Vyhrabala som pre Vás jeden link, kde sa možete pokukať, ako to vyzerá v praxi. Je to vzácny link, jediný odkaz na jej robotu, keďže na jej www-stránke sa pracuje. Ak ich tu má viac ( ja som nenašla ), pridajte. http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
lucia len ma zarazil ten jej pristup.. proste nemala o fotenie ani najmensi zaujem..
Odpovedať
Článok sa načítava...
ak to pomoze, mam kontakt na fotografa z Dubnice nad Vahom, to nie je az tak daleko :-| Dam do IP
Odpovedať
odporúčam fotografa... vladimír vanek... fotky dáva aj na dvd .. ceny su prijatene a foti krasne
Odpovedať
Ahojte holky, ja som z Banoviec ale musim povedat, ze fotograf je zatial jedine cim som si isat na nasej svadbe. Je od nas z mesta a fotil aj na svade mojej sestry a musim povedat, ze mne sa velmi pacili jeho fotky, ma aj nejake prezentacie na stranke. Staci si ho vygooglit. vola sa Ivan Musil.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte...neviete mi povedat ako foti Adriam Mokris z Banoviec nad Bebravou..... :-)
Odpovedať
Ahojte kočky, prosím Vás neviete o nejakom fotografovi a kameramanovi y okolia Ziliny a Cadce?
Odpovedať
slniecko82 - objavila som ďalšie fočky tvojho svadobného fotografa, kukni - http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, a o Petrovi Ďurinovi ste nepoculi nic??
Odpovedať
ahojte ...., skuste Petra Mrazika z Trencina, chodi aj mimo okresu, moju kamosku fotil v Ba
Odpovedať
Profilova fotka
luciafa - dakujem za tip, fotky z toho albumu su krasne, uz sa neviem dockat nasej svadby a fotiek z nej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Ahojte kocky,som tu nova a vidim,ze toto svadobne forum je super.Ja s priatelom tiez uz mame vybraty termin na svadbu,je to az buduci rok v maji,konkretne 9.5.2009,ale uz teraz mam z toho hrozu.Obrad chceme mat v zlatej sale na Bojnickom zamku,ale kde bude hostina a kde ulozime svadobcanov,to nemam vobec tusenia.Budeme mat 50 ludi. Potrebujem zistit asi vsetko,kameramana,DJ alebo nejaku kapelu,kto mi urobi najlepsie zakusky,fotografa,vyzdoba,kde zohnat saty,zavoj a ostatne drobnosti a samozrejme,za prijatelnu cenu.Ja som z Banoviec,ale tu svadbu nechcem mat,v Bojniciach je to predsa o niecom inom..prosim Vas baby,tie co to uz mate za sebou,poradte mi,napiste mi kontakty,aby som si to mohla vybehat..priatel je z PD zo Severu,ale je tak pracovne zaneprazdneny,ze na vsetko som sama..zatial,ved sa casom prida.Prosim baby,poradte mi..diky moc!! ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani koli kontakto kuk moj svadobny album, ak mas nejake otazky, kludne napis IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky,mate prosim Vas nejake skusenosti s fotografom Tomasom Grachom,DJ Jursik a kameraman Miro Kasala..tvoria jedno trio,jedna firma z Partizanskeho.Nejake info poprosim,ci su dobry a tak.Diky moc ;-) ;-)
Odpovedať
neriskuj, citala som tu na nich velmi zle referencie, len to teraz neviem najst, budem hladat dalej/ hlavne na Jursika/
Odpovedať
danielkabn - tá trojka je aj mne povedomá, miiaa má pravdu, je tu niekde na nich vlákno a nebolo to nič dobré. Pamatám si len, že to bola nejaká trojka z PE, nie som si istá, či to boli títo, ale zachovali sa riadne nezodpovedne. Veľmi ich tu tlačila nejaká baba, nakoniec to všetko prasklo a bola to riadna amatérska blamáž.
Odpovedať
Našla som jeden link, dúfam že mi adminky odpustia, je to na konkurenčnej stránke, ale je to pre dobro členky
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Luciafa i Miiia,tak viem,ze sa na tu stranu nesmiem pozerat..tak mozem zacat hladat odznova,nemate nejake dobre tipy z okolia Prievidze na DJ,kameramana a fotografa..moc mi pomozete :-)
Odpovedať
Tak fotografov je už na tomto vlákne ako maku, stačí si pokukať ich stránky, niektoré nevesty tu ukazujú aj svoje albumy, pokukaj to, máš tu aj odkazy na konkrétne svadobné albumy. Všetko je to o cene, času máš ešte dosť do budúceho roku. Ak ti nevadí rozhadzovať korunky, vyber si ako fotografa Róberta Fojtíka alebo Jána Čechovského, tí su najlepší, ale stoja okolo 30.000,- Sk. Nech už si vyberieš kohokoľvek, každý dobrý fotograf tie vie poradiť aj dobrého kameramana, oni vačšinou robia spolu. No a DJa, tak to ja by som radšej kapelu...
Odpovedať
k teme o jurstovi http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?