Svadobny fotograf Lucenec - nedoporucujem na fotenie Kristian Conka

Chcela by som varovat vsetky nevesty z Lucenca a okolia, ktore by uvazovali o svadobnom foteni od Kristian Conka. Z jeho fotiek sme velmi sklamani, je vidiet, ze ho to uz nebavi. Zabery su o nicom, ostrost taktiez, skupinove fotenie s hostami dopadlo katastrofalne, pretoze zvolil spatny objektiv. Pouzil objektiv pre jednu velku skupinovu fotku a potom ho zabudol vymenit za druhy, takze kde sme foteni v skupinkach do 10 ludi, ti co stoja na kraji su zdeformovany (tucny, vysoky atd...). Ked vybera zo skupinovych fotiek, je mu uplne jedno, co vyberie, nam povyberal take fotky, ze sa na nich ludia pozeraju inde, maju pozatvarane oci. Pri foteni je staticky, takze fotky vypadaju tak isto. Pocas fotenia s Vami nekomunikuje, nijak Vas nedava do nejakych poz. Finalne upravene fotky od neho su o nicom, nemaju ziaden zivot, ziadnu farbu. Cena rozhodne neodpoveda vykonu. Rozhodne od neho neocakavajte, ze Vas ako nevestu vyfoti samotnu. Musite mu sama povedat, ze chcete taku fotku, pretoze ho to nenapadne. Fotky od neho sme uz ukazali aj rodine aj znamym a vsetci su z jeho fotiek pohorseni. NEDOPORUJEME HO! Budem rada, ked pomozem tymto prispevkom aspon jednemu paru, ktory si ho nevyberie na fotenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucencanka ahoj, ak sa smiem spytat, na zaklade coho ste si ho teda vybrali? odporucanie, fotky na webe, ceny, alebo coho? To bude podla mna tiez velmi uzitocna informacia pre dalsie nevesty ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, popripade mohla by si uverejniť pár záberov z vašej svadby? Možno aj to by pomohlo
Odpovedať
Vybrali sme si ho na zaklade toho, ze fotil svadbu rodinneho prislusnika a tie fotky vypadali dobre. Najskor sme skusali inych fotografov, ktory sa nam pacili ovela viac, ale ti uz nemali volne terminy, tak sme skoncili u neho.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?