Svadobný fotograf Halvoníková Zálesie (Bratislava)

Čaute nevesty! Chcem Vás poprosiť o nejaké info o fotografke Zuzke Halvoníkoej , či máte niektorá s ňou skúsenosti s fotením. Ako ste boli spokojné? Zároveň Vás chcem poprosiť o nekaý tip na DJ-ja v Nitre. Ale ozaj dobrého. Príp. aké máte skúsenosti s Igorom Ružanom? Môžete mi poslať kontakt cez IP? Ďakujem ;-)
Odpovedať
:-) Cau - o podobnom sa pise v casti Nitrancanky - skus tam pozriet.Posielam Ti do IP nasho DJ a kameramana na nasej svadbe 4.11.2006 v Nitre.Cau.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojko, nas Zuzka Halvonikova fotila a mozem ju len odporucit. Urobila krasne fotky, bola prijemna, urobila mi sama velky fotoalmum a este mi ho aj doniesla do prace. Tomu sa hovoria sluzby na urovni. Normalne aj manzel sa v pohode nechal fotit, co mi cely cas hovoril, ze on sa fotit nebude ;-) a cenu ma tiey super.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Prave som videla jej fotky, je uzasna! nemate na nu niekto kontakt? Dakujem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
zuzka ma prekrasne fotecky ;-) letusik da sa vygooglit, kuk ip
Odpovedať
letusik katalog firiem http://www.mojasvadba.sk/companies/co...
Odpovedať
Profilova fotka
nas ma tiez fotit 30.8. teraz ma myslim male mimco, tak neviem ci nebude aktualna az v lete
Odpovedať
Profilova fotka
dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeem ;-)
Odpovedať
pre mna su jej fotky tiez neskutocneeeee, :-) naozaj pekne.
Odpovedať
ahojte, nas fotila tiez Zuzka a mozem iba doporucit, fotky su nadherne, normalne sme sa nespoznavali, v pripade zaujmu poslem mailom par fotiek....
Odpovedať
Profilova fotka
Videla som niekoľko albumov tejto talentovanej baby a naozaj to stojí za tie prachy!
Odpovedať
Profilova fotka
asmk ma fakt krasne fotky, uz sa tesim na tie nase
Odpovedať
Profilova fotka
zatial som nasla asi 4 fotografov ,co sa mi pacia....tak uvidime kto bude este volny,kym sa rozhybeme :-D Zuzka urcite patri medzi favoritov :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, mna tiez okuzlili Zuzkine fotky, mohol by mi niekto poskytnut nejaku konkretnejsiu info o cene? Aby som aspon mala nejaku predstavu. My by sme chceli, aby fotila len obrad a potom niekde exterier, na hostine uz nie. Dakujem vopred za odpoved ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ciusinka: nas tiez fotila portret, obrad a spolocne foto s rodinou, hostinu uz nie a vyslo to cca 13, s tym ze album a tak..ale mali sme ju zabookovanu o minuleho roku a tusim ze spominala ze ide trochu hore s cenou tak nefim presne
Odpovedať
bleble Dakujem, ja som jej uz pisala mail minuly tyzden, ale doteraz sa neozvala, tak som zatial vybavila inych fotografov (teda stretnutie) a uvidime, co bude ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ciusinka: radsej jej zavolaj, viem ze ma nejaky problem s mailovou adresou, nechodia jej posty
Odpovedať
Profilova fotka
Nás tiež fotila Zuzka, fotky sú úžasné, hneď ako som videla jej pár albumov, vedela som, že ona je najlepšia. Nám robila len portréty a vyšlo nás to na 11 000 Sk.- Fotky nám dala v nádhernom albume vo veľkých formátoch. Každému komu ho ukážeme padá sánka. :-) :-) :-)
Odpovedať
Pripajam sa k nazoru Zuzenky. ;-) Aj nas fotila Zuzka, fotky mame v krasnom albume a vsetkym sa zatial pacia. Najma nam, a to je najpodstatnejsie... ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?