Svadobný fotograf. Firma Aphyx Nitra. Máte skúsenosti?

Ahojte nevesticky, ako ste boli spokojne zo sluzbami tejto firmy? Zaujima ma najma kameraman... Videli sme ich prezentacne DVD, velmi sa nam pacilo, no zarazilo ma, ze nereaguju na maily.. :-S
Odpovedať
Ahoj blondineckay, tato firma mi nic nehovori, ale neviem ci si pocula o Bratovi (alebo Brath,neviem teraz), robil nam stuzkovu a bola fakt dost na urovni,aj ked je to uz nejaky cas do zadu. Aj ohladom svadby sa na neho ludia dost vypytovali. Jeden znami,tiez kameraman, dokonca chcel tu moju kazetu vidiet(ako spionaz :-) ) tak neviem.. skus
Odpovedať
To vazne ste ziadna nevesta nemali od nich svadobne DVD?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ahoj, my od neho budeme mat video. takze vysledok sme este nevideli, ale web stranke maju pekne videa.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahoj,este stale od nich nemame video od 26.9.!
Odpovedať
Profilova fotka
darca88 • 26. mar 2009 o 19:06 Caute baby chcem sa spytat ci mate niektora skusenosti s tymto studiom celkom sa mi to paci aj cena je v pohode.Ak ano ako ste boli spokojne a ako sa s nimi spolupracuje. dik novacka1 • Dnes o 15:02 ahoj darca88, dufam,ze si si ich nevybrala. darca88 • Dnes o 15:03 Ahoj nie nakoniec som si vybrala manzelov zitnanskych . Mas s nimi zle skusenosti ked ich neodporucas novacka1 • Dnes o 15:17 od septembra sme nevideli ani len ukazku a to uz je februar. stale nas zavadza ze sa ozve a potom sa zas neozve atd. dnes som uz upne stratila nervy ked som mu volala a bol nedostupny, tak tu pozeram vo fore co sa o tej firme pise.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
velmi rada zareagujem na tuto temu... ak mozem odporucit vyhnute sa tejto firne, nakolko je maximalne neprofesionalna... video zo svadby nemame uz viac ako rok... a co je najhorsie nemame ani fotky z detstva, tore sme mu dali, aby boli zapracovane v nasom DVD... je to stale to iste dookola, nedostupny, nebranie telefonu, vyhovorky vseho druhu atd... ZLE, ZLE, ZLE!!!!
Odpovedať
co tak trestne oznamenie? platili ste a oni nedodali za peniaze to co mali, sa neviete branit alebo co? 8-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@cicuska78 a dostali ste to DVD nakoniec?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme priamo z Nitry a ponúkame svadobné fotenie, termíny máme voľné. Fotíme živé fotky, na spôsob príbehu, fotíme dvaja v kombinácii reportáž+umelecké foto a býva s nami počas fotenia celkom sranda. Ponuku máme tu v profile na http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm... a momentálne ponúkame rôzne akcie a zľavy. V prípade, že sa Vám bude naša tvorba ľúbiť, neváhajte nás kontaktovať a fotografa budete mať tým pádom vybaveného :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?