Svadobný fotograf a krátky videozostrih Nitra 8.7.2017?

Ide o malú svadbu pre 15 ľudí (kostol, svadobný obed) v Nitre.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som mohol ;-) . Ale ako bolo mnohokrat povedane kratky videozostrih = vela materialu, takze iba ako svadobny fotograf.
Odpovedať
Aj keď chceš iba krátky videozostrih, potrebuješ tam mať kameramana aj tak celú svadbu, aby zachytil všetko podstatné, a aby ten zostrih aj vyzeral... aj my sme ho najprv chceli, ale keď sme si uvedomili, koľko to bude stáť, a 2 hodinové dvd si nikto nikdy pozerať nebude, tak sme od toho upustili a radšej sme investovali do fotografa ... áno, videozostrih je krásna spomienka, no dať za to 600€ je asi moc ... držím prsty :-)
Odpovedať
To je presne ako s fotkami. Niekto chce za 600 aspon tisic cvakov, lebo cim viac tym lepsie, to su tie 2 hodinove dvd. A niekto vidi rozdiel a za 600 chce paradny klip, to sa da prirovnat tak ku 200 fotkam. @kajika88 preco ste si nedali daky 30 minutovy film a klip, toto ponuka dost vela kameramanov. Ano cena za profi je vyssia ako 600.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň, ak Vás zaujala naša práca veľmi rada Vám ponúknem naše služby. :-) V prípade, že máte nejaké otázky odpoviem Vám prostredníctvom emailu alebo IP. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Ja beriem tvoju vyzvu! :-) Aj nafotim aj nafilmujem kratky cca 30min. zostrih stihnem oboje! :-) Nie je to profi kamerou, natacam svojou zrkadlovkou plus momenty kedy sa nedokazem rozrezat na polovicu :-) pouzivam stativ kde dam maly fotak, ktory zapnem a nataca video a ja popri tom fotim! :-) Som tu presne pre takych ako ty! Nie kazdy ma prachy na draheho kameramana a este aj fotografa a predsa len mat ako taky zostrih videa proste treba na pamiatku! :) Tak si pozri moj web prip. moj profil tam mam jedno take video :-). Na cene sa vieme dohodnut! Termin tvoj mam este volny! :) Katarina.
Odpovedať
Profilova fotka
sranda, presne toto radim nevestam, ktore maju hlboko do vrecka - dajte si maly fotak na stativ a neplatte zaznamarovi..... ale zaspominal som si aspon. sony hx5 bol moj prvy fotak v roku 2010.... kto by to povedal, ze dnes na take nieco niekto toci svadobne klipy. haluz :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?