Svadobný fotograf a kameraman v Lučenci

Profilova fotka
Ahojte baby! Chcela by som Vás poprosiť o nejaké info o dobrom fotografovi a kameramanovi z okolia Lučenca. Nepoznám žiadneho súkromného. Páčili sa mi fotky, čo robili v Dome služieb na poschodí, ale tí už zavreli búdu, tak neviem, čo mám robiť. V krajnom prípade sa obrátim aj na fotosalón Kristína, ale radšej by som podporila súkromnú osobu... Chcela by som exteriérové aj interiérové foto. Nepoznáte nejakého šikovníčka, ktorý vie pracovať so svetlom. Som ochotná pózovať pre dobré foto aj hodiny. :-o Neviem, či na to nahovorím môjho nastávajúceho, ale vynasnažím sa. Za každý pokus o radu som vďačná! Pa! :-)
Odpovedať
1
2
ahoj, skus tuto temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Diki baby, idem sa na to kuknut!!! ;-)
Odpovedať
zavolaj kontakt do IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kamera jednoznacne...(mala som moznos pozriet cca 7 sucasnych svadieb od roznych kameramanov z Lc)...marian vladovic alebo robo repa obaja z VK...nemaju konkurenciu,ja som mala oboch.marian toci aj do televizie
Odpovedať
Ahoj ninina. Ja budem mat svadbu vo VK, ale roba repu ako kameramana nechcem mat. videla som jeho video, no vobec sa mi nepacilo. Aj jeho jednanie je divne, sesterke stale zvysoval cenu. Vladovica chvalia, ale je velmi zaneprazneny, kedze robi aj pre televiziu a striha DVD asi dva mesiace. Ja budem mat kameramana p.Barkaca z Poltara, poradili mi ho baby na nete.
Odpovedať
Profilova fotka
to s tym jednanim je pravda(no ciastocne ho ospravedlnuje jeho dost velke koktanie),svadbu sme dostali az po 2och mesiacoch,pracu maju s vladovicom podobnu,no keby som si mala vybrat tak asi jeho(vladovica).mna presvedcili ich kvalitne, jednoznacne najcistejsie zábery! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte viete poradit dobrého kameramana a fotografa? ;-) A ako skoro si ich zajednať pred svadbou ďakujem
Odpovedať
skus zadat do googla m-foto....odporucam :)
Odpovedať
ďakujem pozriem :-)
Odpovedať
a máš s nimy skúsenosti? :-)
Odpovedať
ano...boli sme velmi spokojny....krasne fotky ....za velmi dobru cenu ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
My budeme mať kameramana Milana Peťka z Lovinobane, videla som jeho robotu a chvália ho viacerí. Už sme sa s ním aj stretli, kameruje tuším cca. 12 rokov. A fotky? Jednoznačne Milan Antal ;-) nemá konkureciu v tomto okolí, robí svadobné knihy. Cez google ľahko nájdeš, alebo ak máš záujem napíš mi ip a pošlem ti presne link na ich stránku, má tam veľa nádherných fotiek. Cena je síce skôr vyššia, ale robota na 110%! Boli sme napr. aj za Kozlokom (v Dome služieb dole), aj on robí svadobné knihy, ale cenovo to vychádza ešte viac ako u Antalovcov a kvalita knihy bola nižšia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte zaciname s pripravami, dostala som info ze treba zacat najprv zajednavat fotografa, kameramana, hudbu, salu tak som sa do toho pustila :-) Viete mi neiako poradit? Tak ako aj foto aj video je pre mna jedna z priorit, video asi viac, nechcem to podcenit, a radsej sa tu opytam, lebo chcem viac nazorou. Robi niekto podobne videa aj v LC, VK, DT , myslim moderny styl ako pre nas najblizsie studio R65, Pandorasbox, Artvideo? Privitam komentare aj spravy do posty. dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@barborkasmilanom Dobry den. poskytujem fotosluzby, S pozdravom Cibak
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň. UŽ NIKDY BY SOM NESPRAVILA PODOBNÚ CHYBU AKO KEĎ SOM OBJEDNALA ROBA REPU NA NATÁČANIE STUŽKOVEJ. DVD DONIESOL PO 7 MESIACOCH A TO JEDNANIE S NÍM BOLO OTRASNÉ. NEODPORÚČAM!!!!!!! :-( SOM SKLAMANÁ A ZHROZENÁ
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Rád vám poskytnem svoje služby. Viac info v sekcii profesionáli časť Poltár.
Odpovedať
Ahojte baby. my sme mali super fotografa - Kristián Čonka a boli sme velmi spokojni. Ma vela napadov a velmi dobre sme sa snim citili na foteni. Smiali sme sa a ked sme fotili na futbalovom ihrisku alebo na bicykli tak sme sa vratili do detskych cias no paraada :))
Odpovedať
@515nikuska515 ....no ked uz sem vo vsetkych tvojich prispevkoch pretlacas toho tvojho Conku, tak uz som sa neho musela pozriet.....neviem ci ma vela napadov, skor by som povedala ze vie odkukavat od inych....skor by sa mal naucit odkukavat ako fotit, lebo ta jeho praca je velmi podpriemerna....a pouzivat na vsetky fotky HDR efekt mi pride naozaj dost ubohe, a este aj vrcholne nevkusne
Odpovedať
@elelenka nie kazdy ma take naroky na kvalitu.. Tvoj koment vzbudil moju zvedavost a schvalne som si teraz kukla ich fotky a veru musim povedat, ze mne sa kvalita tiez nelubi... na fotkach z poslednej svadby, co maju na fcb je tolko zrna ako ani na dozretom poli obylia.. neviem ci to bol zamer (ak fotograf taky zamer vobec moze mat), ale cele zle! v nasich koncinach vsak okrem Antalovcov malokto stoji za zmienku a teraz bez urazky, ked som zhanala fotografa uvazovala som tak este nad zienkou z Hnuste - Petrafoto, no alebo ked, tak Antalovci, no napokon sme sa rozhodli uplne inak :-)
Odpovedať
...keby ma niekto nafotil tak ako on tu fitnessku, tak ho hadam zato este aj dobijem :) ......petrafoto som nepoznala....ale pozrela som si, a je to lepsie ako conka, ale tiez ma to moc neoslovilo.....Antalovci maju pekne fotky, aj ked si myslim ze uz su moc precenovany...asi to robia tie ich fotoknihy, tie su naozaj kvalitne....ale mne sa este velmi pacia fotky od mareka molnara m-foto.....alebo este aj co foti inga sperlova
Odpovedať
@elelenka to bude asi ina foto? ta je tiez sikovna na tu som zabudla :-. tie fotky fitnessky su ozaj na bitku, obsahova stranka je cisto otazkou vkusu, ale technicke spracovanie ... :-S Molnara nepoznam ale pocula som uz o nom a Antalovci su istou kvalitou podla mna, fotky, spracovanie, skusenosti, pristup, fotoknihy, tam sa clovek moze spolahnut, ze dostane kvalitny vysledok.. z tejto lokality podla mna urcite TOP :-)
Odpovedať
Ahojte. Nás fotil Marek Molnár (M-foto) a boli sme veľmi spokojní. Vzácna zhoda profesionality, kvality, prijemneho prístupu a priatelskej ceny. My sme sa s manželom fotenia dosť obávali, lebo nie sme zvyknutí, resp. nie je nam prijemne nejak extra pózovat, ale fotenie s Marekom dopadlo nad nase ocakavanie, preto sa vzdy rada podelím o nasu skusenostou touto formou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@elelenka @neomea Molnár je asi "dvojka" momentalne v nasom regione za Antalovcami..tiez som ho zvazovala, ale cakala som ze oproti Antalovcom sa aspon cenovo viac oplati a velky rozdiel to nebol...Ingu Sperlovu nepoznam, len pred par dnami som pozerala jej fotky na FB lebo mi ju tu jedna nevesta spominala a celkom pekne fotky ma (teda s Conkom sa neda porovnavat)..btw. videli ste Conkov cennik? Skoro som odpadla kolko si pyta za to svoje "majstrovstvo"
Odpovedať
Ahojte, my mame zajednaneho Mareka Molnara, dostala som na neho odporucanie od viacerych neviest, ktore uz fotenie absolvovali. Tak uvidime ;-) A kameramana mame Ivana Barkaca.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?