Svadobný DJ, kameraman, fotograf - Nové Zámky, Nitra?

Profilova fotka
Prosím Vás poraďte mi nejakého dobrého Dj, kameramana a fotografa z okolia Nových Zámkov alebo Ni
Odpovedať
1
2
Dj Cuky (Lehocky ) so Surian. Tiez je niekto vBanove, len si neviem teraz spomanut na meno. Tiez DJ Chovanec, len neviem ci je ten specialne svadobny....Kameraman- Lelovics, Molnar. Fotograf- Toth. ale musim povedat, ze nemam zo ziadnym skusenost. Akurat s Lehockym som dohadovala svadbu, ale mal obsadene. Vyzeral byt velmi mily.
Odpovedať
lumire DJ http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... fotograf NR http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... kameramana som nenasla :-( skus sa popztat aj novozamcaniek http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Fotograf Ľuboš Bórik z NZ http://www.mojasvadba.sk/album/album.... http://www.mojasvadba.sk/album/album.... nájdeš si cez google alebo pošli IP a pošlem jeho kontakt
Odpovedať
Skus aj Pavol Bigos, doporucujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
dj odporúčam Patrika Parillu z topolčianok
Odpovedať
Profilova fotka
Ja urcite odporucam Marca Casamassima ako fotografa :) super fotograf aj ako clovek x-) . Jeho svokorr nam robil video (pan Horvat) z Mojmiroviec, to neviem este zhodnotit, lebo som nevidela video, ale pridam neskor :) Ale Marca odporucam urcite. Ma aj www.stranku, ale ak by niekto chcel kontakt, staci napisat do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam tiez Lubosa Borka ako Hanulienka. jeho fotky asi 5 prispevkov dozadu. Je fajn, pohra sa s fotkami niekolko dni, pride fotit aj dopredu, alebo po svadbe a mala som z neho jednoducho ovela lepsi pocit ako z "hromadnych vyrobcov fotografii", ktory maju fotolaby. myslim, ze treba hladat skor umelca, ako niekoho, kto cely tyzden sedi v obchodiku a foti ludi na obcianske...
Odpovedať
Ahojte, skúste kameramana Borisa Stanka zo Šurian. Ak chcete, pošlem Vám kontakt cez IP.
Odpovedať
ja odporúčam Luboša Bórika, velmi šikovný, ochotný cestovať. ja som velmi spokojna s jeho prácou, fotky sú super, nálada pri fotení bola uvolnená, nestrojená. :-) ak chceš kontakt na neho pošli mi IP. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ak este hladate pozri si nas album nas fotilo digital studio trnava.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte prosím poradte mi starejší a DJ zo Šurian - p. Rácik, kontakt. :-( Dakujem.
Odpovedať
DJ RUdo Sladecek z Velkeho Kyru Kameraman Zoltan Varga Zemne Fotograf Martin Zikavsky NZ
Odpovedať
foto vyberám medzi - Ľubošom Bórikom a Martinom Žikavským - kt. sa ozve skôr video sa mi ozval nejaký pán - Radoslav Hyža - neviem - nepoznám dj je vraj dobrý ten pán rácek ale neviem - my chceme aby aj maďarské pesničky išli
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte takze p. Racek je z Banova nie zo Surian a je dobry, odporucam, zahra kludne aj madarske pesnicky, kolko budete chciet fotografa odporucam Lubosa Borika, ineho kvalitneho z NZ nepoznam.. nuz a video, bohuzial NZ je na tom biedne...ale vraj ten Varga je dobry :))
Odpovedať
DJ Rudo Sladecek- je z Velkeho Kyru. Uz ho mam zajednaneho na svadbu :) najskor sme chceli DJ Cuky(Lehotsky)-mal obsadeny nas termin. Fotograf- vela sme vyberali, dali sme kuknut fotky upravene odbornikom.. jednoznacne vyhral Martin Zikavsky :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, aj ja som pozerala po fotografoch, ale asi najviac ma oslovil fotograf Peter Blaho, aj fotky má dobré, aj prístup a hlavne cena nieje na zahodenie, teraz som s nim dovolala..uz sa tesim...bude nas fotit aj na oznamka aj take "zasnubne" foto v prirode a tak keby ste mali zaujem pozrite na FB abo napiste ip :)
Odpovedať
Ahojte aj ja sa pripojim do debaty :-D :-D :-D ...DJ -a odporucam Feriho Kabata, urobi neskutocnu zabavu na celej svadbe, tak ze je kazde kolo plny parket a tancuju i netanecnici :-D :-D :-D ...foto - my sme mali Lubosa Borika (z NZ), klobuk dolu pred jeho fotenim, uvolnene, krasne, originalne, moderne, my sme si lepsie vybrat nemohli, sme velmi spokojni, dalsie foto z NR - by som vedela odporucit Ditu Fiebigovu, Nikol Bodnarovu, manzelov Zitnanskych (len ti su beznadejne plni rok dopredu), myslim, ze do foto by sa malo investovat, tie vam zostanu na cely zivot :-D :-D :-D netreba pozerat na najlacnejsieho fotografa, aby ste neboli sklamani z trapnych poz, neostrych fotiek z cias 2. ludovej republiky :-), ved svadobny den sa viac nezopakuje (aspon dufam, ze u vacsiny nie) .-) ...kamera - tu neviem, nepoznam nikoho, nam robi DVD kameraman Dano zo spolku Feriho Kabata, tocenie s nim bolo srandacke, uvidime, co z toho vznikne, DVD bude do 2 tyzdnov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bad, ja viem, ze za krasne spomienky treba aj trosku priplatit, bo odfotenim teraz pre fotografa robota nekonci, ale naozaj tie fotecky co som od neho videla su fakt skvele, je to mlady kreativny clovek, len svadby zacal fotit toto leto, tak preto cena nieje este taka ako u tych, ktori fotia svadby niekolko rokov :-) potom ked budu fotecky pridam, mozes pozriet, aj tu v albumoch uz som videla od neho fotky a potom povedat, ci vsetci co investovali do fotiek malo, su vsetci sklamani z trapnych poz, neostrych fotiek z cias 2. ludovej republiky :-D
Odpovedať
marbla...ja nepoznam toho fotografa, o kt-om pises, ja hovorim len vseobecny nazor a moje postrehy z vlastnej skusenosti, my sme boli spokojni s nasim a myslim, ze cena bola adekvatna :-D :-D :-D, ja by som si ho vybrala aj 100x, ani by ma nenapadlo osocovat, ohovarat inych fotografov, len hovorim o tych, ktori su dobri. a dajme ruku na srdce, ze som tu na MS videla aj take albumy, ktore boli ako z cias mojich rodicov, ale asi je to vec vkusu, mne sa pacia fotky moderne a nevsedne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bad...pozrela som si vas album a pridala som aj odkaz.. nemala som v plane pri pisani, aby vyznelo, ze si myslim, ze niekoho osocujes,abo ohovaras, len aj ja som chcela napisat, ze nas jeho praca oslovila, tak sa tesime :)) presne, kolko ludi tolko chuti :)) tak som zvedava co potom povies na fotecky od nasho fotografa..
Odpovedať
marbla...tesim sa :-D :-D :-D drz sa pri pripravach, je to to najkrajsie obdobie, ja by som si to este zopakovala :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
joj baby aj ja by som si to este zopakovala.. to planovanie su sice riadne nervy, ale je to nieco naaadherne. a svadbobny den jednoducho nema chybu. je to urcite najkrajsi den aky poznam, krajsie uz asi budu len dni spojene s nasimi detmi, ked pridu :)) takze kocky hladajte, snorte, aby kadzy kto sa bude podielat na vasej svadbe splnil vase ocakavania v kazdom smere a hlavne aby ste Vy boli spokojni :)) trosku som odbocila od temy, ale hadam ma nevymazu :)) vidim ze lubosove nevesticky su cim dalej tym spokojnejsie... bad mate naozaj uzasne fotky, super napad v tych mlynoch:))aj som ti naisala do albumiku :D krasny manzelsky zivot plny takych krasnych chvil ako vo svadobny den.. a vam kocky co sa na to len chystate, silne nervy, treba to brat s lahkostou :)) drzim palceky
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím s bad... obdobie príprav bolo super, i keď stresujúce, ale super... ;-) a tiež súhlasím že na fotografovi by som nešetrila.. je to skvelý pocit, keď pozeráte fotky aj s odstupom času a stále ste si na 100% istý že ste si vybrali dobre a neľutujete.. dj kabáta sme tiež mali, a bol úplne perfektný, vedel kedy čo povedať, zahrať.. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, my sme mali obsadeneho DJ Ruda Sladecka na 20.8.2011. Nakolko svadba nebude, tento termin ma teraz volny.
Odpovedať
Ahoj zsuy, tak to vďaka tebe mal ešte volný termín :-N ? My sme si ho už zajednali dufam že spravi dobrú zábavu.........ty ho poznáš osobne?.............a čo sa vlastne stalo že ste zrušili svadbu dufam že nič nečakané =-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
nás bude fotiť moja kamoška - mladá baba so super nápadmi, chcem ju na celý deň aj svadobnú hostinu, ak by ste niekto mali záujem, poskytnem kontakt, možnosť sa s ňou dohodnúť, prípadne vám ukáže svoje foto
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?