Svadobní fotografi z Jstudia. Aká bola spolupráca?

Profilova fotka
Ahojte chcela by som sa spytat ci uz niekto z vas ma skusenosti z fotografmi z JStudia, mame ich zajednanych teraz na 9.10.2010.... a velmi sa nato tesime..ako sa s nimi spolupracovalo? :-) za odpoved vopred dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jej , aj my ich mame rezervovanych. na jul. Ja viem, len, ze pani Amarandei foti sama, teda, co som ich videla na svadbe s manzelom, on natacal. A aj ked som sa s nimi stretla.. ty ich mas rezervovanych viacerych?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :-) nie jasne ze nemame rezervovanych viacerych len pani Amarandei :) teraz na buduci tyzden mame s nou konecne stretnutie...my sme si rezervovali len fotenie..:) a uz sme zaplatili aj zalohu velmi sa na to tesim :) ktory balik mate ak sa smiem spytat :) mate od nich aj video??
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my mame z fotenia ten najvacsi balik a mame aj video, ale nie najvacsi, ten stretny kde je aj blue ray, neviem ako sa presne volal.Nevedela som, ze ste sa este nestretli. Pani Janka je mila, ved uvidis. Celkom sme si sadli, to som rada, lebo ja mam z fotenia strach :-( . Nie som velmi fotogenicka..Koho mate na video? nemali volno?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez ten najvacsi balik..rozmyslali sme tam aj nad videom ale nato ze nam na tom videu zo svadby az tak nezalezi sa nam to zdalo celkom drahe... :-) my sme viacej ludia na fotky nez na videa...no nemohli sme sa s nou skorej stretnut pretoze snubenec pracuje v zahranici momentalne a chceli sme sa s nou stretnut spolu.. :-) takze najblizsia prilezitost je az teraz.... ;-) na video mame Radovana Hyzu je z myjavy mame ho za 200€ on natacal na svadbe kamaratky, a velmi sa nam pacil..:) neboj sa budes taka stastna ze nad tym sa nebudes ani zamyslat ;-) vsetky fotky co som videla od pani Janky zatial sa mi zdaju nadherne a uplne najviacej sa mi paci ze s nich vyzaruje nalada ktora na tej svadbe bola..:) cize urcite budes v ten den ziarit stastim a to sa bude odrazat aj na fotkach :-) neboj sa ;-)
Odpovedať
Janka830, neskúšala si sa spýtať pána Amarandei, či by ti on nenatočil svadobné video za 200€, hoci má balíky od 460€ do 700€, ale vieš keď jeho manželka vám bude fotiť za 550€, možno by to on natočil, veď čo je doma sa počíta. Možno by sa vyrovnal p. Radoslavovi Hyžovi. Mimochodom, nemáš adresu jeho stránky, alebo link na jeho video? Ospravedlňujem sa, som slabšia v práci s počítačom a neviem si ho nájsť. Možno by sa video p. Amarandei vyrovnalo videu p. Hyžu. Za pokus to stojí a ty by si mala zohraný pár foto a video na svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
janka830, dakujem za povzbudenie.Ved ja mam svadbu skor , tak potom uvidis album :-) .Aj tebe zelam , aby ti vsetko vyslo podla Tvojich predstav a bola spokojna!!!
Odpovedať
Profilova fotka
majanasiki pekná reklama, ale priehľadná a dosť trápna :-|
Odpovedať
luckax smola, žiadna reklama, čítaj a ak vieš rozmýšlaj.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Majansiki - uz mame zaplatenu zalohu, a sme definitivne rozhodnuty pre toho kameramana :-) videli sme jeho pracu a mame na neho dobre recenzie..viem nebolo by zle mat to od jednej spol..ale :-) takto nam to celkom vyhovuje.. :-) pacil sa nam styl akym to robi... prepac ze som neodpisala skorej a nedala ti na neho kontakt ale ako vidim ..nasiel si ta sam :-)
Odpovedať
Janka830, bol to len nápad, lebo fotograf a kameraman od tej istej spoločnosti sa poznajú a vedia navzájom čo chcú. Myslím že my na tom môžeme len získať. Ty si vybrala podľa seba. O.K. Verím, že ti všetko dopadne podla tvojich predstáv. Dúfam že po svadbe dáš bližšie referencie. Prajem ti všetko pekné.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nerada vstupujem do cudzich debat, no nedalo mi to. Majanasiki: na koho strane vlastne si. Mas uplne presne info o cenach Jstudia a degradujes ich pracu na uroven p. Hyzu, myslim cenovo. Nechcela som sa dotknut toho kameramana ale ak pises o cene 460 , tak by ma zaujimalo, kto by znizil potom na 200.Tvoj prispevok vyznel ironicky a potom otocis kabat a pises ake vyhodne je mat dvoch z jedneho studia....Neviem, co si mam o tom mysliet. Tu sa maju pisat pozitivne alebo negativne skusenosti s Jstudiom, spravne som to pochopila?
Odpovedať
Profilova fotka
chudilenka : spravne si pochopila temu..ma ist o pozitivne alebo negativne skusenosti s jstudiom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tusim sa namotavam do debaty, co nema konca :-) . janka830: pisala majanasiki pozitivne alebo negativne? lebo to prve mi znelo ironicky a to druhe akoze si si ty zle vybrala :-( . tomu som nerozumela....
Odpovedať
Profilova fotka
Chudilenka : nic si z toho nerob :) neviem o co islo...ide mi len o recenzie na jstudio..nie o nazory na kameramana :) alebo o ze si niektori ludia myslia ze je lepsie vybrat si kameramana od fotky..ja som zo svojim rozhodnutim a vyberom spokojna..:) a nebudem to menit....chcela som len vediet nazory a dojmy inych ludi ale iba na to jstudio ;-) chudilenka my budeme mat genialne fotky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janka830, to si ma upokojila. lebo okrem toho, ze si myslim , ze nie som fotogenicka, uz som si myslela, ze som aj nechapava. Aspon nieco je u mna v poriadku :-) To si pis , ze budeme mat uzasne fotky a nech si ostani myslia, co chcu 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Koceny klud... Janka Amarandei ma fotila pred dvoma tyzdnami..fotky som este nevidela,ale uz teraz som nadmieru spokoja,viem ze su skvele..lebo cele fotenie taake bolo...uzasne profesionalne,super atmosfera..lutujem jednu vec,ze sme si nedali vetsi balik..lebo mimo jej fotiek z nasej svadby asi ine nebudu.. 2 pokazene objeektivy.. ;-( Ale co uz..to je jedina vec,ktoru by som zmenila...Prajem vam vsetko NAJ!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahoj nás fotila Janka z Jstudia 2.okt. 2010 je to profesionálka mám tie fotky aj v albume stačí sa pozrieť a všetkým je hneď jasné aká je Janka výborná fotografka a k tomu spolupráca bola vynikajúca je to veľmi veľmi dobrý človek. ODPORÚČAM :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Jstudio má bezpochyby najkrajšie svadobné fotky, aké som kedy videla. A preto sme si ich vybrali! Cenovo sú v porovnaní s konkurenciou tiež celkom v pohode.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Chcela som sa spýtať, či chodia do fora aj nevesty z minulého roka a má niektorá skúsenosti s pani Amarandei. Mne sa jej práca veľmi páči a nás termín svadby má zatiaľ voľný. Viete mi niektorá poradiť? d´akujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?