Svadobné fotenie vo Vranove nad Topľou. Kde sa fotiť?

Vranovcanky ste tu? Neviete mi poradit miesto na fotenie v prirode?
Odpovedať
1
2
20
Profilova fotka
ahoj a odkial si zade? x-) Ak by si mala odvahu velmi krasne fotky su zo zrucaniny hradu Cicva je to smerom na Domasu. Je tam v pohode pristupova cesta zo zadu sa az pod hrad dostanes autom a z predu mozes trocha splhat. Je to tam pekne vykosene aspon teraz v lete to tak bolo ale staraju sa o to. Videla som aj foto "uzasne" ale nemala by som odvahu ist v tych svadobnych satach k tej zrucanine predsa je tam riziko znicenia siat. My sa ideme fotit do He do kastiela.
Odpovedať
Profilova fotka
No co vranovcanky tu nie su?? :-p
Odpovedať
laskonka, asi nie .... :) Uz si rozmyslala, kde si das urobit kyticu? Ja vaham nad Halkovou (pri jednote) a nad pohadkou (byvale DP). A co ty?
Odpovedať
laskonka: ale su , len my sme mali svadbu v BA.. :) zade: Halkova robi asi dost casto vyzdobu, tak asi skus ju.. v tom kvetinarstve v DP maju pekne vecicky, ale viazane kytice som si tam velmi nevsimala, tak neviem.. A fotenie, to neviem, vo VT maju pri foto asi stale vycapene, len take tie atelierove fotky... ale cicva je myslim celkom dobry napad.. alebo mozno staci len vyjst na nejaku luku na okoli ;))
Odpovedať
este tu chodi terqa tusim ( ale ona ma v albume len atelier foto) , ona je VT a potom tu chodila aj Gredy, ale ju som tu uz davno nevidela ... oni mali nejaske fotos aj vonku, ale neviem kde http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
ena, si zlata vdaka, fotocky som si prezrela - celkom pekne aj viem kto ich robil, len mne sa paci iny styl nieco ako macak z Kosic, len ze pre nas troska drahy (20.000), fotky ma vsak nadherne. fotografa mam, len to miesto, ale nieco uz vymyslim aj s mojou mamcou...
Odpovedať
zade: si priamo z VT? a hostinu mate kde?
Odpovedať
Nie, som z dedinky blizko mesta. Svadbu mame v Oaze, len rozmyslam nad vyzdobou.
Odpovedať
Ena, mas tu aj ty svoj album?
Odpovedať
Profilova fotka
zade a z akej dedinky si? my sme sa brali v Cemernom, co keby ste skusili ist pozriet do skoly v prirode za Juskovou volov
Odpovedať
Profilova fotka
Netusim co s kyticou nakolko priatel je od Brezna a byvame v Samorine. Svadobnu kyticu by mal priniest zenich tak asi ju da urobit niekde v Brezne. Chceme kaly ale aby previsali dolu co je problem nakolko su dost krehke aj moja mamina mala kaly. Co sa tyka vyzdoby v kostole a v Oaze poprosim Halkovu. Jej viazanie a celkovo pracu poznam. Do kostola na obetny stol chceme taku kyticu z kal v tvare srdca je to nadherne u nas v Samorine to mali deti na prvom sv. prijimani.
Odpovedať
to laskonka: cez vikend som bola u jednej znamej a pozerali sme nejake fotky zo svadby jej znameho z minuleho leta. Fotky boli nadjehre a nafotene to bolo v zahrade za velkym katolickym kostolom. Skutocne prekrasne - tak uz asi viem, kde pojdeme aj my :::)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Za kostolom vo VT? Tam som ani nebola ale sobas v tom kostole musi byt krasny velmi sa mi pacia take stare kostoly. My budeme mat sobas u nas mame pekny stary kostol. Kedy vlastne a kde budete mat svadbu? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte Vranovčanky, dlho som hútala, kde by sme sa i my mohli ísť fotiť vo VT do prírody a tu som našla tip - pri rim-kat. kostole; takže ďakujem. A ako ináč napredujú vaše prípravy? My máme svadbu 29.04. a v podstate je väčšia časť už naplánovaná i keď to manažujeme viac menej na ďialku. Tak vám držím palce, nech všetko klapne ako má. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Vibi? A kde budete mat svadbu? Fakt, neviete nahodou ci v Oaze nemaju steny natrete do zelena? Chceme vyzdobu v bordovej alebo marhulovej farbe no ak je zelena tak bordova bude kricat a vyzdobu chceme vo farbe oznamiek.
Odpovedať
Profilova fotka
caute dievcata, ja som z humenneho. predavam svadobne pohare . mate zaujem? pozrite si katalog,, svadobne pohare na predaj,, .
Odpovedať
to vibi: mam na mysli kostol, teda kostolnu zahradu za novym kostolom na sidl. Juh. Ak to mate uz teraz, po velkej noci tak sa tesim. Lebo mne kazdy rozprava, ze este nebude nic zelene, no a svadbu mame mesiac po tebe :) Ozaj, pocula som, ze si to treba zajednat dopredu, vraj o nic nejde, ale moze byt zatvorena brana Tak si to prever. Akle ak nas sobas tam myslim, ze to bude pohoda. Nuz, pekne fotenie. A kto ti bude robit foto. Lebo ja som mala problem najst niekoho vo Vranove, kto nerobi len fotky v atelieri. Dokonca mi jeden fotograf povedal, ze by si azda nedal ujst inych zakaznikov a na celej svadbe aj tak niet co fotit. takze si odbehne, tak na styri hodinky .... a potom sa vrati. No uznajte!!
Odpovedať
Profilova fotka
My sme zohnali kameramana z He a robi aj foto vravel ze za celu svadbu urobi tak 300az 400 foto a my si potom vyberieme co chceme. Da nam to na CD pripadne aj vytlaci. Super nie?
Odpovedať
to laskonka: odpovedam ti na fore, dufam, ze nevadi. Pozrela som si tvoje satocky zo salonu Nicol a su paradne, aj za vybornu cenu. Co sa tyka toho kadernictva, vies kde je Komunal? Tak za nim je nova restika BABYLON, zo zadu pojdes hore po schodoch, no tam maju kadernictvo, solarko, nechty aj kozmetiku. Na kozmetiku chodim inam, neviem nepoznam jej pracu. Kadernicku odporucam, ale kazda mame inu kvalitu vlasov. Rozpisujem sa,m lebo citam ze byvas v Samorine, teda mimo domu a cloveku sa to z hlavy vytrati. Ozaj, laskonka mas svatbu v Oaze alebo nie? Akosi som ti neporozumela.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem viem kde je komunal ale babylon mi nic nevravel nakolko som aj tak zvacsa chodila do He tam som chodila aj na strednu. Skusim tam zavolat a dohodnut si skusku na vlasy aj nechty nakolko si viem vypestovat nechty a stale mam dlhe chcem aj tak gelove lebo zakon schvalnosti sa mi vypomsti na mojej svadbe a zlomim si necht v piatok vecer ale to sa tusim da aj gelovy. Svadbu mame v Oaze. Co sa tyka orientacie vo Vranove nestratim sa ale kym si spomeniem co kde je a hlavne ako sa to vola tak to chvilu trva. Tak peknu nedelu a odkial mas pozicane saty?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Laskonka, my máme svadbu v Hoteli Patriot, nakoľko môj nastávajúci je z opačného konca republiky a potrebovali sme pre jeho hostí ubytovanie a chceli sme mať všetko pod jednou strechou, čiže v tomto termíne je hotel vybookovaný pre nás. Ináč moja sestra mala svadbu v oáze ale na taký detail ako je farba maľovky som sa teda vôbec nezamerala, fakt neviem. Sestra mala broskyňovej farby výzdobu a vyzeralo to veľmi dobre. Ja budem mať zase v dvoch farbách smotanovo - bordovej (tiež podľa svadobných oznámení) rovnako i svad. kyticu mám tak objednanu. Bordová farba je veľmi elegantná .... pa
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Zade, aha, tak to bolo potom nedorozumenie, ja som ako prvé myslela na ten kostol v centre mesta. Diki za opravu. Okrem toho ťa chcem utešiť, určite budeš mať na svojej svadbe okolo plno zelene ))))) v máji je najvyšší čas! Fotiť nás bude náš kameraman. Je z NZ a odbehne s nami do tej záhrady, samozrejme len ak bude pekne a ozaj sa nám to oplatí. V atelieri nás bude fotit Kopček, dúfam že to bude o.k. pa
Odpovedať
Vibi, kde si davas robit kyticu? Vo Vranove? A ozaj, myslim, ze v Patriopte to budete mat nadherne - vo velkom style!!!
Odpovedať
Profilova fotka
No teda Patriot je genialny ale nakolko my budeme mat cca 80-90 ludi bolo by to strasne drahe Oaza je pekna a cenovo prijatelna. Baby a ake kytice chcete????
Odpovedať
Profilova fotka
to: zade a laskonka Ahojte, kyticu si dávam robiť zo smotanových a bordových ruží - guľatý puket v kvetinárstve poniže daňového úradu. Mali tam takú poľskú knihu - katalóg a tam som približne ukázala akú by som chcela a doplnila o moje nápady a tak. Tam som objednala i kytičku pre staršiu družičku (u nás je teda taký zvyk). Dokonca tam nám urobia i výzdobu na auto - tiež smotanovej farby. Som zvedavá ako to všetko nakoniec dopadle, keĎže začal apríl, začína mi od nervozity mierne zvierať žalúčok, i keď sa samozrejme veľmi teším na ten Deň. majte sa zatiaľ :-) ;-) :-)
Odpovedať
To Vibi: a veru, ty to mas uz tento mesiac :) Tesim sa s tebou, ak by si chcela nieci poradit, tak kludne, budem len rada. Pekny den :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja lietam po skoleniach a na nic nemam cas zistila som ze v oaze nam urobia vyzdobu aku chceme ale kedy im poviem a najprv naplanujem co chcem neviem, ale bude to v bordovej a kremovej arbe nakolko take mame aj oznamka. Uz ich treba iba vytlacit. Na kyticu pre druzicku som zabudla a to je moja sestra, musim sa jej spytat co by chcela. A pomahaju vam partneri pri tych pripravach alebo nie? U nas je to tak ze ja to skor vyberiem ale vsetko mi musi priatel odsuhlasit. Ale on sa dokladne venoval oznamkam nakolko je svadba vo VT a on tam nic nepozna tak to vsetko v podstate nechal na mna. to VIBI prajem ti tie najkrajsie a nezabudnutelne chvile x-) a krasne pocasie 8-) . Dufam zo po svadbe das album na tuto stranku. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to zade Ahoj, nejako mi uniklo kedy máš vlastne svadbu, nemáš to uvedené vo vizitke. Môžem byť dúfam zvedavá...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dnes cestujem domov do VT na Veľkú Noc, veľmi sa teším, už odratávam hodiny. Prajem Vám pekné sviatky, veľa slnka a dobrej nálady. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj dakujem za prianie k sviatkom. Tak ako uz sa ti to pekne krati?! Ja sa idem teraz zblaznit od radosti zo svadby a ked to budem mat za par ako ty tak mi asi daju zvieraciu kazajku. Uz mas vsetko vybavene? Prosim ta kde si zohnala topanky tie ma momentalne trapia najviac nakolko vsetky maju vysoky 8cm opatok a to ja cely den nevydrzim. Prajem ti aby si mala ozaj krasne pocasie a aby ta nic nerusilo aby si si mohla vychutnat kazdu krasnu sekundu toho dna.
Odpovedať
1
2
20
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?