Svadobné fotenie v prírode, alebo počas hostiny? Vadí slnko?

Profilova fotka
ahojte mam otazku, pisala som fotografovi ze by sme sa kceli fotit v prirode doobeda pred svadbou a on mi napisal ze to mi nedoporucuje koli slnku, ze potom fotky pekne nebudu,, ze on foti pocas hostiny,,,,fotili ste sa takto alebo planujete sa fotit v prirode aj ked bude teplo a bude svietit slnko? ma to sklamalo lebo som sa tesila na fotenie vonku aj ked je slniecko :-(
Odpovedať
@lucia2203 no mne fotograf povedal, ze slnko nevadi... Pri foteni mal so sebou obrovsku odrazovu dosku a tiez pouzival blesk aj vonku.... Myslim, ze dobry fotograf vie ako na to, aj ked podmienky nie su idealne... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Suhlasim s beronsche. Mali sme svadbu koncom aprila a aj pocasie tomu zodpovedalo. Mali sme aj dazd a aj slnko. Fotili sme sa vonku na luke. Slnko je v zaciatkom leta urcite lepsie doobeda ako poobede. Poobede zacne palit a je moc vysoko. Vtedy okolie byva tak trosku zahmlene akoby v takom sedivom opare. Ani tie farby nie su uplne O.K. Ale ved aky je s tym problem - nech skusi pofotit doobeda nejake tie dve hodky a potom kludne nech foti aj pocas hostiny - uvidite ktore su krajsie. Ved jemu moze byt uplne jedno, kedy bude fotit portretky, ked ho mate zajednaneho na cely den, nie? Povedzte mu, ze to chcete predsa len vyskusat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?