Svadobné fotenie v poli s repkou. Poškodí mi šaty?

Profilova fotka
Nas fotograf chce spravit par zaberov aj v tomto style, u nas prave rozkvitla repka (bohuzial nam tento tyzden odkvitli vsetky stromy 8-( ), ze by sa to dalo krasne vyuzit tu farebnu kombinaciu http://www.segeriusbruceblog.com/wedd... No len je otazka, ako po tom budu vyzerat saty? Je cerstvo rozkvitnuta, tak snad vela pelu nebude (?) Da sa to z siat oklepat? Ci budu znicene? Ja uz fakt neviem... vyzera to super...
Odpovedať
Profilova fotka
Toto by veľmi zaujímalo aj mňa! Videla som už viacero takých fotiek a veľmi sa mi to páčilo, tiež by som to tak chcela, ale rovnako neviem ako dopadnú šaty a fotenie máme ešte pred obradom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
dobry den :) fotit sa v rozkvitnutej repke neodporucam.. nefotil som tak nevestu, ale kamarata a kamaratku a ta zlta farba nesla ani vyprat.. fotky su to sice pekne, ale ta zlta farba sa na vas urcite dostane :) jedine ze by ste to riskli alebo mali nahradne saty na fotenie v tej repke :) zas na druhej strane svadba je obvykle len 1x za zivot, tak mozno by to stalo za ten risk :) to je na vas :)
Odpovedať
Profilova fotka
Staci mat este nahradne svadobne saty urcene len na ucel fotografovania a problem je vyrieseny! ;-)
Odpovedať
:-) da sa to poriesit pokial stoji nevesta na polnej ceste :-) ak je sikovny fotograf, tak to nevidno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ked sa tak foti, tak vacsinou sa nevesta len pristavy ku repke ale nejde priamo do nej, stoji len popri
Odpovedať
Profilova fotka
tu zahranicnu stranku co ste dali, tak v zahranici je bezne "trash the dress", co su nahradne svadobne saty k oficialnym urcene prave pre takyto druh fotenia.. poslal som Vam cez IP link na salon, ktory ponuka "trash the dress" saty :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?