Svadobné fotenie v iný deň - ako ste riešili vizáž?

ahojte, tie co ste sa fotili den pred/po svadbe a v svadobny den, ako ste riesili uces a vizas?
Odpovedať
ahoj, my sme mali dohodnute sa ist fotit aj v nedelu po svadbe, ... no taki sme boli unaveni, ze sme sa na to nakoniec vytoto :-D avsak make-up vyzeral stale relativne dobre, takze by som ho len trochu ozivila a vlasy by som si nechala len tak "na prirodno", kedze sme mali v plane fotit sa s konmi, tak jedna hriva hore-dole :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Niekedy nevesty využijú skúšku vizáže na fotenie párových fotiek pred svadbou. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alienka18 mala som vybavenu kadernicku-kamaratku ze ma ocese aj na druhy den a licenie som si platila. Chcela som aby ma ona nalicila, takze som to takto poriesila
Odpovedať
@mo_tylik, @novanska, @marika194 dakujem vam :) tiez chcem na fotenie pred/po len taku "hrivu" :D a fotenie niekde v prirode, tak uvidim, ako to poriesim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alienka18 Dobrý deň, ja osobne si nemyslím, že je dôležité, aby v takomto prípade mala nevesta rovnaký make up a účes. Často fotievam s klientami v iný deň ako je svadba a väčšinou nevesta nemá účes a makeup rovnaký ako v deň svadby. Pripájam obrázok nevesty a účesu počas fotenia + počas svadby. Počas dňa je lepšie ak má nevesta účes "vypnutý" pri tanci a iných aktivitách jej vlasy nezavadzajú a nejdu do očí a podobne. Na fotenie sú zase krajšie rozpustené vlasy. Krásne sa do nich može oprieť slnko, alebo sa s nimi pohráva vietor. Vo výsledku to na fotkách vyzerá lepšie ako "vypnuté vlasy".
Odpovedať
@nedeliak ano, takto nejako si to aj ja predstavujem ,aby to fotenie bolo uvolnenejsie a take hrave, nez v svadobny den :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alienka18 Inak dobrá voľba fotiť iný deň, oveľa viac si užijete svadbu a nebude toľko stresu. Prajem veľa trpezlivosti s prípravami svadby a všetko dobré do spoločného života :)
Odpovedať
@nedeliak dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Aspon budes mat aj rozdielne fotky. Podla mna to je pekne ked nevesta sa na druhy den alebo den dopredu foti lebo vtedy ma iny uces a na svadbe ma iny a tak ma viacej zaujimavejsich fotiek:-)
Odpovedať
hmm v celku zaujimave riesti to takto na viac krat.. aj fotky budu zaujimavejsie ked budu troska rozdielne, vobec by som si nelamala hlavu praveze tie jedny by boli byt take neformalnejsie co sa tyka hlavne ucesu a tak a samozrejme v svadobny den bude menej stresu behaciek a nestihaciek ked to jednofotenie budete mat takto za sebou. tak nech len pocasie vide oba dni abude super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alienka18 presne ako ti baby radia. O to lepsie, ze budes mat rozdielne fotky. My by sme to tak chceli tiez, len este riesime ci bude moc fotograf aj den predtym alebo den potom. To sa nam este nevyjadril ale stale to beriem tak, ze mam este dost casu
Odpovedať
Profilova fotka
@alienka18 tak ti prajem aby to dopadlo podla tvojich predstav a aby si bola hlavne ty spokojna :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte. Fotili sme sa nakoniec 2 dni, v den svadby a po. Nebol ziadny stres, odporucam si to rozdelit. Uces aj make-up mi vydrzal :D akurat sme to kus poupravovali, ale bolo to ok ;)
Odpovedať
Profilova fotka
tie co pisete ze ste isli den po svadbe a ze make up vydrzal, to ste sa akoze neodmalovali? si neviem predstavit ist spat z makeupom na tvari
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?