Svadobné fotenie v interiéry vs. fotenie v exteriéry (v prírode)

Profilova fotka
Baby čo myslíte? Je lepšie fotenie niekde v interiéry (nejaký kaštieľ, zámoček, alebo nejaká staršia budova)? Alebo sú krajšie fotky v prírode :) neviem si vybrať miesto, kde by sme sa mali fotiť :) prípadne ak máte nejaký tip na pekné miesto v okolí Dolného Kubína, budem vďačná za každú radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Lucy, niesom baba, ale myslím, prečo by si mala robiť kompromisy? Ak sa ti páčia aj také aj také fotky, tak si nechaj urobit aj také aj také fotky.... Pri každom kaštieli, zámočku, staršej budove je určite aj nejaká príroda vhodná na fotenie.... či už bližšie alebo sa pár kilometrov odveziete autom.... :-). Okolie DK nepoznám, v tom ti ale neporadím :-). Palo Kalivoda
Odpovedať
Profilova fotka
V DK mate veeela moznosti:) Pokial si neviete vybrat je dobre to naplanovat na fotenie v prirode a na neprirodne foto (pri budove, stanici, moste,...) aby ste mali fotky rozneho stylu. Len tak namatkovo: hrad, galeria, restauracia,... z hradu priroda za Podzamkom, z galerie park Gacel, priroda v Pucove, Pribisi, Malatinej. Pekne miesta su pri ceste na chatu na Kubinskej aj na Srnacom. Na taketo fotografovanie si ale vyhradte minimalne hodinu a pol.
Odpovedať
@lucy_g ja som si zajednala aj fotenie v kaštieli a chcem aj v prírode - keď nebude pekné počasie (verím, že bude pekné) tak som si svadobné šaty kúpila a pôjdeme sa fotiť ke´d bude pekne. Fotky v prírode sú nádherné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?