Svadobné fotenie v exteriéri v Spišskej Novej Vsi a okolí. Poraďte miesto!

Profilova fotka
Ahojte nevestičky. Chcem sa vás opýtať či mi neviete poradiť nejaké pekné miesto na fotenie v SNV a okolí, ale niekde v prírode, na lúke... a tak... Nepoznáte nejaké krásne špecifické miesta? :) Ďakujem veľmi pekne za odpoveď!!!! :)
Odpovedať
@katka_mis Ahoj :) nepozerala si na Markusovky kastiel?? z tadial som videla vela peknych fotiek, aj ja sa tam chcem dat nafotit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@moniccca987 noo.. to nie je zlý nápad, ďakujem!!! :) Ale skôr som rozmýšľala nad neporušenou prírodou. Niekde v lese, na lúke... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka_mis inak... nad týmto problémom si aj ja dosť dlho hlavu lámem :-. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@lilivka Naozaj?? :) Ja fakt neviem. Musíme chodiť so snúbencom viac na prechádzky a túry.. aby sme to viac pospoznávali! :) Ale ja som rozmýšľala nad lúkou, čo je nad Sp. Tomášovcami, je tam trochu výhľad i na Tatry, alebo Novoveská Huta. Ale tak v lese... Neviem kde presne by sa dalo... Pomohla by ešte rada. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@katka_mis @lilivka a co čingov??? tam je vela pekných zákutí, tomášák, z čingova tiež pekne vidno tatry je tam dost polí ale aj luky a polia keďuž niečo porastie urobia pekné zátiší
Odpovedať
Profilova fotka
@janabanana noo, to je dobrý nápad.. Ale na Tomašák ako sa dostaneme? :D A kde presne na Čingove? Treba to asi celé prechodiť a vybrať si tak najkrajšie miesta. ĎAKUJEM! :)
Odpovedať
@katka_mis To je dobry napad pochodit okolie... iste najdete nejake krasne miesto.. ;-) Mna napadol len Cingov... Aj fotky zo Sp. Hradu su nadherne! Ja mam trosku inu dilemu.. Kam sa ist fotit v pripade dazda.... Napadaju ma len Markusovce a myslim, ze tam je dovolene pouzit len 1-2 izby a zdaju sa mi trosku prepchate nabytkom... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
trebars pri park hoteli na čingove je pekne.... a v okolí su celkom pené luky a polia aj pri lesnici je zas pekný les a pri hornáde sa tam učite najdú pekné zákutia. no určite si spravte pknú prechádzku a okuknite, čo by sa vám páčilo inač najdi si cez googl tomášovský výhlad malo by ti dať aj mapu....
Odpovedať
Profilova fotka
@katka_mis baby mne teraz napadol Šuleroh... aj tam by to mohlo byť veľmi pekné, nie? ciii... tam si asi pôjdeme dať urobiť predsvadobné :) ešte že som sa zapojila do tejto debaty...inak by mi na rozum asi neprišiel :-D :-D ozaj, chcela som sa Vás opýtať na ten Markušovský kaštieľ (aj keď neviem, či by som tam drahého dostala - kvôli tej zlej ceste so mnou odmieta ísť týmto smerom) @beronsche @moniccca987 neviete mi poradiť.. treba sa tam objednať, alebo ako to tam funguje?
Odpovedať
@lilivka Musis sa tam objednat. Interierove fotenie stoji 20 Eur. Exterierove v zahrade stoji menej, neviem kolko ...
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche ďakujem za info ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?