Svadobné fotenie s balónikmi

Ahojte nevestičky a ženíchovia :) mám dilemu so svadobným fotografovaním. Chcela by som sa fotiť s balónmi nafúkanými héliom, aby pekne lietali. Chcela by som sa spýtať, či máte niekto osobnú skúsenosť s fotením s balónmi. Riešime totižto s budúcim manželom dilemu, či použiť klasické balóny alebo metrové a v akom počte, aby to vyzeralo pekne. Za každú radu a skúsenosť vopred ďakujem :) Pridávam ilustračné foto mojej predstavy.
Odpovedať
Profilova fotka
@sneci osobne si myslim ze urcite pouzite balony naplnene s heliom, tie predsa len lietaju a nebudete mat aspon s tymto patalie. A co sa tyka poctu, tak radsej viac ako menej. Ked budete mat viac, mozte sa odfotit aj s viacerymi a potom zase aj iba s jednym alebo s dvoma. Mozte to striedat:-)
Odpovedať
Myslím si, že ak ich bude viac bude to lepšie. Aj na tých obrázkoch to lepšie vypadá. Mne by sa osobne páčili také tón v tóne. Bolo by to také jemnuliné a pekné. Héliom ich naplniť by bolo asi najlepšie aby ti aj pekne lietali. Takéto vychytávky sú fajn aspoň sú tie svadobné fotky také skôr momentkové ako sa len nastaviť a foťte si ma :)
Odpovedať
Profilova fotka
a ja by som ešte podotkla to, že ak budete vedieť zohnať také väčšie ako klasické malé, tak to bude o to zaujímavejšie......totižto sa tam vytvorí efekt veľkoleposti a môžu mať ešte väčší snový efekt
Odpovedať
Tiež som nad takými fotkami premýšľala, ale kde zohnať hélium, ako ich naplniť, to nás kúsok odradilo :( Musím vymyslieť niečo iné...
Odpovedať
@nitusiak tak to by si musela cez nejakú firmu riešiť ktorá sa týmto zaoberá. Viem že nejaké také sú, lenže ktovie či ponúkajú aj tak iba zopár balónov. Lebo viem, že keď som robila ešte tak dávnejšie v disco clube tak oni dávali nejakej firme napĺňať balóny...
Odpovedať
Profilova fotka
@nitusiak Helium kupis na internete maju od cca 25 eur a normálne plnis obycajné balony aj ja som tak urobila na synové narodeniny
Odpovedať
mne osobne tie male balony pridu ako gic, ale tie velke vyzeraju super, aj mne sa velmi pacia, tiez nad nimi uvazujem :) a s heliom budu urcite lepsie lebo budu pekne lietat. Malu heliovu bombu najdes na nete aj do 40€. Ked budes kupovat velke balony tak si este daj pozor aby boli gulate (nie tvar hruska), aby vyzerali pekne ako na obrazkoch z pinterestu. ja som si skusala objednat z aliexpresu ale nie su uplne gulate aj ked to v popise bolo. Inak ak by tu nahodou niekto mal typ kde ich kupit za dobru cenu, a gulate, tak prosim poslite link :)
Odpovedať
Mne sa taketo fotky pacia teda viac ako tie nastylovane a take no krcovite. Baloniky su podla mna super a tiez sme uvazovali, ze by sme ich zopar na fotenie pouzili. Podla mna je to take vesele a vobec na to netreba vela. Co kupi sa zopar balonikov a heliova flasa a to je vsetko. V jednoduchosti je predsa krasa.
Odpovedať
Mňa trocha odrádza to, že som čítala fórum o balónoch a tam písali, že bomba, ktorá by mala nafúkať 30 balónov v cene od 27€ hore, čo som našla, reálne 30 nenafúka, lebo údaj je pre balóny 23cm a klasický balón je cca 28-30cm. A tie veľké balóny sú metrové. Čiže ak je pravda, čo som sa dočítala, tak nenafúkam z jednej bomby možno ani 2 metrové balóny. Preto by ma zaujímalo, či nemá niekto reálne skúsenosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?