Svadobné fotenie - Kežmarok, Poprad. Tipy na lokalitu?

Ahojte dievcence, tie ktore mate svadbu v okoli KK a PP predpokladam, ze sa budete chciet fotit niekde mimo atelieru. Nemate nejake tipy na zaujimave miesto? Pa a vdaka za Vase ohlasy.
Odpovedať
Ahoj, jednoznacne historicke centrum Sp. Soboty je velmi fotogenicke, ked chces viac prirodne prostredie, areal sanatoria na Kvetnici pri PP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Milá nevesta pozri si môj album neponúka ti svoje služby len inšpiruj sa Som fotograf zo Spiša
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali svadbu v Lucivnej v kastieli a je tam krasny park, hned pri kastieli a este sobotske namestie..., popripade nejaka luka/pole odkial vidno tatry(napr.spisska teplica)....
Odpovedať
uz som videla fotky z pola za mestom, klasicky sobota, tam su velmi pekne fotky, dalej kvetnica, popripade mozno skocit do kezmarku na hrad alebo do tatier (ale to je uz casovo narocnejsie)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj...my sme sa fotili na námestí v sp. sobote....podľa mňa sú fotky super, je tam neskutočne veľa miest kde sa dá fotiť, a máš to všetko po ruke, nemusíš sa premiestňovať autom, všetko zvládneš jednou "prechádzkou" po námestí :) my sme chceli ešte stihnúť nejaké fotky na lúke, poli s výhľadom na tatry za veľkou lomnicou v blízkosti golfové ihriska, ale už sa stmievalo, tak sme sa na to vykašľali :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikakk Odporucam poradit sa s Vasim svadobným fotografom. Kazdy fotograf ma svoj styl a rad yuziva pri svojej praci iny typ prostredia, ktore dokaze ovplyvnovat vhodne zvolenym objektivom a vyuzitim okoliteho osvetlenia pripadne pouzitia zableskoveho svetla. Co sa tyka oblasti Kežmarok + Poprad tak su bohate na pamiatky, meske zakutia, ... ktore je mozne vyuzit. Z toho titulu by som sa nebal, ze by fotograf mal s tym problem.
Odpovedať
Profilova fotka
Mila nevesta vyber priestoru zalezi i na vzdialenosti od konania svadby musis vymysliet nieco kde ti presun nezaberie vela casu alebo portrety fotit v iny den.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Velmi pekne miesto na fotenie v Spišskej sobote je napríklad tu: http://www.muzeumpp.sk/index.php?opti..., dá sa to tam pekne kombinovať aj so Sobotským námestím, a fotografie v meštianskom bývaní sú podľa mňa raritou :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?