Svadobné fotenie. Čo ak bude pršať?

Chcem sa spytat, ako ste mali/mate zabezpecene fotenie pre pripad zleho pocasia, ked fotograf nemal atelier. Dakujem
Odpovedať
my sa fotime v kastieli
Odpovedať
Profilova fotka
nám povedal, že ak bude prišať nafotíme to pri bielej stene vo vnútry a on tam dorobí pozadie. ale ešte že nám nepršala.
Odpovedať
Matinka, nas fotil Rofo a povedal ze uz fotil ludi aj v lejaku ;-) Ide len o to ci ti nevadi ze sa saty zaspinia :) Ale tie fotky boli super :-D
Odpovedať
Ja som poziadala o fotenie kamaratku, ktora je fotografka, len s nou nemozem dobre komunikovat, lebo je v zahranici. Kedze ona tam nebude mat atelier, tak som sa len chcela pripravit na tuto moznost. Kastiel k dispozicii nemame, tak mozno ta biela stena... toho lejaku by som sa bala, neviem.
Odpovedať
Matinka,vidis,to ma ani nenapadlo :-o Zasa o problem viac
Odpovedať
Hm, vcera sme zacali diskutovat o nejakych veciach okolo svadby a zdrazu mame aspon tri problemy, o ktorych som si nikdy nemyslela, ze by problemami mohli byt... :-|
Odpovedať
Nam v case fotenia lialo ako z krhly a fotili sme sa v dazdi.....teda, nam to aspon nevadilo.
Odpovedať
Ame,nedas nejake foto do albumu?A kde ste sa fotili-v parku?
Odpovedať
Zuzanenka, IP.
Odpovedať
Ame,IP :-)
Odpovedať
nam fotograf navrhoval v pripade lejaku hrad cerveny kamen, ale nastastie nam neprsalo :-) urcite sa poobzerajte vo svojom okoli, ci tam mate nejaku zaujimavu budovu, kde by vam dovolili fotit sa, pretoze, hoci to nikomu neprajem, prsat moze, a lepsie je mat zaistene dve rozne miesta a rozhodnut sa v den svadby podla pocasia ako stoj co stoj sa fotit vonku a byt potom spinava :-D
Odpovedať
dnes pisala kamoska - fotografka, tak som jej to spomenula, tak som zvedava, co navrhne ona ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
matinka-naša známa fotografka p. Novotná nám povedala, že keď bude aj horšie počasie, neva, že niečo vymyslí :-D pri zamaračenom počasí sú vraj ešte lepšie fotky ako keď je slnečno..no a v prípade núdze nejaký ten interiér alebo aspoň pod strechou...Našťastie sme mali krásne počasie a nanešťastie meškala ]-( ale nakoniec pohoda ;-)
Odpovedať
Ja viem, ze u p.Novotnej nie je problem, ona ma aj atelier, len to je otazka, ak budem mat kamosku, tak kam sa pojdem v pripade nudze fotit (myslim nejaky pekny interier). Cappy, mozes mi prosim napisat do IP, kolko si Novotna pyta za fotenie?
Odpovedať
Profilova fotka
mati, napísala som ti do IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No babenky. Tak ja som sa este den pred svadbou dohadovala, ze keby nahodou prsalo, tak co, a fotograf hovoril, ze to nafotime pod nejakou strechou, ze uz tak fotil. Ale v den svadby od rana lialo, fucal neskutocny vietor a tak som mu volala a on na to, ze nieco vymysli. Stresovala som, bola som zufala, ze nakoniec z fotenia nic, lebo v takom necase by to vonku naozaj neslo. Nakoniec vybavil fotenie v muzeu a bolo to vcelku fajn. Urcite to nie su take fotky, ake by sa dali urobit vonku, no co uz. Tak vam drzim palce, nech vam neprsi, ale pre istotu si nieco na necas dohodnite.
Odpovedať
No to ste mali v pohode,no v Partizanskom toho moc nie je...
Odpovedať
no, čaute, bola som odecstovaná, tak som trochu mimo :-) No ja som sa už na fotografa informovala a počula som o jednom z Topoľčian, ktorý nosí stojany plátno, dáždniky, svetlo.....prose všetko potrebné na fotenie so sebou, kamoška ho mala, a bola spokojná...takto mali pekné fotky aj rodinný príslušníci, nielen pri stene :-| No chystám sa mu zavolať a zisťiť čo a ako... :-) ;-)
Odpovedať
;-) no my to už máme v suchu. Boli sme v tej firme Dodomusic v Topoľčanoch a bola som nadšená. Zabili sme dve muchy jednou ranou, oni robia aj foto aj video ;-) A samozrejmosťou je že plátno, svetlá, dázdniky a dokonca aj púder nosia so sebou.Videla som aj ukážky či video či foto a klobúk dole, budeme mať krásnu spomienku a hlavne za rozumnú cenu - tú sme si mohli vybrať sami, podľa toho aké náročné video chceme, ...už nech je september. :-) Katka
Odpovedať
Profilova fotka
Katty1 - a co je to dobra cena? ja kameru hladam tiez ale do LV :-(
Odpovedať
no najlacnejšiu verziu videa majú za 4000, ale ak tam chceš aj animácie prípadne triky - točia dokonca aj na zelenom plátne, tak si musíš priplatiť. Robia aj za 13000..ale to už je sila My sme si dohodli balík - Foto+Video a to robia za 8000sk, čo je super cena a mám v tom vlastne dve služby. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha no super :) a nevies siňu ochotní aj vycestovat?
Odpovedať
no čo viem, chodia aj inde, ved si tam zavolaj , to budeš mať najistejšie. Ak chceš, pošlem ti na nich číslo, alebo sa mrkni na stránky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
daj mi to do PI presim ta, dakujem ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte, neviete poradit nejake fotenie ak bude prsat v BA? Napadlo nas muzeum dopravy. Neviete este nieco poradit? Foti sa aj na hrade, ale tam ma to nejako nelaka.
Odpovedať
bec vyhladaj si vo vyhladaca prsanie a bratislavu alebo nieco take urcite uz tu taka tema bola
Odpovedať
Som hladala, ale ziadna konkretna odpoved okrem muzea dopravy tam nebola:(
Odpovedať
bec: nam fotograf odporucil cerveny kamen, ze to neni az tak daleko od BA a je to velmi vhodne na fotenie ak prsi a keby sa aj vycasilo tak je tam priestor aj na fotky zo zahrady
Odpovedať
na cervenom kameni sa zle foti ... ja by somskor odporucila atelier .. aj tam sa daju urobit pekne fotos :) ...
Odpovedať
suprava: preco sa tam zle foti?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?