Svadobné fotenie

Prepáčte ak už je tu taká téma, ale viete mi niekto poradiť dobré miesto na svadobné fotenie v BA a okolí, chceli sme sa fotiť v Oponiciach , hlavne fotenie v ich nádhernej knižnici, ale odpísali nám, že to už nie je možné. Tak ak viete o nejakom podobnom mieste budem vám povďačná za typ.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Bratislava a okolie ponúka neuveriteľne veľa miest na fotenie. Samotné staré mesto a jeho uličky vedia byť prekrásne. V Rači je napríklad múzeum lokomotív pod holým nebom. Kúsok za Bratislavou je zámok v Tomášove (je v súkromných rukách tak sa na fotenie treba informovať u nich www.hotelkastiel.sk/‎) Trochu ďalej v Rakúsku je Schlosshof (www.schlosshof.at/‎) tam sa dá fotiť zadarmo dokonca neplatíte ani vstup. Ako interierové fotenie môže byť super napríklad Cvernovka. Na tvojom mieste by som sa poradil s tvojim fotografom lebo záleží aj od štýlu fotenia. Veľakrát na krásne fotky treba oveľa menej ako by sa zdalo, ale všetko záleží na tvojej predstave fotiek.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@nedeliak Ahoj, ten Schlosshof je naozaj zadara? Treba sa tam ale vopred asi ohlasit, nie? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, bol som tam asi 3 roky dozadu a vybavovala to nevesta. Ale s toho čo viem tak si to dopredu dohodla a keď sme prišli neplatili sme ani bežné vstupné. Údajne Rakušania narozdiel od Slovákov to berú ako propagáciu. Ale veci sa mohli zmeniť takže určite by som sa informoval.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?