Svadobné fot a video - ART pro Trencianske Stankovce. Aké máte skúsenosti?

Ahojte neviete mi niekto napisat nieco o firme ART pro Trencianske Stankovce. Videla som nejake prace len by som chcela pocut niekoho osobny nazor pripadne vidiet nejake albumy. Dakujem Vam vsetkym :-D
Odpovedať
Boli sme u nich. Len ma strasne zaujima konkretny nazor niekoho kto ich mal na svadbe! Dlho uz nepridali ziadne nove foto.
Odpovedať
Profilova fotka
Hovorime to o Art video v dedinke blizko Hnuste?
Odpovedať
Profilova fotka
pise sa o tomto ARTpro http://www.mojasvadba.sk/companies/co...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak nie, ospravedlnujem sa... :-N
Odpovedať
ano o tom ART pro ooo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ale to co tu dala ooo nieje ta, ktoru myslim ja... :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte kočky, mate skusenosti s Art pro Trenčianske Stankovce, manželia Lendacki?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme ich mali. Video ja ignorujem, ale moja baba ho pozerá snáď dodnes. Plakali pri tom aj so svokrou, ja som sa bavil na nich. Urobili to perfektne, to je fakt, len ja som tam moc často J. Ale doporučujem, FullHD je bomba, stálo to za tie prachy. Pri fotení urobili skvelú atmosféru, dobre sme sa bavili a čo pri tom robil mladý za kamerou... Fotoalbum aj video (HDéčko) sme dostali do týždňa ako sľúbili. Veľmi milí a hlavne profesionáli – perfektná práca, v ničom nesklamali, skôr naopak, výsledok bol lepší ako sme očakávali. A najmä fotky z reportáže, lepšie som ešte nevidel. Ak máš svadbu v tomto roku, tak pochybujem že budú mať voľný termín, ale skús. Na Tvojom mieste - nemáš nad čím rozmýšľať a dúfaj, že sa Ti ujde termín. Tak veľa šťastia.
Odpovedať
ahoj blchac, dakujem. Ukludnil si ma a velmi potesil. Mame ich na svadbe v lete.
Odpovedať
blchac, trochu zavadzas, alebo si bol oklamany, fullHD ste nemohli dostat, kedze podla internetovej stranky tohto studia fullHD kameru nemaju. Ale rad by som si pozrel klipy, na stranke som nenasiel. Ak si bol blchac taky spokojny, vedel by si ho niekde zverejnit? dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahojte vsetci.Ja ich mam tiez na tento rok objednanych.To ze nemaju videa na internetovej stranke este neznamena ze nie su profisionalny,ako vysvetlili mne... chrania si svoje napady,a kto chce vidiet moze kludne zajst' za nimi a pozriet' si ich pracu, ved' nikoho nenutia aby sa pre nich hned' rozhodli.ja som dostala osobne video cez email,lebo byvam v zahranici tak ze osobne nemozem ist' za nimi.Komunikacia je velmi dobra vysvetlili odpovedali na vsetky otazky,a hlavne rychlo,co pre mna je velmi dolezite,lebo na slovensku este stale ludia nevedia ze zakaznik je nas pan a nie naopak.fotografa som nasla este pred nimi tak ze som nemohla zobrat' od nich,aj na to pristali ze pridu len natacat'.A co sa tyka spravy od Blchaca,aj keby si robili reklamu tak co je na tom zle,kazdy sa prebija ako moze,a presne to je dolezite. Mirkahan> chod' za nimi osobne a pozri si ukazky a potom nam vsetkym tu porozpravaj aky su.aj ked' niekto bol velmi spokojny tebe sa to nemusi pacit',vies drzim sa hesla sto ludi sto chuti!!!
Odpovedať
sdravím všetkých. Aj ja patrím k ich budúcim zákazníkom a občas zájdem na túto strámku. Práca manželov Lendackých ma jednoznačne presvedčila a bez váhania som si ich objednala. Neviem, možno sú aj lepší, ale to sme neriešili. Našli sme presne to, čo sme hľadali. Super prístup, milí ľudia, perfektná práca, aspoň dovtedy som lepšiu nevidela. salamun34, janara, mihalka77 - moj dojem je ten, že blchac je v pohode a vychechtaný, zatiaľ čo vy patríte k ľuďom, čo potrebujú nutne ohovoriť každého, kto nemá ten správny názor - ten Váš. To vy budete patriť k firmám, ktoré závidia úspech iným a keď neviete byť lepší, aspoň ich zhodíte. Ani jeden z Vás nevidel ich prácu, ale so zápalom tu o nich píšete. Ako písala siluete, 100 ľudí... Ja som bola ich prácou očarená a veľmi sa obaja na nich a na svadbu tešíme.
Odpovedať
emaja, precitaj si lepsie moj prispevok, nie je tam ziadne ohovaranie, len konstatujem, ze nemaju fullHD, ako tvrdi blchac, co nie je nazor, ale fakt. A po druhe, len som sa pytal na ukazky, nic viac..
Odpovedať
Čítala som dobre. Nechápem na základe čoho si usúdil, že bol blchac oklamaný, on by mal vedieť čo má. A tiež neviem ako si prišiel na to aké majú, či nemajú kamery. Pre Tvoju info, pozrela som ich web a techniku tam majú zverejnenú, tak už vôbec nechápem. Takže pre mňa si len ďalší, komu vadí uznanie niekomu inému ako Tebe.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My sme mali svadbu 6.6.2009 a svadbu nám natáčali aj kamerovali manželia Lendackí. Vyberali sme si z viacerých kameramanov, ale až osobné stretnutie s manželmi Lendackými nás presvedčilo, že oni sú tí praví. Hneď z prvého stretnutia bolo jasné, že ich tá práca baví a sú ochotní do toho vložiť maximum, aby bol klient spokojní. Čo sa týka nás tak sa im to podarilo, pretože vložili do toho dávku humoru a tým nám pomohli trošku sa odreagovať od všetkého stresu, ktorý býva spojený s každou svadbou. Fotky dopadli krásne (a musím poznamenať, že sa veľmi nerada fotím), ale fotenie som neregistrovala ako fotenie, ale ako zábavu. Ak by sme sa mali rozhodnúť znova tak by sme sa rozhodli rovnako. Týmto nechceme nikoho ovplyvňovať je to na indivuduálnom rozhodnutí každého , ale svadba je len raz za život teda mala by byť a preto je dôležité sa správne rozhodnúť.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ospravedľňujem sa ti mihalka77, ale nevšimla som si pri registrovaní, že my niečo skočilo do profilu, ale už je to opravené....zaregistrovala som sa až 10. februára a to kvôli tomu, keď som tu čítala nezmysly a obvinenia a keďže sa mirkahan pýtala na názor tak som napísala našu skúsenosť....to je všetko, ale niekto tu zrejme trpí komplexami a trávi voľný čas nad písaním nezmyslov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, mozete napisat kolko si priblizne pytaju za fotenie aj kamerovanie?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
takze ti lendacki su ti z ART pro.sk?
Odpovedať
@sofia66 mohla by si mi prosim ta napisat kolko vas stalo fotenie a kamerovanie od nich? my stale vahame, nevieme si vybrat kedze zijeme v zahranici.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som si ich zajednala, bola som osobne u pana Lendackeho. ukazal mi videa, fotky a velmi sa mi pacil pristup jeho. takze 2. maja je uz obsadeny!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?