Svadobná fotografka Michaela Vlačuhová,Levice.Poznáte?

Ahoj kočky, rada by som vedela, či má niekto skúsenosť s touto fotografkou? Viem, že svadbu ešte nefotila, ale páčia sa mi iné jej veci, tak premýšľam, rozprávali sme sa o svadobnom fotení, podmienky sú fajn, len neviem, či sa jej zveriť do rúk, predsa žiadne skúsenosti so svadbou, neviem... Je tu niekto, koho fotila?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja s nou tiez skusenosti nemam, ale ja osobne by som sa zverila do ruk, pokial poznam jeho pracu... my mame kamarata, ktory chodi na skolu o foteni a tiez sa mu chceme zverit. budeme jeho druha svadba... tak som zvedava. ale verim mu. ono ide o to, aby si od tej fotografky necala fotky ako robia cechovsky a spol... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, mna Miska fotila, robila mi book bola som spokojná s jej prácou i prístupom, bavili sme sa ako kamarátky a pritom sme sa predtým nepoznali, dokázala ma uvolnit a pomohla mi uzit si fotenie, bola to zábava,ale zároven za jej prácou a prístupom cítit profesionalitu. Svadbu asi teda este nefotila, ale myslím, ze to zvládne lavou-zadnou...podla mna sa co sa Misi týka nemás coho bát, chod do toho, budes spokojná...a myslim, ze nebude daleko od cecha...po pár záberoch, ;-) Za nezaväzne stretko nic nedas, nie? pekny vecer Vam.
Odpovedať
No tak som sa rozhodla pre Mišku, má krásne fotky z rôznych akcií, tak verím, že zvládne aj moju svadbu, a budem vidieť aj foto zo svadby lebo ide fotiť neaké svadby aj pred našim termínom, tak uvidím ako jej to ide. Inak je velmi príjemná a profesionálna, tak snáď nás nesklame! :-p už sa nám to kráti, tešííím.......
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
lienkam • Dnes o 10:41 Caute nevesticky, Zaujimam sa o fotografku Misku Vlacuhovu z Levic. Rada by som vedela, ktore ste ju mali na svadbe, ci ste boli spokojne s jej pracou. Videla som na nete jej fotky a uvazujem o svadobne fotenie, celkom sa mi aj cenovo pozdava... Dakujem za odpovede.. :-) :-) :-)
Odpovedať
jej, dakujem janocka..asi som zle hladala, lebo som tu nic nenasla o nej, tak dik za pomoc..ked som si prezerala jej web, uz tam dost dobre fotky aj svadobne. Skoro ako cechovsky, ktory je fakt super, ale stoji raz tolko 8-(
Odpovedať
lienkam, nejaku cast svadby fotila pre babu s nickom helabela (sorry, za tak neutralne oslovenie, ale neviem ako sa to spravne vysklonujem :-p ). pamatam si to, lebo sa mi tie fotky velmi pacili :-) tusim, ze to mala kombinovane aj s jankom cechovskym, ale miskine fotky sa rozhodne nestratili ;-)
Odpovedať
Ahojte! Ak mozem pridat nazor - s Miskou som sa stretol na svadbe zatial len raz, no odvtedy priebezne na webe sledujem jej pracu a vrele odporucam. Ma to hlavu i patu, napad a myslienku ... predcila uz mnohych "profi"fotografov, i ked sa svadobnej fotografii predtym nevenovala. A co z nej bude o par rokov, ked bude naozaj skusena svadobna fotografka ;-) . R 8-)
Odpovedať
:-) Ahojte, my máme svadbu už onedlho - 24.1. 2009- a vybrali sme si Mišku. Nafotila už nejaké svadby a jej fotky sa nám veľmi, veľmi páčili... Ani chvíľku sme neváhali a zverili sme sa do jej rúk. Z jej fotografií ide spontánnosť, nenútenosť, nápaditosť a sú veľmi milé...prístup samotnej Mišky je príjemný a pre nás to zohrávalo tiež dosť dôležitú úlohu...je mladučká, ale má cítenie... a je šikovná. Takže, nebojte sa!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
:-) jankaatonko, videla som na jej stránke Vaše fotky, sú krásne. My tiež o nej uvažujeme, keď som pozerala jej fotky išla z nich radosť, sú prirodzené a profesionálne. Aké má ceny?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?