Svadobná fotografia za 100 eur

Dobrý deň. Chcela som sa opýtať na tuto ponuku. Mal s tým niekto skúsenosti? http://www.facebook.com/SvadobnaFotog...
Odpovedať
vsak tam nemaju vobec ukazky , ja by som to urcite neriskla..
Odpovedať
Fotograf za 100 eur je ako flasa vodky za 10 centov... Pancovana...
Odpovedať
mozno zacinaju, potrebuju skusenosti a vycvakat sa ;-) casom ich to omrzi, lebo v strate sa donekonecna zit neda :-) keby mali 4x do mesiaca svadby, cini to 400 eur .. a mozme ratat veselo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
treba si to prečítať dokonca, je tam napísané, že cena je bez DPH a bez ceny za cestovanie, takže konečná suma sa určite ešte navýši ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mozno len zacinaju... alebo cena zeby bola len za pozovanie? :)
Odpovedať
Cez mail som sa dohodla. Dali mi telefón. Zavolála som tam. Dohodnutá na stretnutie, tak uvidím..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a cena nemusí byť zavádzajúca, veď i ja mám prijemnú cenu i keď nie až tak extrémne nízku. Mňa z profesionálneho hľadiska iba zaujala informácia 100 eur za 8 hodín, kedže po nafotení sa fotky upravujú 2-3 nasobok času stráveneho na svadbe. Ja by som minimálne to stretko riskol a nechal si sprezentovať jeho prácu z oblasti portrétneho fotografovania pokiaľ nemá zatiaľ nafotenú žiadnu svadbu a nechal si to posúdiť i keby za nejaký drobný poplatok za čas stráveny pri káve niekym kto fotí. Dúfam, že som ti aspoň minimálne nezávezne pomohol pri rozhodovaní.
Odpovedať
Pff....ako marekjanicko hovori..fotky upravujú este aj cez tyzden:-)) Popros ho aby Ti poslal fotky na mail,s celym formátom.Alebo na stretnutie nech si donesie fotoknihy,alebo paierové albumy..atd.... Za sto eur je to málo...velmi. V dnesnom svete tie tzv. svadobnéfotografi sú ako huby po dazdi...je ich velmi vela.Cena zrkadloviek islo dole...no a majú na to 400-500 eur.Zakupia ich a potom si myslia ze su fotografi. Profik má vybavu nad 5000 eur,atd..... Vela ludi má fotoaparát,ale velmi málo ludi vie aj fotit..
Odpovedať
Neviem či sa mam tešiť, ci sa báť.. Ale čo som si spomenula, že mi vraveli , že okrem digitálnej fotografie robia aj Analógovú. Aký je teda rozdiel, žeby som bola múdrejšia ? A ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
@valentinasteska Nemas sa coho bat. Verim, ze je to trosku komplikovane, kedze existuje mnoho štýlov svadobného fotografovania a najst si svoj moze byt pre nezasveteneho problem, ale mas este cas sa zorientovat. Oslov svadobných fotografov s danym terminom a porovnaj si fotky. A potom ries vyber z urciteho poctu vybraných fotografov. No ked budeš porovnavat 60tich, tak si bohuzial nevyberies nic. No urcite sa neriad tym, ze najlacnejší alebo najdrahší bude ten najlepší svadobný fotograf. A co sa tyka analogovej fotografie, tak to je styl, ako fotili tvojich rodicov. Fotograf ma zalozeny film, ak dofoti, musi ho vymenit. Co sa tyka kvalit a vyhod to je na viacej riadkov a skor by som povedal, ze v dnesnej dobe tymto stylom si nechaju zachytit svadbu iba fajnsmekri :D
Odpovedať
tam na tej stránke nie sú fotky......
Odpovedať
@valentinasteska ale tych 100e je len za 100 fotiek ja neviem my sme mali okolo 1000 fotiek a keby som mala platit 1000e tak xcem uz rovno fotografa s menom a skusenostami a nie no name.. mne to teda pride drahe a macka vo vreci ale ako bolo pisane, za stretnutie nic nedas
Odpovedať
Článok sa načítava...
@valentinasteska analogová je na film..neviem prečo ti to nepovedali rovno ale tak odborne..skús sa stretnút a uvidíš aký budeš mať dojem..alebo nech ti na skúšku urobia fototest cca 15 foto a uvidíš sama či vedia alebo nevedia ale daj si to ohodonotit aj niekým nestraným a všetko na papier čo sa dohodnete
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
100 EURO je podla mna zavadzajuca cena pretoze ak fotograf ma byt cely den tak jeho priemerne naklady na opotrebovanie uzavierky a vybojky dohromady 40 euro + naklady na fotky kedze tam je 100 fotiek povedzme po 0,15 centov sa rovna 15 euro plus dalsie vyrobne naklady a naklady na tecniku to je cez 100 euro. Takze ten na tej ponuke pekne preraba a to som nespomenul dan a odvody ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite by som nebral fotografa ktory ani sa nema cim ukazat to ako keby som sa dal plastickemu chirurgovi ktory vlastne ani nikdy neoperoval.
Odpovedať
Fotograf za 100 eur nie je vobec fotograf a na zvazenie je este ci nie je blazon. Argumentovat nizku cenu, ci nieco zadarmo tym, ze je to vasen je chore a hraniciace s paranojou. Len blazon investuje a svoju stratu vykaze ako vasen. Je to tu uz chore. 147 dodavatelov sa tu derie o kazdy svadobny cent a prebieha sa v co najlacnejsej ponuke. To nema nic spolocne s fotografovanim a s kvalitnym vystupom uz vobec nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Hmm.. Zaujímave. Chcem to vyskúšať. Pridávam sa k podmienkam... :D Ale zatiaľ pre obmedzený počet )).
Odpovedať
@vsstudio To vážne? Tak mam alternatívu ).
Odpovedať
Profilova fotka
@valentinasteska )) Tato šialená ponuka zatiaľ platí len na rok 2012.. Vidím ze svadbu mate až na budúci rok. Ale môžete ju preložit na tento ! ))
Odpovedať
Profilova fotka
Každý nejako začínal a nikto sa svadobným fotografom nenarodil. Preto nevidím nič zvláštne na tom, že niekto ponúka fotenie za 100 eur. Ja to robím podobne, dokonca za 0 eur. Dokonca aj chirurg raz operoval prvý krát. Som si plne vedomí straty, ktorú mi to prináša, ale inú možnosť ako si vybudujem referencie nemám. Beriem to ako investíciu do reklamy. Ja sa napr. zameriavam na páry, ktoré nemajú na fotografa rozpočet a takto môžu získať kvalitné fotky. Samozrejme to prináša riziko, že nie všetko dopadne na 100% ale to sa stane aj profíkovi s 10r. praxou.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez ceny od 150€ , ale nikdy som nemal napad fotit lacnejsie. ked si clovek zrata vydaje co stym suvisia tak clovek ktory foti za 100€ niekde musi bit stratovy, alebo nieco odflaknut.
Odpovedať
Profilova fotka
@valentinasteska analógová fotografia je na kino-filmi vyvoláva sa v čiernej komore pomocou vývojky a ustálovača je to taká ,,stará fotografia" moc sa to nepoužíva navyše za 100 euro si nekúpi ten dotyčný fotograf ani kvalitný fitler na objektív nie to ešte blesk statív zrkadlovku to sú taký fušeri čo si myslia že po prečítaní 4 foto časopisov si môžu vravieť fotograf stavím sa že nemá šajn o kompozíciach ako fotiť s bleskom proti svetlu a 1000- menších drobností čo delí fotografa od fotografa ako tých za 100 euro ak si zvolíte takúto cestu prajem vám síce ušetrenie na vašom jedinečnom dni ale na 99% bohužiaľ aj následne sklamanie
Odpovedať
Profilova fotka
@fotografo porovnavas neporovnatelne. Ukaz mi fotografa ktory si kupil zrkadlovku a na druhy den fotil zakazky za 800 eur. Ja viem ze mnohych "profi" fotografov to stve, ale je to princip trhoveho mechanizmu. Navyse ak pozeram fotky mnohych "profi" fotografov tak su casto ovela horsie, ako fotky trochu nadaneho amatera. Ale to je na inu diskusiu.
Odpovedať
Ja som si tiež zajednala človeka, ktorý nie je profík. Videla som fotky, a sú porovnateľné. Dokonca si dovolím tvrdiť, že niektoré sú prepracovanejšie ako od profíka, ktorý fotí za veľké peniaze a potom keď porovnáte tri svadby ktoré nafotil tak sú rovnaké, len nevesty iné. - tým nechcem ani hádzať všetkých na jednu kopu... sú fotografi, pred ktorými klobúk dole...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?