Svadba bez kamery

Profilova fotka
Ahojte nevestičky. Mám otázku: Mala niektorá z Vás svadbu bez kameramana, iba s fotografom, alebo sa chystá mať? Potrebujem informácie ohľadom dobrého fotografa , poprípade dvoch v okrese Prešov. Ďakujem za rady.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
My sme to tak mali a vôbec nebanujeme, vybrali sme si skvelu fotografku ktorá nas fotila pred obradom cez obrad a gratulacie a spoločne foto, potom na hostine nam fotila známa a rodina :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my budeme mat svadbu bez kameramana.....dokonca ani fotografa nebudeme mat......pofoti nas len nastavaju svagrina a po svadbe nas pofoti moja sestra.......podla mna si svadbu zapamatam aj bez toho aby som vyhodila za kameramana vyse 300 eur.......a navyse vyzeram na kamera hrozne..... :) cize kameraman u nas nehrozi
Odpovedať
Profilova fotka
my sme nemali tiez kameru, len profi foto a boli sme spokojni... vobec nam video nechyba :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame bez kameramana....ani nechceme :-) :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Zdielam nazor s kockami.. Okrem toho,ze sme mali malu svadbu rozhodntie mat len fotografa nelutujeme...
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pridavam k nazorom tiez iba fotograf
Odpovedať
my tiez nebudeme mat kameramana. aj fotografka mas nafoti len niekde v prirode (este nviem kde) =-) a potom obrad a tiez som chcela fotky s rodinou a kamaratmi po obrade a dost. chcem aby sa hostia bavili a nestresovali sa z toho kedy ich kto bude kamerovat ako jedia alebo piju, ani ja sama to nemam rada :-| a urcite minimalne moj bracho a urcite aj hostia budu mat fotaky takze sa vobec nebojim ze by sme nemali fotky z hostiny a zo zabavy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kameramana nechceli, ale svokra zavelila, ze musi byt a mozem ti povedat, ze sme urobili velmi dobre! Super sme sa zabavili pri pozerani videa, pripomenuli sme si konkretne zazitky, ktore sa tam udiali, videli sme ako sa bavili nasi hostia ako sa smiali a po rokoch budeme vidiet nasich rodicov ako s nami tancovali, ako sme sa objimali :) Je to pamiatka do ktorej sa oplati investovat!
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s @ksebejka... prva, kto to lutoval, bola moja dobra kamoska a ked som sa vydavala, tak mi tiez prizvukovala, ak sa bude dat, majte aj kameru... oni najma z financnych dovodov nechceli, avsak po svadbe si povzdychla, ze by sa to bolo predsa len napokon zvladlo... a pritom fotky maju krasne a plne zachytenych pocitov a dojmov.. ibaze.. ako som aj ja ocenila... najma mladomanzelsky par ma tolko povinnosti, drobnych ci vacsich, ze niektore veci jednoducho nestihne vnimat... a preto som si aj pocas sobasa mohla povedat, ze nemusim riesit, ze som si nieco chcela vsimnut, lebo som vedela, ze to bude na kamere.. samozrejme, je to vzdy na vas @simonelabazarova , ale... takto som sa mohla venovat iba nasim pocitom a naplno vnimat atmosferu a snubenca.. a veru... rada som si opatovne vypocula, ako krasne nam pocas obradu zaspievali Laska na 100 let, prip. som si pripomenula niektore vtipne, zaujimave momenty... a predsa len, niekedy to aj na fotke moze byt ten isty okamih krasne zachyteny, no je super, ked je tam aj ten hlas k tomu... a ako som sa aj sama nasledne presvedcila, ze ja nemozem mat oci a usi vsade a az na kamere som videla, ako sa fajne hostia bavili, aj ked som sa odbehla "prepudrovat"... ;-)
Odpovedať
To predsa nemyslite vážne .... video a foto musia byť , veď ako budete po rokoch spomínať na ten deň a čo ukážete deťom???
Odpovedať
My sme nemali kameru a nelutujem to....ale dobry fotograf treba, take ze ved ma pofotia hostia, to nie je dobry napad :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
podla mna kamera urcite ano, na fotkach nepocut hlas, nevidiet a nepocut svoju rodinu, nevidiet momenty, ktore sa udiali,, pozriet si video na vyrocia svadby...
Odpovedať
my sme nemali ani kameru ani "profesionalneho" fotografa,ani dohodnute fotenie so zbytocnymi rekvizitami...mali sme polhodinu improvizovaneho fotenia pocas presunu hosti na hostinu.bolo to v nedalekom areali Danubiany,kde nas schmatol kamos,co foti. a to sme s manzelom filmari a polovica hosti bola z filmarsko- fotografickeho prostredia. a mozem povedat,ze nelutujem vobec nic,lebo najkrajsie okamihy mame obaja v pamati,hostia tiez a vsetci sa proste iba skvelo bavili a nikomu nic nechybalo a nechyba. vobec nemam pocit,ze by som chcela teraz kazdemu ukazovat 800 fotiek zo svadby a nutit ho aby s nami pozeral video...ale sto ludi-sto chuti,kazdemu vyhovuje nieco ine.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez budeme mat iba fotografa, kameru nepovazujem za dolezitu, co mam vydate kamosky, tak ani o jednej neviem zeby si vôbec to svadobne video niekedy pozreli viac krat ako len ked ho dostali a ukazali rodine. ani na vyrocie ho nepozeraju a same povedali ze zapada to prachom, skor si chytia do ruky album a zaspominaju. A ja sa osobne nerada pozeram na seba ako prežúvam, alebo na kohokolvek z mojej rodiny :)
Odpovedať
Aj my budeme mať iba fotografa. Rozmýšľala som nad tým, či to neskôr nebudem ľutovať, ale myslím si, že ani nie. Nerada sa na seba pozerám na videu, pripadám si tak divne. Viem, že u nás by s tým mali problém aj viacerí členovia rodiny, napríklad moja mama má problém už aj s fotografom, nechce sa fotiť ani za nič :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@delphinka Suhlasim s tebou. Niet nad zabery. Moja sestra sa vydavala pred 14 rokmi a ked si to pozriem, no nemozem, aka som bola mala (14r) a celkovo, ake to tam bolo. Su to pekne spomienky... ;-) Ja budem mat kamery dokonca dve, ani som nechcela, ale moj kameraman povedal, ze vzdy chodia dvaja, aby im nic neuslo :-D Mamina je sice v strese, lebo nema rada kameru, ale aj na bratovej svadbe ju rychlo prestala vnimat... Tesim sa, ked raz nasim detom ukazem zabery z nasej svadby, co by som dala za to, keby som ja mohla vidiet svadbu mojich rodicov...
Odpovedať
my sme nemali kameru vobec, to sme striktne odmietli, ale co sa tyka fotiek, tie sme chceli mat profesionalne. Mali sme profesionalny par zo Ziliny - svadba bola v Stropkove - boli neskutocne mili, profesionalni a tych par fotiek co som videla su dokonale. Takze ja, ak mozem, odporucam fotografa Matusa Kusnira - je aj tu medzi profi (foto - kamera - Zilina). A vobec nelutujeme, ze sme nemali kameru (aspon nikomu nezavadzala kamera v tvari) :-P. Co sa tyka fotografov, ani sme nevedeli ze su na svadbe - takze sa tesime na nasu zdokumentovanu svadbu s momentkami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať zatiaľ iba fotografa, ale profesionála.. aj som uvažovala, či nemať aj kameru, ale z finančných dôvodov som si povedala, že buď profi fotky, alebo poloprofi foto+video.. vybrala som si kvalitne fotky. Verím, že zachytí všetkočo bude treba a z fotiek spraví príbeh, aký by možno ani kamera nezvládla..
Odpovedať
Profilova fotka
Ani my sme kameru nemali a doteraz sme to neobanovali. Mali sme skvelych fotografov, ktori zachytili kazdy moment a najma, to najdolezitejsie je, ze sme svoji, mame jeden druheho a to si pripominame kazde rano, ked sa vedla seba zobudzame. ;-) volili sme to, co je pre nas prirozdenejsie a tak by ste to mlai urobit aj vy :) drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
@kukies Rešpektujem názory neviest , ktoré nechcú kameramana , ale tvrdiť , že fotograf zachytí všetko čo bude treba a navyše spraví z toho príbeh , ktorý ani kamera nezvládne je pre mna smiešne . Fotograf nikdy nezachytí všetko , tak ako fotografia nikdy nepriblíži atmosféru tak ako video . Fotografia nikdy nevypovie dokonale vtipy , zábavu , hry , mimiku , tak dokonale ako video . Muselo by byť obrovské množstvo fotorafii , ktoré by doprovodila hudba , no , ale to už nieje fotografia , ale video :-D Nerozumiem týmto témam , tak ako nerozumiem neveste , ktorá pred svadbou tvrdí , že nemá rada video a po svadbe je z videa unesená a ešte si doobjednáva dalšie dvd pre všetkých hostí . :-D Nerozumiem ženíchovi , ktorý tvrdí pred svadbou , že kameru nemusí a po svadbe je z videa paf a ešte si doobjednáva ďalšie devedečka . :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@videostudiojarka je to v prvom rade o financiách. A my nevesty sme aj ženy, chceme mať svadobné fotky podobné ako vidíme v katalógoch, o tom to je ;-) To že niektorá nemá video to oľutuje až o 5-10-15 rokov, teraz hlavne "fotečky" ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simonelabazarova aj ja to tak plánujem bez kamery a fotografa len na fotenie pred obradom, obrad, gratulácie a spoločné foto a ostatné len rodila ... za všetko chcú nekresťanské peniaze
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som za kameru...tiez ma brucho boli z toho, ako tam budem vyzerat :D ALE...uvedomujem si velmi dobre, ze ten den ubehol neskutocne rychlo a ja som stihla s hostami prehodit sotva zopar slov...a to ma mrzi...ze som nebola vsade, nevidela vsetky situacie...o mnohych milych okamihoch sa este len teraz dozvedam od hosti...aj niektore fotomomentky ma prekvapili...musim sa priznat, ze zial, nevsimla som si ani vsetky kamosky, ako boli vyparadene...a preto, ked by som mala to video pozerat hoci iba 1x v zivote, som si ista, ze to stoji za to.
Odpovedať
@simonelabazarova my tiez nebudeme mat kameru, ja by som sa nevedela ani uvolnit cely vecer, akoze urcite rada by som si raz v buducnosti pozrela take video, ale len keby som na nom nebola ja :-D ale fotografa podla mna treba urcite, je sto a jedno, ked niekto foti len tak obycajnym fotakom a ked ma niekto profesionalny... to mozes vidiet aj na svadobnych albumoch, ktore sa na tejto stranke nachadzaju, ten rozdiel v kvalitach fotiek.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa rozhodli mať na svadbe len fotografa. avšak nakoniec sestrin priateľ kameroval a zostrihal nám také krátke 11 minutové video na ktorom bolo zachytené všetko. Nakoniec som bola veľmi rada, že natáčal. Také kratšie video sa veľmi dobre pozerá. Takže som za to mať natočené nejaké video, pravdou je zase že také viac hodinové video (nezostrihané) by ma asi moc nebavilo pozerať. :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali na svadbe aj kameramana a môžem povedať, že som spokojná..bol to veľmi príjemný pán, ktorý nám spríjemňoval celý deň príjemnou náladou a vtipnými rečami. Už sa neviem dočkať, kedy nám dá video a pozriem si ho..a budem rada aj po rokoch, keď si náš deň pripomeniem..:)
Odpovedať
Profilova fotka
mojho muza brat nemali kameru a myslim si ze ani nechyba maju uzasne fotky z ktorych mas pocit ze si tam bola..ale my kameru budeme mat poziadavka mojej mamy a mame maleho synceka tak kvoli nemu tie jeho tancene kreacie nech su zachytene :-D a skveli su: Pavel Delej, the studio kosice - Peter David, Zum zum.. ale oplati sa investovat do spomienok, pretoze to je jedina vec ktora ti zo svadby ostane. kolace, jedlo sa zje, saty predaju vratia,,ked uz bez kamery tak odporucam investovat do kvalitneho fotografa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@videostudiojarka dobre, prehnala som to, samozrejme že kamera je kamera a zachytí naozaj všetko :) Ale radšej budem mať kvalitné fotografie, ako nekvalitné video a k tomu pár nepodarných foto. A pravdou samozrejme je, že zo svadby sa robí jeden veľký biznis..naozaj nemáme chuť sa zadľžiť na 10 rokov, lebo keby som si už to video vybrala, tak určite kvalitné služby. Je mi jasné, že mať pekné video niečo stojí a taktiež ani nemienim podporovať kadejakých pseudo viedo amatérov, ktorí sa tvária, že za 300 eur vykúzlia celovečerný film ocenený 3 oskarmi. To je dôvod, prečo budeme mať iba fotografa a myslím si že TOTO JE VENTURE je jeden z tých lepších...teda aspoň v to dúfam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kukies tak to si si vybrala najlepšie :-D inak kameru sme ani my najskôr nechceli ale neľutujeme..keďže až na videu som si konečne pozrela výzdobu, kvety a tak, a krátke zostrihy s hudbou..úžasné... a ja som našich kameramanov vôbec nevnímala, a cena bola na za tú kvalitu úžasná..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?