Ste za profesionálne fotenie v iný deň?

Profilova fotka
Teda že vo svadobý deň by vás ženích videl až na obrade a profi fotenie by ste si dali inokedy - po sobáši? mala to niektorá z vás? aké máte skúsenosti?
Odpovedať
1
2
@katkaha myslim, ze tychto tem je tu kopec, skus pohladat :-D ako sa vravi 100 ludi, 100 nazorov, podla mna je vsak od veci sa fotit v iny ako svadobny den - neviem si predstavit, to sa budes znova davat cesat, malovat atd??? a co sa saty, budes ich tiez davat cistit a potom znova poziciavat??? (teda ked nemas vlastne ovsem)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za fotenie v iný deň, ako v deň svadby...je to bez stresu, naháňačiek a možeš ís´t aj na odľahlejšie miesta bez strachu o to, ako to budú brať hostia a či budete stíhať na sobáš...my máme svadbu v sobotu a budeme sa fotiť v piatok resp. v pondelok....
Odpovedať
Profilova fotka
My sa budeme fotit este pred svadbou. Saty mam svoje, cize nebudem musiet riesit poziciavanie. Fotenie naplanujeme na den, ked budem mat skusku licenia a ucesu. Podla mna je to je vyborne riesenie, ci uz kvoli casu, pohode aj pocasiu :)
Odpovedať
Profilova fotka
odkial mate šaty baby, aj ja by som si chcela kupit
Odpovedať
Profilova fotka
áno, sme :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdy komu co vyhovuje a comu da prednost
Odpovedať
Aj my sme za :) podjeme sa fotit v pondelok :) a tak ma zenich uvidi prvy krat az ked ma pride odpýtať :)
Odpovedať
Profilova fotka
...odporúčam, ak je možnosť!
Odpovedať
jednoznačne...najlepšie je mimo svadobného dňa.....no stress no para:-)))
Odpovedať
týždeň po sobáši sme sa fotili
Odpovedať
my sme sa fotili pred sobášom, krásne sme všetko stíhali a ešte hodku pred obradom som sedela pred telkou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to bude pred sobášom aspoň uvidíš či výber fotografa a šiat bol dobrý výber. Ak to bude po a budeš mať vlástné šaty tak sa už možeš fotiť aj pod vodou alebo na šrotovisku :-) a pod. Ale v svadobný deň ak nechceš mať veľa fotiek na rôznych miestach tak je to v pohode. Ale poznám aj pár, ktorý mal tesne pred svadbou 2000 záberov na rôznych miestach a ženích už ťahal jazyk po zemi :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj my sa budeme fotit pred sobášom v ten deň,myslim si,že ked sa všetko naplanuje,tak nebude ani stres a bude to krásne,lebo budeme vtedy taký vytešený z toho,čo nas čaka a tak a tiež ak to víde tak,ako by malo,tak hodinku pred sobášom budeme ,at ešte volno :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme sa fotil až vo štvrtok po svadbe kvôli počasiu. ale je to na nezaplatenie. tie stresy, ktoré máte vo svadobný deň sa odrazia aj na fotkách, to m ver. lepšie je každopádne v iný deň... a očesala som sa sama, aj maľovala, a vraj účes bol oveľa lepší ako na sobáš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nezastávame názor, že nie, ale svadba je spravidla v jeden deň a snažíme sa zachovať autentickosť a jedinečnosť tohoto dňa. častokrát sú to chvíle (časového) stresu aj pre fotografov. pre nás je to výzva :) ..aj ked v klídku sa foti dobre :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme vacsinu fotiek fotili v piatok pred svadbou, saty som mala pozicane od stvrtku, doobedu sme este fotili, ked som nebola profesionalne ani nalicena ani ucesana.. a poobede uz aj po tychto zasahoch. A v sobotu rano sme este asi hodinku fotili a som uplne spokojna s vysledkom. Kedze sme sa chceli fotit na viacerych miestach, tak sme mali na to cas a uzivali sme si to neskutocne :). Nemuseli sme pozerat na hodinky, ci sa stihneme vratit k hostom ;)
Odpovedať
Profilova fotka
http://assf.sk/index.php?option=com_c...
Odpovedať
Tiež by som bola rada, keby ma ženích videl až na obrade, resp. pri odobierke. Ale keď si predstavíš, (nechcem tu teraz vyzerať, že smrdím grošom), že si musíš nechať šaty dlhšie, znova sa dávať česať a maľovať a že to už nebude v Deň D, ale až po... Tak som radšej za fotenie v deň svadby, hoci to časovo dosť naruší harmonogram...
Odpovedať
@fotosuchy skvelý článok! iste dobre padne tým, čo sa nevedia rozhodnúť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
áno, som za profesionalne fotenie v iný deň :-)
Odpovedať
Ja si to tiez predstavujem tak, ze prvý krát ma ženích zbadá az ked budem prichadzat ulickou v kostole ;-) velmi by som si to tak želala, aj ked sme sa o tom ešte nerozpravali. Saty by som chcela vlastne, s tými by nemal byt problém. Účes aj vizáž je najmenej. Fotiť by som chcela az po svadbe, ked uz budeme svoji, bez stresu, nahlenia, komplikacii.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme fotili štvrtok pred svadbou. bola to sranda a to, že ma videl? neriešim, vlastne on vyberal so mnou šaty, riešil všetky veci, bola to naša svadba a obaja sme sa zhodli, že to bude pre nás najlepšie riešenie a aj bolo. V sobotu, žiadne stresy okolo fotenia, začala som sa líčiť a česať až nejak pred 13tou a sobáš bol o 16tej. Krásna a čerstvo učesaná, namaľovaná, oblečená. Cítila som sa milion krat lepšie ako keby som mala stráviť deň svadobný už od nejakej 7mej nalíčená, učesaná, niakam sa ponáhľať fotiť a pod. nie bolo to o to krajšie, že sme nestresovali. a ďalšia vec, je že vizážistka ťa nikdy neurobí 2x rovnako :) a aj tak som najviac žiarila na svadbe, lebo to bol do vtedy najkrajší deň v mojom živote a už čakám na tie ďalšie úžasné. Tak ak máte možnosť, určite to využite. a skôr by som sa fotila pred ako po. neviem, asi že po svadbe som bola rada, že som už vydatá žena :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa fotili v den svadby... a bolo to super... malo to svoje emocie... a kedze saty predtym vtedy este snubenec nevidel... tak som vedela, ze fotenie najskor vo svadobny den.. lebo som si naplanovala aj first look photos... kedze sme mali sobas na radnici v sobasnej sieni v BB, tak som nesnivala, aby ma videl kracat ulickou a pod... radsej som chcela first look fotky v "sukromi" (aj ked sa na nas pozerali dvaja fotografi a dvaja kameramani cez objektivy svojich aparatov.. a samozrejme sestra, kt. mi pomahala s obliekanim...) a takto spatne, by som si portretne fotenie naplanovala radsej na napr. pondelok po svadbe, alebo cca. tyzden po svadbe.. a min. licit by som sa nechala profi este raz... priznam sa, ze po dofoteni okolo 15:30 som bola totalne unavena... a nieto este sobas a zabava.. esteze adrenalin pomaha.. :-) navyse aj ked casu bolo vcelku dost, tak napriek tomu sme boli trosku v strese... aby sa stihalo a pod... predpokladam, ze po svadbe by to bolo uvolnenejsie... nevyhodou okrem dalsich financii za licenie prip. cesanie ci dodatocne pozicanie/ cistenie siat je, ze v pondelok by saty mohli byt spinavsie... najma spodok siat...
Odpovedať
@miminnka pred sobášom?? čiže v svadobný deň doobedu?
Odpovedať
@petka2403 áno :-) sobáš sme mali o 16 tej takže bol na všetko čas ;-)
Odpovedať
@miminnka no my mame o 15..takze tiez si myslim ze stihame :))
Odpovedať
Profilova fotka
Tak moj nazor pre baby, ktore chcu aby ich videl zenich na odobierke je taky....no najprv som to aj ja takto chcela ale kvoli foteniu, ktore bolo v den svadby sme sa videlu skor a som nakoniec tada, ze to takto bolo....mozno to bolo o 4 hodinky skor, ale ta chvila bola nasa....nestalo tam vela ludi a necumelo ako sa zenich bude tvarit....no niektori muzi s tym nemaju problem a niektori neprejavia tak emocie pretoze je tam vela ludi...my, ked sme sa sli fotit, tak sme sa stretli a bola to chvila len pre nas dvoch....vznikli z toho pekne fotky....naopak pri odobierka a vsetkom bude taky stres, ze tazko bude vedy najst chvilu pre vas dvoch....a to ze stresovat sa s fotenim v ten den ze to je pod tlakom....vela zalezi od fotografa aka bude atmosfera.....a vsetko sa da krasne naplanovat v ten den.....ak ovsem nevesta chce....tolko moj nazor
Odpovedať
ahojky, tak my jsme na milion procent za focení v jiný jako svatební den :) s kameramanem už to máme domluvené, navíc to má v ceně, takže super... svatební den si chceme naplno užít a jelikož to stejně rychle uteče, tak si to aspoň o to focení mimo svatbu prodloužíme a užijeme dýl :) v plánu to máme v pondělí, šaty většinou když se vrátí do úterý, tak bez poplatku, kadeřnici už mám domluvenou za dobrou cenu a nalíčí mě asi ségra kosmetička :) kytka snad vydrží a počasí prostě musí být luxusní :D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme sa fotili v nedeľu po svadbe a bolo to úplne super už bez všetkých "predsvadobných stresov", časovo nás nič neobmädzovalo takže sme si to užívali a vlastne sa nám svadobný deň predĺžil na 2 dni! :-D Ďalšia výhoda pre mňa bola že som chcela mať rozpustené vlasy ale na svadobný deň mi to prišlo nepraktické... Určite to odporúčam ak máte obrad skôr, ak nechceš aby Ťa ženích videl pred obradom, ak si robíš výzdobu sama, alebo len tak keď chceš mať proste ráno kopec času na seba, kľudné raňajky a kávičku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj katkaha :-) Fotenie v iný deň ako v deň svadby Ti odbúra časový stres v Tvoj pekný deň. A čo sa týka priamo fotenia vďaka času máš väčšie možnosti na fotenie , môžeš vycestovať ďalej od bydliska, atmosféra je úplne uvolnená nakoľko čas už ťa nikam netlačí. ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?