Sťažnosť na fotografku

Prosim vas fotofrafi co ste tu viete mi poradit kde a ako nahlásiť alebo udať fotografku za nedodanie fotiek? Úhrada prebehla fotky niesu. Nemáte nejaký zvaz alebo niečo odkial ju mozno vyhodiť alebo jej znemožniť ďalšiu prácu ???
Odpovedať
SOI
Odpovedať
No oni ze neriešia reklamácie tohto typu .pisala som na SOS ochrana spotrebiteľa ... Ale neviem ci to staci.. Ci oni niečo podniknu... Asi mi len poradia co mam robiť (. Ked odpisu vôbec )
Odpovedať
Profilova fotka
Nam dal fotograf zmluvu este pred fotenim, v nej su body ktore hovoria aj o dodacej dobe. V zmluve mame 6 tyzdnov a fotky nam dodal do toch... A peniazky ste davali predom? Ja som to brala za samozrejme, ze po dodani fotiek sa vyplati plna suma, predom nas pytal iba zalohu.
Odpovedať
Žiadna zmluva nieje :( ústna dohoda ze fotky budú do 3 týždňov . Uhradené bez dokladu... Viem ... Ja som blbá ale išlo to cez známu tak som tomu verila
Odpovedať
@evicevic7 aky je dovod nedodania?
Odpovedať
@evicevic7 žiadna zmluva, žiadne potvrdenie o zaplatení.. s tým už, bohužiaľ, nič neurobíš :-S
Odpovedať
Profilova fotka
A dovod nedodania fotiek? Ked uz tam fotila, hadam uz nieje taky problem fotk upravit (pripadne odovzdat aspon neupravene)...alebo ich stratila?
Odpovedať
Profilova fotka
@evicevic7 Ahoj, Otázka je či mešká z dodaním, alebo ich ani nemá v pláne dodať. Kedy si mala svadbu? Tak ako písala ramsu štandardne sa berie záloha a doplatok pri dodaní fotiek. Fotografa to inšpiruje čo najskôr dodať fotky. Čomu ale naozaj nerozumiem je, že keď fotky nafotila prečo ich aj neodovzdá. Lebo určite niečo nafotila tak nechápem prečo ti to nedá napríklad aspoň neupravené. V každom prípade aj ústna dohoda je vymáhateľná. Písali tu nevesty že im fotky dodali aj naozaj neskoro po svadbe. Osobne sa to snažím stihnúť do 2 týždňov, ale je s tým naozaj veľa práce takže sa nečudujem, že to niekomu môže trvať aj dlhšie.
Odpovedať
....alebo sa robila ze fotila a nic nenafotila, resp nezalohovala....
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.facebook.com/marika.nemet... tu najdete o nej nieco
Odpovedať
Podla jej profilu na FB to ani nie je fotografka.Nema ziadne portfolio a okrem mobilovych cvakov tam nic nema.Videl niekto od nej aspon nejake foto??? Je mi luto neviest co zaplatia tejto osobe a este aj dopredu.Nejde o peniaze,ale o zivotne spomienky,ktore takato osoba dokaze znicit . Zaplatit nejakych tvrdych chlapcov a dat jej priucku....
Odpovedať
@smoulinka979 to je podla vsetkeho jej osobna stranka... firemna bude asi tato http://www.mariapavlusik.sk
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@evicevic7 ja osobne by som pisala vsade po internete dookola negativne recenzie...
Odpovedať
A neda sa s nou skontaktovat? Nezdviha telefony? Ked si otvoris jej stranku su tam fotky takeho svadobneho paru pod levandulami.. A viem ze fotky mali rychlo je to moja znama...
Odpovedať
Profilova fotka
kamaratke dodala vsetky fotky rok po svadbe..ocividne ma toho vela a nestiha...ale podla mna doda fotky, sice skoro to nebude, ale snad raz ano....
Odpovedať
Profilova fotka
ak máte zmluvu, prečítajte podmienky. Ak neboli termíny dodržané, skúste sa s nou nejako spojiť a vyriešiť to s nou.Ak to nebude možné, dať to na súd.
Odpovedať
Profilova fotka
Vymáhajte to u známej ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite treba počkať, podľa jej portfolia má fotky spracované veľmi kvalitne. Poinformujte sa na dodacie doby u Žitnanskej, Fojtíka, Veverku a iných... na kvalitné prácu sa jednoducho čaká, pretože to trvá čas :-)
Odpovedať
@showcheeks aj ked to trva vyse roka? ved to je sialene aj keby mala neviem kolko roboty....
Odpovedať
Profilova fotka
@terezka295 Vyše roka je naozaj dlho a fotografka vôbec nekomunikuje? V takom prípade je na mieste a asi najúčinnejší občiansko právny spor, viem že je to nadlho, ale ústna dohoda je rovnaká právoplatná ako zmluva. Ja by som sa ešte možno pokúsila skontaktovať s fotografkou navrhla jej mimosúdne vyrovnanie a finančnú kompenzáciu pre teba, alebo v opačnom prípade ten súd. Tam by som zdôraznila že ju to bude stáť oveľa viac (súdne trovy, vyrovnanie, atď.). Držím palce, istotne je to veľmi nepríjemná situácia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?