Stačia fotografie z kamery?

Kameraman mi ponukol fotografie s kamery, hovoril ze zo zabavy to staci.
Odpovedať
ak vam nezalezi na kvalite, tak to staci. ale jednoznacne povedat mozem, ze kamera nedosiahne nikdy take fotky, aby to stacilo hoci aj najvacsiemu amaterovi (a kvalitne fotky si budete pozerat s radostou a spominat. nekvalitu supnete do stolika a zabudnete...)
Odpovedať
no, na svadobnych fotografiach by som rozhodne nesetrila.... fotky z kamery nie su v dobrej kvalite, nie su vhodne na vytlacenie do ramiku alebo na vacsi format. Fotky su vzdy fotky, vratis sa k nim urcite castejsie ako napr. k videu, takze rozhodne odporucam ponechat si fotografa aj na zabavu.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam vymeniť kameramana. ale hneď. vážne.....
Odpovedať
Profilova fotka
Rovnako zdielam negativny nazor. Budu to vlastne take bezne automaticke snimky, ktore Vam bude robit s fotakmi urcite aj polovica rodiny. Niekomu to vsak staci, zalezi na Vas. Urcite to nebudu profi fotografie, ako od svadobneho fotografa.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa, profesionálny kameraman by toto určite nenavrhol...Kamera je na kamerovanie a fotoaparát na fotenie.. Dá sa to aj naopak, ale viac menej na amatérskej úrovni. Radšej popremýšľajte, či je tento kameraman naozaj tá správna voľba aj na video...
Odpovedať
Profilova fotka
Vravim zasadne nie pretoze komponovanie a to hlavne na vysku je u kamery nemozne. Dalsie veci tu boli uz spomenute. Preboha dajte radsej niekomu z hosti fotak a nech foti a vychytava momenty. Cip v kamere je rozmerovo maly a fotografie budu posobit plocho bez hlbky.
Odpovedať
Urcite nie, to uz by som radsej dala do ruky fotak nejakemu svadobcanovi, ze ved nech cosi cvakne za vecer :-S ja si obcas robim cez kameru par foto ale z nejakeho vyletu kde mi o nic nejde a nie zo svadby! =-) a mozem ti povedat ze tie fotky za vela nestoja, to uz s mobilom su lepsie :-p vymen kameramana ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na niektorych veciach setrit sa nevyplaca, radsej ich nemat ako byt z lacneho vysledku sklamana.
Odpovedať
Profilova fotka
Len tak čo ide ? Keď sa pozriem na vyzdobené svadobné stoly za ktoré dajú nemalý peniaz a o 5 minút je po paráde. a šetriť na kvalitnom fotografovi to mi nejde nejako dokopy, ale čo už na Slovensku je to tak. A ani tie stoly nebudú kvalitné nafotené, že ?! a čo Vy mladomanželia ? ako chcete vyzerať. :-S
Odpovedať
dakujem vsetkym za reakcie, urcite dam na Vase rady
Odpovedať
Profilova fotka
tak na to by som určite nepristála aby sa robili fotk z kamery tam nebudete mat taku kvalitu tych fotiek ako z fotoaparátu.........
Odpovedať
Moj brat ma profi zrkadlovku a kameru v jednom. Na tomto fotaku sa tocia v dnesnej dobe aj filmy. Fotky co foti su naozaj kvalitne a video je tiez velmi pekne. Takze pokial by to bola profi technika da sa, ale kedze pouzil slovne spojenie "bude stacit" tak to asi take profi nebude. Aj ja mam normalnu domacu kameru s ktorou fotim aj porpi kamerovaniu a fotky viem urobit pekne, ale samozrejme ich rozlizenie, ostrost nie je taka kvalitna ako pri dobrych zrkadlovkach. Kedze pises iba na zabavu, asi mate na svadobne fotenie a do kostola zajednaneho fotografa? Pokial ano, tak by som uz neriesila az tak fotky z tancovaky pokial - nemate nejaky program z ktoreho by si chcela mat pekne fotky. Pokial by malo ist len o zachytenie tancovacky, osobne by som si nepotrpela na speci kvalite. Najlepsie urobis ak ti ukaze nejake fotky co fotilcez kameru ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Fotky z kamery nie, video z fotaka D 7000, D600, D800 a ekvivalent u canon ano, to su uz videographeri. Na slovensku je ich dost.
Odpovedať
ja by som sa tiez priklonila k nazoru dhaarmy... ze pokial je to fakt profi technika, tak v pohode... z tancovacky aj tak budes mat kopec zaberov od svadobcanov... takze ak to fakt bude stacit... a okrem toho neverim, ze tych 900 fotiek (alebo kolko budete mat) budete kukat stale dookola - to uz si skor pustis video a tam to mas aj s atmosferou...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?