Skúsenosti a odporúčania na fotografov 2018/2019

Ahojte, prosim dajte tipy na fotografov, z ktorymi ste boli naozaj spokojni a fotky boli ze wau :) Svadbu planujem zladit do rustikalneho stylu a hladam dakoho, kto by tu atmosferu vedel pekne zachytit. Ziadny ultra moderny styl fotografii nehladam, jednoduchy prirodzeny styl, a aby vedel zachytit co najviac prirodzenych emocii. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzabena Ahoj, wau je velmi subjektivne, a co vyhovuje mne ani zdaleka nemusi vyhovovat Tebe. Ak su pre Teba foto jedna z tych dolezitejsich veci, co vyzera, ze su, odporucam Ti poriadne si prezriet portfolio fotografov, je ich neurekom. a z vybranych top 5 (plus minus, mozno skoncis ako ja s tromi) si poriadne a dokladne prezri cele ich portfolio, sposob komunikacie, atd atd. My, teraz uz s manzelom, sme si fotografa vyberali cca 5 mesiacov (denne sme sa tomu venovali), a musim povedat, ze lepsie sme si vybrat nemohli. S tym, co sme dostali sme viac ako nadseni, fotky su pre nas dokonale. Ale opat, co sa paci mne, nemusi sa Tebe, no nastastie, styl je pomerne lahko viditelny u skoro vsetkych fotografov (minimalne vsetkych co som videla), takze nie je tazke odhadnut, ci Vam sedi, alebo nie :) Drzim palce!
Odpovedať
@dzabena dôležité je aj kde bude svadba, aby sme vedeli z akého okolia odporúčať
Odpovedať
Dotografi bezne cestuju po celom slovensku hlavne ti dobri takze to kde je svadba nieje az tak podstatne ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa pridavam k rade @sonnenshein a doplnujem, ze ak ti na fotkach zalezi, tak si od vybranych foto-finalistov vypytaj nahlad na cele svadobne pribehy, neuspokoj sa s 5 top fotkami co si vybrali na svoju webku. Tak uvidis, ci je fotograf konzistentny vo vsetkych fotkach co ti odovzda. Teda aby sa ti nestalo, ze 5 fotiek bude super a ten zvysok priemer az podpriemer, lebo v kostole bolo malo svetla, na koktaile ostre proti slnko, na parovom foteni zasa zamracene, vecer mal DJ zle osvetlenie a podobne vyhovorky ... . Nehovorim teraz, ze vsetky fotky budu uplne TOP, to sa pri beznom mnozstve 600 odovzdanych fotiek ani neda, ale aby boli ostre, rovnako upravene, proste aby si bola spokojna so vsetkymi fotkami, nielen s par najlepsimi. Je daleko viac toho co by si sa (a vobec kazda nevesta) mala fotografa pytat, ale to je mimo temy tvojej otazky. Keby predsa si mala zaujem o dalsie odporucania, kludne sa pytaj tu, alebo v sprave.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?