Recenzie na fotografa, ktorý robí svadobný príbeh

ahojte, vedeli by ste mi poradit? mate recenzie na fotografa, ktory je tu na MS ako "svadobnypribeh"?? aka je s nimi spolupraca?? dakujem...
Odpovedať
pre admina: ten fotograf ma profil na PRO ako ,,svadobny pribeh,, nehladam fotografa, ktory robi svadobny pribeh, prosim o opravu, vrela vdaka... ;-)
Odpovedať
No len ked sa vola svadobny pribeh tak asi aj foti ala svadobny pribeh :) je vsak pravda, ze vacsina fotografov ma dost komicke nazvy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@knight tie komicke nazvy potvrdzujem, na tomto PRO su ale dvaja fotografi a nick s oboma menami by bol asi sialene dlhy, tak asi zvolili alternativu... :-D mimochodom, @nevestaterka - ja som mala cez vykend s nimi prve stretko a dojem zanechali dobry, uvidim co dalej, ci bude vsetko prebiehat tak, ako sme sa dohodli...ak chces, pak dam vediet... ;-)
Odpovedať
@nevestaterka no ja som bola spokojna,pozrite si moje fotky,aj s cenou,len skoda ze sme sa nemohli fotit dlhsie a este jedno ma mrzi zabudla som mu dat svadobne zakuskyyy :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nevestaterka kľudne nám napíšte mail ak potrebujete s niečim poradiť :-)
Odpovedať
@marieta7 dakujem, poslala som IP... :-)
Odpovedať
@svadobnypribeh vy mi asi recenzie na seba neposkytnete... mate dost vysoku cenu na kompletny balik fotenia, preto hladam referencie, a fotografie, ci sa oplatite za tu cenu... ked budem mat na vas nejake otazky, tak napisem....zatial dakujem.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nevestaterka v poriadku :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?