Prosím referencie na fotografov Horský & Zachar

Ahojte, veľmi by som ocenila nejaké referencie na týchto chalanov fotografov. Tí, ktorí máte s nimi skúsenosti, napíšte prosím vaše postrehy - či už pozitívne alebo negatívne. Chystám sa ich totiž zarezervovať :) Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
no mna osobne ich fotky nenadchli...videla som aj krajsie.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Fotili na kamaratkinej svadbe, oni boli s ním veľmi spokojní, dokonca vyhrali nejaké ocenenie svadba roka niekde. Asi inak na svadbe boli veľmi príjemní nenutení. A z rozprávania zo svadobného fotenia bol (konkrétne zachar) veľmi velky pedant a splnil všetko čo si zaziadali.čo sa týka fotiek určite súhlasím s koldun1, záleží od osobného vkusu.
Odpovedať
A vedeli by ste mi odporučiť nejakých lepších fotografov? Typu Tomáš Záhumenský, ktorí majú už aj nejaké meno (len ten už má bohužiaľ môj termín obsadený)... Veľmi by mi to pomohlo, keďže všetky konverzácie na ktoré tu kliknem sú takmer bez diskusií a len jedna ponuka za druhou od rôznych fotografov čo si naháňajú kšefty...
Odpovedať
Profilova fotka
@catwalkgirl Skúste si vybrať zo stránky asociácia slovenských svadobných fotografov , je zárukou špičkovej kvality . Stačí do googla vyťukať :-) . Môj typ : Ďurica , alebo Delej :-)
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne!
Odpovedať
@catwalkgirl Pavol Delej, Jozef Kadela, Tibor Bubenik.. Ale ako tu bolo spomenute, na ASSF najdes velmi kvalitnych fotografov;)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ich mali na fotenie a pre mna spokojnost... s fotkami sme nadmieru spokojni ale je to vec vkusu, nam sa ich praca paci a odporucam ich kde mozem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
lutujem, ze sme si ich vybrali. Fotil len Horsky. Fotky z interieru pekne, ale exterier foteny strasne narychlo ( a tak to aj vyzera), kedze uz nebol cas ,pretoze si neoveril, ci sa na dane miesto da dostat autom. Navyse nemam fotky s vlastnymi rodicmi, myslim, ze svadobny fotograf by mal zvladnut zorganizovat sam hromadne fotky s rodicmi a pribuznymi. Od profesionalneho fotografa, ktory sa dopredu pripravi a vie co ma robit sam ma daleko.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, viem, ze je to uz starsia tema, ale viete aky cennik maju tito fotografi? este len zacinam s hladanim, nemame presny termin, tak zatial nekontaktujem priamo ich, ale videla som ich fotografie z viacerych svadieb a velmi sa mi pacia.
Odpovedať
Sledujem ich uz dlho, lebo ich z videnia poznam a tiez sa mi na zaciatku pred par rokmi nepacili fotky, ale velmi velmi sa zlepsili a teraz su ich fotky wow :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?