Portrétové/umelecké fotky

Ahojte. Je tu niekto kto nemal portrétové fotenie zo svadby? So snúbencom uvažujeme že chcem fotky z obradu, potom nejakych pár spoločných fotiek po obrade, a fotky z celej hostiny....Väčšina fotografov mi však navrhuje, že by sa hodilo aj potrétové fotenie (cca 2-3 hodinky). My si myslíme, že také fotky nepotrebujeme, preto ma zaujíma či je tu niekto, kto také fotenie nemal..a či ste to neskôr neoľutovali..či Vám tie fotky nechýbali. Ďakujem pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Viackrát som už fotila svadbu bez portrétových / umeleckých fotiek. Nie je to žiaden neštandard. Niektoré páry netrpia prílišnou romatikou a nemajú v obľube sa pretŕčať pred objektívom v zaľúbených pózach :).
Odpovedať
Ahojte! Zbytočne si nevesty namýšľajú, že portrétové fotky sú zároveň UMELECKÉ fotky. Je to nezmysel. Takýto termín zaviedli samotní fotografi, aby zapôsobili na neznalé nevesty a mohli potiahnuť viacej peňazí. Skutočných umeleckých fotografov je veľmi málo a obyčajne svadby nefotia. Väčšina fotiek označených samotným autorom ako umelecké, sú obyčajne dobré nasnímané fotky v teréne a premyslene DOKALIČENÉ v počítači s úmyslom vyvolať pri prezeraní fotky nezvyčajnosť, zvláštnosť či módne trendy vo fotografii. ČESŤ ČESŤ ČESŤ ČESŤ ČESŤ výnimkám a skutočným umelcom!
Odpovedať
Profilova fotka
my nebudeme mat tiez :) nie sme zastancami pusiniek a neviem coho pred objektivom nasilu. radsej chceme momentky, ktore vyjadria nas svadobny den
Odpovedať
Ďakujem pekne :) potešili ste ma :D mysleli sme si, že sme snáď jediní a že je to niečo veľmi nezvyčajné :D v našom okolí mal tieto fotky každý...
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi od Vasich preferencii, su pary, ktore nemaju o portretne fotky zaujem, musite sa rozhodnut vy :)
Odpovedať
@suesun7 ja som takmer nemala ale napokon sme sa predsa len na chvilu cvakli :). mame asi 40 portretnych fotiek a bohato nam to staci. takze kludne aby bol vlk syty aj ovca cela, mozes fotografovi povedat nech vam spravi zo 5 portretov niekde v prirode a vybavene. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?