Poraďte webstránku na zverejnenie foto bez možnosti kopírovania

Profilova fotka
Ahojte.. chcela by som zverejnit fotografie zo svadby, tak, ze zaslem link znamym ci rodine, Kedze sa jedna o vacsi objem dat, ale nechcem, aby si ich mohli stiahnut ci kopirovat... mame rodinu v CZ aj HU... takze sa chceme s nimi potesit aj takto na dialku.. proste, aby si to mohli prehliadnut ako prezentaciu.. poradite mi pls stranku a prip. program, ktory to umoznuje?
Odpovedať
skus ich ulozit na uloz.to a zahesluj subor a heslo posli rodine aj s linkom :-)
Odpovedať
@delphinka nedala som ti odpovedat, takze vid vyssie :-)
Odpovedať
alebo picassa... ale vsetko sa da kopcit cez Print screen :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Neexistuje sposob, ako by si zablokovala kopirovanie. Co sa raz zobrazi na monitore to sa da skopirovat. Sice to nieje natolko lahke, ako kliknut na stiahnut, ale rozhodne to nieje tazke.
Odpovedať
Profilova fotka
chapem... ale to mi nevadi... a zas je mi jasne, ako mi vravel nas fotograf, ktory je aj v IT zbehly.. ze profik z IT oblasti to vie obist aj tak... ak som ho dobre pochopila.. ;-) a to o Printsreene je jasne aj skusenejsim uzivatelom... to je mi jasne.. lenze.. to je trosinku ine.. ale mne ide hlavne o to, aby sa to nedalo stiahnut, co sa cez uloz to, praveze musi @guiseppinka a aby sa nedalo ani kliknut na obrazok, prip. pravym tlacitkom mysi a ze Copy... a... nepoznam Picassa, ale... pocula som, ze tam sa to da kopcit kliknutim na obr. cez prave tlacitko.. @swarovski mas s tym skusenosti? da sa to, ci neda, ked sa klikne na obr.? lebo ak nie... tak skusim Picassa
Odpovedať
@delphinka picassa je sukromna, mozes si ju nastavit viditelnu len par ludom, vsetkym, alebo nikomu... ano, kopcit sa da uplne vsetko, a vobec, ale vobec na to nemusis byt IT ckar... ako hovori @marekjanicko , ked je to raz na webe, je to tu navzdy... bohuzial.
Odpovedať
Profilova fotka
@delphinka z picassa sa da kopirovat uplne v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
daj si to v movie maker alebo kde do videa ako prezentaciu na 5s kazdu foto a potom im posli video. inak sa to vzdy vzdy da skopirovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@marekjanicko noo.. ved o to mi ide.. je mi jasne, ze kdo umi ten umi... ze ten to zvladne aj tak.. ale... nech to nie je primitivne jednoduche - pravy klik mysi, prip. to priamo vyzaduje stiahnutie ako napr. na uloz to.. proste nieco, co beznemu uzivatelovi neponuka az take dostupne moznosti.. (printscreen vynechavam, to je predsa len ine, tam sa zobrazi cela stranka a treba sa s tym vyhrat).. a dalsie sofistikovanejsie metody vyzaduju uz ine znalosti.. tie uz bezny clovek ako ja nema... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cappucinko skoda.. ale... pocula som uz o tom... aj ked picasso az tak nepoznam... preto si to este overujem...
Odpovedať
Profilova fotka
@marvee hmm... je mi jasne, ze ti skusenejsi, prip. ITckari by to zvladli.. ja beriem obycajneho bezneho uzivatela, kt. pozna ten pravy klik mysi a pod.. ;) hmm.. nejak to ist musi... lebo... na stranke nasej fotografky to aspon podla mna ako bezneho uzivatela mozne nie je... ;) okrem printscreenu samozrejme... ale.. ten neriesim... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@delphinka aka je jej stranka? by som to kukla
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@marvee prepac.. ale este v spolupraci s fotografkou riesim odstranenie fotiek, ktore tam nechcem mat vyvesene.. takze zatial je to ... vo vybavovani... ;) ak si vsak profik v IT, iste to vies obist... hovorim o beznom uzivatelovi... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@delphinka no vravim,ze nepoznam moc sposob, ako by sa to dalo ako tak bezpecne dat na web. snad len to video urobit.
Odpovedať
Profilova fotka
Sklamem ta opat. Skopirovat si fotku je prilis primitivne Na klavesnici mas taky gombik Print Screen stlacis ho, otvoris si malovanie vo windowse stlacis vlozit a mas okopirovanu fotku. Nasledne staci uz len Ulozit a moze sa hoc kto z rodiny chvalit tvojou fotkou. Toto nieje vedomost hodna IT odbornika. Ja som IT odbornik a 100% som ti potvrdil, ze neexistuje ochrana, kedze toto je naozaj trivialna vec stlacit jeden gombik a funguje to 100% vzdy a vsade. Ja len dufam, ze tvoja prvotna sprava bola korektna a neradime ti tu bludy, kedze vychadzame z toho, ako zablokovat kopirovanie fotiek rodine, ktorej chces poslat link s fotkami.
Odpovedať
Profilova fotka
Picasa a samozrejme, ze sa to tak tam da nastavit, aby si nikto nemohol skopirovat fotky, ale musis sama nastavit!
Odpovedať
skus stranku uschovna.cz..vsetky fotky si "zpakuj" :) do zip alebo rar suboru, potom ho na uvedenej stranke nahraj + pridaj emaily tvojich znamych a im pride subor, kde si to stiahnu, v svojom pocitaci rozbalia a kukaju :))
Odpovedať
Profilova fotka
@mikulovsky hm... dovody su rozne... ak chces, dovody ti napisem do IP... a.. zjavne bol adminmi zmeneny nazov temy.. neuvedomila som si to.. hmm... podarilo sa mi najst priklad... nahodou som klikla jeden fotoalbum... a... kedze ma zaujal, pozrela som si tvorbu fotografa... a... u neho, na jeho stranke www.zdenkoroman.sk sa to kopirovanie aspon pre bezneho uzivatela PC neda.. (Predovsetkym pre marekajanicka zdoraznujem, ze viem o Printscreen, viem, ze sa toto da, aj ked to nie je len o jednom kliku, treba to min. este vystrihnut v tom Painte a ulozit, ale neberiem toto tlacitko v tejto diskusii do uvahy), proste odhliadnuc od Printscreenu... 8-) ibaze on ma vlastnu webstranku a tu ja nemam a ani by som "iba" kvoli svadbe nechcela... (som rada, ze je registrovany tu, tak snad nebude problem, ze som tu stranku napisala) a este zdoraznujem, ze ju uvadzam ako priklad... neda sa kliknut pravym tlacitkom mysi na fotky... a teda ani jednoducho kopirovat...a zaroven to nie je nieco ako uloz to a ani uschovna.cz, lebo tam si tie fotky musi rodina priamo stiahnut a to nechcem tiez... najradsej by som chcela bud fotky ako prezentaciu alebo nieco ako je na stranke tohto fotografa, bez moznosti klik na obr. a copy...takze presne o nieco taketo mam zaujem... dufam, ze to priblizilo, to, co hladam... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?