Poraďte svadobného fotografa priamo z Košíc

Ahojte buduce nevesticky. Tak ako vy, tak i ja si budem zariadovat uz pomalicky svadbu. Rada by som si pokecala na temu svadobny fotograf. Urcite je tu viacero takych tem, no ja by som chcela skonkretizovat svoju poziadavku. Kedze budem mat svadbu v Kosiciach rada by som mala svadobneho fotografa z Kosic aby nehrozil casovy sklz, pripadne nejaky technicky problem s dopravou na strane fotografa. A aby som sa moc nezblaznila z vyberania, rada by som vyber obmedzila na fotografov, ktory su registrovany v sekcii PRO pre Kosice. Ktoreho by ste mi odporucili + preco a ktoreho zase nie a preco? Osobne ocakavam vysledok lahodiaci oku, kde ma fotograf s priatelom zachyti, ako sa lubime. Dakujem za pomoc
Odpovedať
Profilova fotka
Rozhodne odporucam si fotografa vyberat podla jeho prace, ci dany styl ktorym foti ti vyhovuje a ci jeho fotky su tvojmu oku lahodiace. 100 ludi 100 chuti....:)
Odpovedať
My mame objednaneho Slava Halapiho z KE na doporucenie jedneho nasho dobreho kamarata, ktory sa tiez venuje foteniu:) Ma skvelu pracu, perfektnu komunikaciu, uz sa tesim na nas den D:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a rád by som Vám dal do pozornosti moju tvorbu skrz nizsie uvedenu webovu stranku alebo najlepsie osobne.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Aj keď nie sme z Košíc priamo, ponúkame Vám naše služby. Cestovanie a dochvíľnosť nám nerobí problém! Skúste si pozrieť naše portfólio.
Odpovedať
Ahoj, nás fotil Juro Sucharda so SuJu Photography a boli sme nadmieru spokojní. Dokonca teraz fotia už dvaja, teda aj Monika Suchardová. :-) Pozri si ich albumy, aj na sujuphotography.com, ale sú zaregistrovaní aj na mojasvadba.sk. Ich fotky sú plné lásky a vedia navodiť super atmosféru. Napokon sú aj priamo z Košíc a najlepšie je si s nimi dohodnúť stretko a presvedčíš sa, že nekecám, keď ich chválim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kedže mojho fotografa a kameramana ruším,tak tiež hladam niekoho z KE...najlepšie by bolo foto a video za rozumnú cenu:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evulienkaa22 @teresa27 ...možno Vás zaujme nasa tvorba, aj ked nie sme priamo z KE :-) našu prácu nájdete medzi profesionálmi pripadne na facebooku Ivana a Peter Miller- Imagestudio
Odpovedať
Profilova fotka
@evulienkaa22 Dobry den. Pozrite moj profil, v Kosiciach fotim pravidelne :-)
Odpovedať
http://www.ferokollar.sk/fotografie.html
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den. Pozrite si nase portfolio.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fotosvadba Pripajam sa k nazoru tohto fotografa
Odpovedať
Profilova fotka
@teresa27 Dobrý deň, som svadobný a portrétny fotograf, ktorého prácu najlepšie vysťihujú slová ako sú vášen, láska, emócie, nespútanosť a zmyselnosť. O kvalitách a výhodach sa môžete presvedčiť na nižšie uvedenej webovej stránke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?