Poraďte stránky na netradičné svadobné fotky

dievcence poradte nejake stranky na netradicne, vtipne, originalne svadobne fotky. nejake netradicne miesta, pozy, rekvizity, namety, proste nieco originalne a sialene a podobne... dakujem moc :-)
Odpovedať
@bielavila já myslím, že občas stačí i projít alba nevěst tady. Co já už jsem tu viděla :-D žádné konkrétní stránky s bláznivými fotkami nevěst tedy bohužel nevím :-)
Odpovedať
pozerala som si albumy a vsetky su krasne, ale mne pripadaju mnohe ako cez kopirak, preto hladam nieco originalne...
Odpovedať
Profilova fotka
tak podle ohlasů máme lehce netradiční album my :D Cesta na obřad šalinou, focení ve vybydlené fabrice Zbrojovky 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
mozno skus najst nieco co vas oboch vystihuje....my sa napriklad ideme fotit na korculiach (inline aj ladovych)...
Odpovedať
a kde mas album?
Odpovedať
@sweetangel1006 ano ano to mam nieco vymyslene, priatel striela z luku tak budeme mat nieco v tom zmysle, milujeme conversky tak aj to bude, ale stale hladam nieco nove:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bielavila jestli to byl dotaz na mě, tak tadytudy http://www.beremese.cz/fotoblog/cutes..., ale ještě nejsou všechny...
Odpovedať
@cutescorpio dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skuste profil ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
web ma nenapada ale viem ti poslat na mail par zaujimavych ako naprikad v zubarskom kresle, v masiarstve, alebo zenich s rylom kope jamu pre nevestu, alebo nevesta s baseballovou palicou zenich s brokovnicou a dutnikom ako mafiani z 30tych rokov, alebo s vysokozdviznym vozikom. a je vela strelenych napadov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bielavila no tak myslím, že třeba konversky originální nejsou vůbec, ty tu taky má kde kdo ... v dnešní době je těžký vymyslet něco originálního...spíš je důležité mít skvělého fotografa, který má nový nápady...jinak my se fotili v pivovaru třeba, teda jen ve dvoře, dovnitř se nám už nechtělo :-)
Odpovedať
@bielavila myslim, ze originalne fotky Vam spravi dobry fotograf bez toho, aby ste si "museli kopat jamu, ci sa fotit niekde v masiarstve" - to su prilis strojene a neprirodzene fotky, ktore, nech maju akokolvek "originalnu" ideu, nikdy nevyzneju originalne. Zalezi na Vas, aby ste posobili co najprirodzenejsie, uvolnene a podla mna z Vas musi srsat laska a radost :-) Vela originalneho uz podla mna nenajdes, nakolko snad vsetko tu uz bolo. Podla mna originalne su reportazne fotky, ktore zachytavaju uprimne emocie, momenty, na ktore sa oplati nezabudnut. A samozrejme finalna uprava fotiek. Majtrom je podla mna polsky fotograf Bartosz Jastal http://bartoszjastal.dkonto.pl/ , ktory pride fotit aj na SK. Par jeho fotiek prikladam :-) Nic originalnejsie a krajsie som doteraz v svadobnej fotografii nevidela.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@swarovski nádherné fotky
Odpovedať
@bielavila ale tu mas par linkov: http://greenweddingshoes.com/a-fun-fi... http://www.stylemepretty.com/2012/09/... http://www.stylemepretty.com/canada-w... Ale vela albumov je aj tu, ci na ceskom beremese: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/zus... http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/vra... http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/jel... http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/mor... http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/bro... Vela zavisi aj od Vas, ako od paru, ak budes mat tradicne preferovany look - nikdy nedosiahnes ten punc vinimocnosti, aj keby ste sa leteli fotit na mars :-)
Odpovedať
Já bych řekla, že s rekvizitami a různýmí "originálními" pózy je to dost ošemetné. Něco je nové, neobkoukané a najednou to tak chtějí mít všichni. A pak to, co mělo být originální, vidím v každém druhém albu a občas to působí dost křečovitě.
Odpovedať
@bielavila neviem čo všetci máte s tými ,,originálnymi´´ fotkami. Podľa mňa je prvoradé aby ste mali dobrého fotografa/fotografku, ktorá urobí dobrú atmosféru a aby ste boli hlavne sami sebou...Príde mi tak trošku trápne opakovať jedna po druhej... @swarovski súhlasím, tie momentky sú prekrásne a hlavne sú prirodzené, sú na nich zachytené emócie a to im dáva výnimočnosť :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahoj, podla mna dolezita je atmosfera, ktoru fotograf vytvori, potom to uz ide samo. Staci vybrat miesto kde by ste sa chceli fotografovat, alebo nieco co Vas vystihuje.
Odpovedať
najdôležitejšie je zachytiť LÁSKU :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozna zkus google ...tam se urcite najde veci:-D Ale jak psalu holky at to neni spis na skodu...Ja taky mela spoustu napadu a nakonec jsme byli utahani jak kotata a zapomela jsem i na tu autobusovou zastavku co byla skoro pred namaB-) A ono prejizdet nekam pul hodiny aby byl exterier podle napadu taky neni idealni.
Odpovedať
Myslím si, že je důležité, aby to zachycovalo ty dva. Takže pokud má někdo nějaký vztah k zemědělství (práce, studium, koníček), pak se třeba gumáky a vidle hodí, pokud je někdo od cirkusu, pak mi svatba ve všech barvách přijde skutečná a ne jako nějaká show, pokud jsou to tanečníci, ať si na obřad dotancují, a tak dále a tak dále...pokud to někdo dělá jen proto, že chce být originální a nemá to s ním nic společného, tak mi to přijde strojené a kyčovité. Takže bych se snažila spíš zamyslet nad sebou, partnerem i našemi koníčky a tu originalitu ladila tímto směrem. Pokud jsem klasik, tak si raději udělám svatbu klasickou, ať jsem to skutečně já...ale to je jen můj názor.
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne odporúčam pozrieť si fotky Bartosa Jasztala a celej jeho grupy, dalej si skus popozerat roznych svetovych fotografov na wpja.com, da sa tam najst kopec inspiracii aj ja som sa tam inspirovala, ale inak ako pise slecna nadomnou hlavne aby tie fotky boli o vas a aby ste sa na nich spoznavali, aby vam aj v buducnosti nieco pripominali, preto ja som sa fotila na druzstve, ktore mi pripomina moje uzasne detstvo a cele leta stravene s mamou na druzstve..
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.facebook.com/media/set/?se... skus pozriet toto!
Odpovedať
Profilova fotka
najlacnejsie originalne fotogrfie su momentky. Zvysne tkz. stylizovane portrety sa opakuju desatrocia ak fotograf by chcel vyrobit original - napad je ta najlahsia cast pripravy na fotenie. Ak chce fotograf urobit original v dnesnej dobe je to nakladna zalezitost a aj casove obmedzenie tam hra svoju rolu. Krajinky, stare budovy ci fabriky alebo nahodou stvarnena pracovna cinnost to nie je nic nove. Moderna originalna svadobna fotografia je scenicka fotografia nieco ako divadlo zo scenou a s celym komparzom kde sa vytvara urcity pribeh taktiez casto sa jedna iba o jednu fotografiu tkzvane nosnu fotografiu. Na slovensku sa tato fotografia nerobi pretoze je prilis nakladna financne aj casovo. V podstate aj najdrahsi fotograf zo Slovenska je oproti cenniku takych fotografou lacny. Posielm vam nevesti link na fotografa pred ktorym sklanam obdiv a rad by som sa dopracoval k takej fotografii. Problem nie je v napade ale realizacii. http://stelmakh.com/
Odpovedať
Profilova fotka
@markolino http://stelmakh.com/ wooow tak to su teda ine fotky
Odpovedať
@alenkachristian @markolino :-) tady je jasně vidět, jak máme každý jiný vkus...speciálně fotky z tohohle odkazu mě tedy neokouzlily vůbec ničím ... působí to na mě asi tak jako že, žádná práce s focením a pak hooodně práce s photoshopem =-) Ale uznávám, některý nápady moc hezký, konkrétně třeba ta fotka "hostina v moři" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pupickova suhlasim, mne tie fotky pridu strasne umele a niktore neskutocne gycove
Odpovedať
dakujem za vase postrehy, samozrejme, ze kazdy ma iny vkus, ine predstavy, ja urcite nechcem foto typu z fuzikmi ci pusinkami na palicke, lupy, ci velke obrie okuliare a podobne...je to pekne, ale podla albumov ktore som videla to ma naozaj kazdy, viem, ze dobre foto su drahe dufam, ze moje fotky budu vyzarovat hlavne pohodu, nieco malinko z nas, a budu pekne a mozno ma nakoniec napadne aj nieco origos:-) a kludne dalej posielajte inspiracie:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bielavila hlavne si najdi dobreho fotografa, ktory dokaze zachytit vas takych, aki ste :-) - uz len tym budete originalni! A ked najdes nejake netradicne miesto (ale hlavne take, co VAS vystihuje), bude to len maly bonus. ;-) Lebo ked chces fotku, ktora ma vystihovat napr. sialenost (a budete fotit na nejakom netradicnom mieste) a nebudete to VY, bude to o nicom. A zase, ked to z vas vyzaruje, tak spravite super fotku aj na uplne obycajnom mieste.
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme, musi to vediet fotograf zachytit, lebo uz som videla aj pripady, kedy by sa s tymi ludmi dalo uzasne pracovat a fotky boli hrozne. :-D
Odpovedať
bude to tazke, ale dufam, ze najdem niekoho, kto ma dokaze uspokojit :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?