Poradte plan B (v pripade dazda) v Bratislave

Chceme sa ist fotit do stareho mesta a na hrad ale kedze je april nepredvidatelne pocasie tak potrebujeme plan B ale nic mi nenapada..tie drahe ateliery a hrady nechcem platit, poznate nieco kde by boli pekne fotky? napadla ma eurovea ale to je asi vsetko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka tak zaklad je verit v dobre pocasie :) ja by som napriklad skusila podnik, ktory mate so snubencom radi :) alebo miesta, co mate radi :) clovek by ani neveril ake skvele foto sa daju porobit aj na obycajnych miestach :)
Odpovedať
čo tak divadlo?
Odpovedať
@granulka ahoj, primacialny palac? nepoznam vsak, ci a kolko si za to pytaju.
Odpovedať
presne nad tymto som minule rozmyslala:) hladala som cez google info od fotografov a odporucaju napr muzeum dopravy. ja si pozriem tyzden pred svadbou pocasie a ak bude hrozit dazd, vichrica a podobne, tak si tam zavolam, ake su podmienky, ak by sme to potrebovali vyuzit. pripadne este nejake pekne hotely.. ;)
Odpovedať
@zuzka148 a nevies ci ten muzeum dopravy sa plati za fotenie?
Odpovedať
Profilova fotka
inak mne sa paci celkom aj ,,areal'' bratislavskej restauracie, myslim ze to je flagship, maju tam pekne schody a myslim ze je to urobene zo stareho kina, mozno by sa dalo s nimi dohodnut
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti flag ship je super :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka hej hej myslim ze by sa tam dali urobit zaujimave veci maju tam toho vela nie len hore ale aj dole v tych miestach ako sa prichadza :-)
Odpovedať
@granulka nasla som info z roku 2009, ze sa platilo cca 30 eur. tak to by som si asi vybrala este nieco lepsie, ak uz platit. a s flagshipom suhlasim, tam by to mohlo byt tiez fajn. pripadne ma este napadol Marrols alebo Carlton. ale tam by sa tiez urcite plati nejaky poplatok. maju krasne interiery, tak by to mohli byt pekne fotky;)
Odpovedať
Profilova fotka
a prečo nesprAviť fotenie v daždi? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejkaladvinka kvôli mokrým šatám, špinavým lodičkám, zmáčaným polepeným vlasom a rozmazanému mejkapu? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka148 tiez mame v pripade zlého pocasia múzeum dopravy, da sa tam ist fotit bez problemov, krasne fotky su odtial, a poplatok je len vstupne do muzea..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@luciakaiserova ahoj, kedze tiez budeme riestit zalozny plan, so zaujmom citam tieto info - a na nete som nasla, ze fotenie v muzeu dopravy je za 33 eur http://www.muzeum.sk/?obj=muzeum&ix=m...
Odpovedať
@andrejkaladvinka urcite a do kostola pridem jak zmoknuta mys a bez make upu :D
Odpovedať
tak ako teda, len vstupne ci 33,-?
Odpovedať
Profilova fotka
@zenazaba @granulka však ale myslela som fotenie s dáždnikom, v pekných gumákoch...mohlo by to byť fajn.....nie samozrejme keď bude vonku fujavica a poriadny lejak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka no treba zaplatit tych 33 eur
Odpovedať
výborne vyzerajú aj vínne pivnice - skús pozrieť vo vajnoroch a spol:)
Odpovedať
Profilova fotka
@sslavulka fuuha nechcem teda zavadzat, ale zistoval to moj buduci asi pred mesiacom a toto mu odpisali mailom..
Odpovedať
@luciakaiserova ahoj, ja tiez neviem presne, ale internet dal info, ako som poslala v sprave vyssie...
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejkaladvinka fotenie v daždi je pekná myšlienka, ale celkovo si to aj tak neviem predstaviť....nech sa snažíš ako chceš, bez zafŕkaných šiat a topánok sa to nezaobíde :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zenazaba veď to je jasné....v deň svadby je to zložitejšie, ale keby sa fotilo týždeň pred svadbou tak paráda...stíhaš ešte aj čistiareň :-)
Odpovedať
V Eurovei sa vraj fotiť nedá, resp. potrebuješ to maš dopredu vybavené. Aspoň nám to tak povedal fotograf - že raz tam išli fotiť a okamžite bol pri nich sekuriťák :-) Tiež som sa pýtala na plán B, tak sme sa bavili o tom, že by sme keď tak dali nejaké múzeum alebo kaviareň. Skús sa opýtať aj vášho fotografa, či nemá niekde známosti a dobré vzťahy :-)
Odpovedať
@lienka_snehulienka to myslis vazne? to bol moj doteraz plan B no super...a co aupark ? :-D
Odpovedať
@granulka Neviem, hovorím ti len toľko, čo mi povedal fotograf, ale tipovala by som, že veľký rozdiel medzi nákupnými centrami nebude :-) Pre istotu si to radšej zisti dopredu, aby si nebola nemilo prekvapená.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@granulka ahoj, kde ste sa teda fotili? V sobotu prsalo...:-( Ale potom sa vycasilo a my sme o 14h00 videli 2 nevesty v areali BA hradu...
Odpovedať
@sslavulka anooooooooooo my sme boli na hrade :) aj my sme videli 2 nevesty na hrade :D nam zacalo prsat akurt ked sme vosli do auta a mali po foteni takze supeeer :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?