Poraďte pekné miesto na fotenie v Bratislave a v okolí

Profilova fotka
Ahojte baby, vedeli by ste mi poradit nejake pekne miesta v BA a okoli na svadobne foto?Sme sa sem teraz prestahovali a svadbu sme sa rozhodli riesit tu. Diky:)
Odpovedať
@matulik73 ahoj, neviem celkom, co si predstavujes - ale tak klasika je stare mesto, je tam plno zakuti, detailov a uliciek, ci kaviarni, kde sa da pekne nafotit. Ak chces nieco moderne - odporucam riverpark, pripadne euroveu. Je tu aj vela industrialne zaujimavych miest (pristav, kamenolom...) Potom par excentrickych miest -napr. hotel Spirit na Jaskovom rade (vid foto). Vintage posobia Palisady, ktore su kuzelne, ale napriklad aj muzeum dopravy v blizkosti zeleznicnej stanice. Co sa prirody tyka, ked zapadnete hocikde v Malych Karpatoch, nic nepokazite - napr. Medene Hamre... Inak zaujimave su aj fotky z rusnych BA krizovatiek. Co sa zamkov tyka, v blizkosti BA v rakusku je Schlosshof, ktory je uplne rozpravkovy :-) Takze moznosti je naozaj nekonecne vela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj:)dakujem velmi pekne:)to stare mesto je uzasny napad...pojdeme to cez vikend poprezerat a povyberame...ja mam rada romatiku a historiu...by som chcela skor take retro foto...tieto moderne veci ma moc neberu:) a v lese sa mi zdaju tie foto uz take otrepane...ale aj v nejakej uzkej ulicke akoze na kavicke nie je zly napad:)))dakujem velmi pekne za radu,moc si mi pomohla:) pekny den prajem.
Odpovedať
@matulik73 tak sa potom urcite zastavte aj v tom muzeu dopravy :-) http://www.muzeumdopravy.com/galeria.... to je naozaj retro a velmi pekne porobene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super..behneme aj tam:)
Odpovedať
@matulik73 inak teraz uz aj sam fotograf bude mat podla mna dobre tipy alebo by mal mat.. teraz ficia okrem standardnych zakuti ako spominane stare mesto, devin ci sad janka krala aj nakupne centra ako eurovea, ci nove SND, celkom zaujimave zabery tam poniektori spravili..
Odpovedať
Profilova fotka
devin napadol aj draheho...len sa mi to zdalo neviem....ale mozno to nebude zly napad:)skusime omrknut aj ten a potom povyberame to naj...
Odpovedať
devin je pekny...a ja odporucam este aj nejake jazero - napriklad drazdiak v petrzalke, alebo botanicku zahradu - odtial su krasne fotky - a na slavin chodte ak budete mat cas
Odpovedať
@ckatka Botanicka je super napad :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, práve sme spravili výber miest na svadobné fotenie v BA na mape. Môžete sa inšpirovť tu: http://www.showcheeks.sk/miesta-niele...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Vinohrady, železničné múzeum v BA
Odpovedať
Profilova fotka
Stare mesto je vyborne, tam fotievam rad, alebo tu este nebol spomenuty hrad Cerveny Kamen, ak chcete "retro foto"
Odpovedať
Profilova fotka
Na seneckych jazerach je piratska lod tak sa foti vela parikov, vyzera to pekne ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
a nejaku jarnu rozkvitnutu luku? ci rozkvitnuty ovocny sad? nieco v prirode na jar?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?