Poraďte pekné miesta na foto v Michalovciac a okolí

Profilova fotka
Poradte kde sa dajú nafotit pekne svadobne fotky Michalovce a okolie
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Dobrý deň. A fotografa už máte ? Kliknite na náš profil. Prípadne ukážky na Váš e-mail
Odpovedať
som povodom michalovcan :) neviem, ci ste si pozerali moju pracu. hned prve fotky na webe su z MI - vinne jazero, hned za vinnym na poli :):), potom sme fotili priamo v meste - pri farskom kostole a vedla kostola je .. ako sa to tam vola to muzeum... zemplinske tusim. ale !!! neodporucam siravu - velmi fadne fotky (aj ked velmi zalezi z ktorej strany.) no a tuto na tejto stranke mam jednotlive svadby aj rozdelene, takze budete vidiet, kde boli fotene (pozor...nepridavam vsetke fotky na stranku - iba niekolko svadobnych parov)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem ... Jednoznačne odporúčam Vinianske jazero, krásne molo na kamenci ... ale ani samotné mesto nie je na zahodenie ;-) ... skuste si pozriet naše portfolio
Odpovedať
Profilova fotka
Váš fotograf určite zvolí pre Vás prirodzené a krásne prostredie!
Odpovedať
Profilova fotka
@januelaa Dobry den, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a veľmi rád Vám odpoviem na Vašu otázku. Mnoho zavisi od toho, aky styl preferujete. Ci radsej prirodny, romanticky, fashion, funny, ... Pekne miesto je prilis obsirna otazka. No urcite pokial sa poradite s fotografom tak Vam dokaze navrhnut zaujimave miesta podla toho, aky vysledok ocakavate.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?