Poraďte miesto na fotenie v Bratislave

Poradite nejake sexi miesto na fotenie v Bratislave? Len prosim ziadny 'hrad' a 'botanicka zahrada' ;-) Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
sexi fotky sa daju fotit vsade :-) ale napadaju ma interier - kino alebo nejaky podnik kde podavaju drinky, exterier - pri vode na "plazi"
Odpovedať
Profilova fotka
@ikissedagirl Na fotke ma byt sexi miesto alebo sexi nevesta? Tuto temu preberte so svojim fotografom z dovodu, ze on jediny vie co bude potrebovat pre svoju pracu aby vysledok bol taky aky ocakavate. Ja napr. pre neskutocne sexi fotku by som dokazal vyuzit i vstupne dvere do budovy.
Odpovedať
Profilova fotka
Rendez - muzeum starych parnych lokomotiv - pytaju 20 eur Slovnaft - mat Slovnaft v pozadi nie je zle zalezi od v kusu, niekto ma rad fotky ine ako maju vsetci ostatni stare mesto a ulice s ludmi. ked ma byt nieco sexi tak jedine nevesta a ako inak ako ked puta pozornost ludi Schlosshof - ked to nemusi byt zrovna Bratislava ale nemate náhodou problem ist 30km autom teda ze vam to cas dovoli v Rakuskom zamku Schlosshof je zarucene dost vela super miest na fotenie a pozor ked si tam zavolate fotite tam zadarmo!!!
Odpovedať
@marcelhudecek predstav si, ze Vlcie hrdlo, aj Schlosshof som v duchu zvazovala :) Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ikissedagirl my tiez mame fotenie v BA, zvolili sme si miesta, kde sa pohybujeme neustale a maju pre nas vyznam... urcite budu fotky zo ulic stareho mesta( v tom case uz budu terazky v plnom prude, vela ludi naokolo a to sa mi moooooc paci), nabrezie dunaja z petrzalskej strany, nase dva oblubene podniky, urcite slovnaft z dialky, tak uvidime...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@marcelhudecek prosím Ťa, treba tam zavolať, objednať sa a budeme to mať všetci zadarmo? (my, fotograf, kameraman)
Odpovedať
Profilova fotka
miesto je takmer vsade zalezi len od fotografa
Odpovedať
Dobré street photo.....Staré mesto
Odpovedať
@katinka1987 Schlosshoff más zadarmo----
Odpovedať
Profilova fotka
@katinka1987 Katka na Schloshoff treba minimalne 3-4 hodiny, zadarmo to nie je, plati sa tam normalne vstupne, je to obrovsky areal , boli sme tam minuli rok a pytali si 35 Eur vstupne za dvoch ludi minimalne chceli zaplatit, nedali sa ukecat. Mali sme kameramana, ktory chcel iba behat a vsade musela mat nejaky zaber, cize sa vseho vsudy nenafotilo nic, ak chces mozem ti odtial poslat nejake fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
@katinka1987 my sme tam boli pred mesiacom a nic sme neplatili. manzelia, fotograf a dalsia osoba maju vstup zdarma. treba to ale dopredu dohodnut.
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s Miska, super, diky :) a kde je take nejake podobne pekne miesto? ono je to asi naozaj casovo celkom narocne...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, práve sme spravili výber miest na svadobné fotenie v BA na mape. Môžete sa inšpirovť tu: http://www.showcheeks.sk/miesta-niele...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Prosim poradite mi,ako si zabezpecit fotenie v bratislavskom nakladnom pristave, popripade, ci je vobec mozny vstup. dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Rád by som Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
a nejaku jarnu rozkvitnutu luku? ci rozkvitnuty sad? nieco v prirode na jar?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?