Poradte miesto na fotenie okres Topolcany a Nitra

Ahojte baby, prosim vas, mate nejake overene tipy na fotenie okresy Nitra - Topolcany? Budeme mat hostinu v Ludaniciach a chceme sa fotit v den svadby. Ale nechceme cestovat z hostiny za fotenim pol hodinu tam, pol hodiny naspät a chybat tak na hostine minimalne 2 hodiny. Cize nieco v okoli. Rozmyslam nad kastielom v Oponiciach, ale predpokladam, ze tam bude tiez svadba, tak neviem, ci by nas tam pustili sa fotit.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrenky Zdravim Vas, sak ved skuste zavolat do daneho kastiela na informacie, ci tam budu mat svadbu. A budete mat istotu. Inak skuste napriklad Drazovsky kostol = Pod kostolíkom 35-33, 949 01 Nitra-Dražovce Super miesto :)
Odpovedať
Profilova fotka
Drazovsky kostol je krasny, aj ked teda uz pomerne preflaknuty podla mna. Skuste mozno Cibajky (pozrite moje fotky odtial na mojom blogu Rande pod dubmi), alebo park v Tovarnikoch, kostolik Sadok, mozno Velky kliz. Ale podla mna sa nenechajte zbytocne vlacit po lokalitach - je lepsie riesit pekne svetlo a potom nafotite aj v priemernej lokalite nadherne zabery. POdla mna je "pozadie" trochu precenovane nevestami, lebo vo vacsine fotiek aj tak bude kremovo rozmazane :)
Odpovedať
@maros_markovic waw, dakujem velmi pekne za radu. Takto som nad tym nepremyslala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?