Poraďte dobrého fotografa v Humennom

Poraďte mi prosím dobrého fotografa v Humennom, ktorý by robil pekné umelecké fotky. Počuli ste o p. Michalovi Vadilovi alebo Robertovi Tappertovi? Určite nechcem niečo ako Kočan/-ová. Ďakujem pekne :)))
Odpovedať
@slnecnica87 my sme mali Rada Cerulu z Vranova, fotil nas aj v He, aj v Tv...boli sme maximalne spokojni takze vrelo odporucam...
Odpovedať
@smrkacik dakujem, pozriem si to :)
Odpovedať
skuste pozriet moju pracu. ak vas fotky oslovia, kludne mi napiste :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slnecnica87 Dobry den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a lokalitu Humenne poznam velmi dobre. Na stranke najdete i portretne fotenie pocas svadby v Humennom. V pripade, ze sa Vam moja tvorba bude pacit vieme sa pustit do priprav, ktore mozu byt ovplyvnovane i Vasimi napadmi alebo cely proces zverite do mojich ruk.
Odpovedať
Profilova fotka
Príjemný dobrý večer .... Taktiež vam davame do pozornosti našu tvorbu ... Veríme že si ju pozriete a hadam vas aj zaujme :-) . Naša produkčná spoločnosť ponúka kvalitu či už v podobe videa alebo fotografie rovnako ako primeranú cenu. . Odporučam pozrieť si aj album fotení pri kaštieli priamo v humennom . Prajem krásny večer a šťastnú cestu manželským životom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozri si goffa.sk nas fotil
Odpovedať
Profilova fotka
@parvinka0001 Ak sa mozem zo zaujimavosti opytat. Aka bola cena jeho sluzieb?
Odpovedať
Profilova fotka
@marekjanicko on ma na stranke cennik....podla toho aky si clovek vyberie balik
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?