Pomôžete mi nájsť fotku nevesty - odraz vo vode?

Ahojte, prosim o pomoc - nasla som tu v nejakom pripravnom albume inspiraciu na fotenie, slecna cupela pri nejakom jazierku a pozerala sa do vody, mala do nej namoceny aj prst takze voda sa cerila a v tej vode sa odrazala ona, ale uz ako nevesta - v satach, ucesana atd, tiez drzala prst akoby do vody, cize tie dva prsty sa vlastne dotykali. Bolo to teda tak ze slecna v civile sa pozera do vody na svoj obraz kde je uz ako nevesta. Ak mate niekto tuto fotku, alebo viete kde by som ju zohnala, dajte mi link prosim. Myslela som si, ze som si tu fotku stiahla, ale teraz ju neviem najst :( vopred dakujem
Odpovedať
ono je velmi pekne, ze sa vam podobne fotka paci, ale musel by to fotit rovnaky fotograf - ja osobne mam celkom pestru zbierku podobnych fotografii, ale netrufnem si povedat, ze by som dokazal nafotit presne vas umysel - ide nie len o prostredie, ale aj o svetlo, pocasie a podobne. kazdy fotograf ma svoj styl a teda napodobnovat niekoho ineho sa nie vzdy oplati ... pridavam aspon 2 foto na ukazku (slabsia kvalita)
Odpovedať
Profilova fotka
myslis tuto?
Odpovedať
Profilova fotka
Ten trik sa robí pomerne jednoducho. Urobia sa dva zábery zo statívu a potom sa jeden záber vymaskuje. Aby to bolo dokonalé musí sa to vyfotiť hneď po sebe.
Odpovedať
Profilova fotka
Možno by sa vám mohlo páčiť aj niečo takéto...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?