Pomoc pri výbere fotografa

Dievčatká, ak by ste mali možnosť vybrať si z týchto fotografov, ktorý by to bol?: Ľuboš Krahulec, Peter Ilenčík, Slavomír Macek, Ján Jasenský, Rudolf Madár alebo Peter Čegiň? Akosi sa neviem rozhodnúť :-( každá vaša skúsenosť mi pomôže prikloniť sa k niektorému z nich. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
HMM nevesta a napadlo Vas ze kazda nevesta moze mat odlisny vkus a pohlad na fotografa tych co ste menovali su kvalitativne slusny fotografi ale kazdy ma svoj styl.
Odpovedať
@mis_h ahoj, presne ako hovorí @markolino.. Ja som pri tom našom vedela, že tento je ten "náš", len čo som zbadala jeho fotky (reportážne fotenie, mal cit pre zachytenie maličkostí, toho správneho okamihu, bez násilnych úprav, ktoré sú mi nesympatické,..) Každému sa ozaj páči niečo iné... Ale rozhodovala by som sa aj podľa takých všeobecných vecí - pre mňa bola dôležitá komunikácia, to, ako rýchlo odpovedal, aký mal štýl reči, no ale aj podľa jeho fotky :-D, či mi je na prvý pohľad sympatický. My sme s tým našim boli veľmi, veľmi spokojní :-) Ďakujeme Janko D.!
Odpovedať
Kazdy fotograf ma iny styl a zmyslanie, iny obsah a formu vystupu, ine ceny, ine podmienky... Preto sa fotograf vybera v prvom rade na zaklade fotografii, kde je hned vidiet okrem ceny a pristupu vsetko potrebne. Zvysne dve veci sa daju rychlo zistit emailom, resp. Telefonicky. Anketa nie je stastny sposob vyberu fotografa na vlastnu svadbu, preto vacsina fotografov je radsej ked v nich nefiguruje :)
Odpovedať
Profilova fotka
Predpokladam, ze vyber menovanych fotografov ste si na zaklade nejakeho kryteria vybrali. Ci to Vam tiez niekto poradil ? Ak ste sa pre tych fotografov rozhodli z vlastneho rozhodnutia znamena, ze nieco Vas na nich zaujalo Tym smerom by som sa uberal.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?