Kde zoženiem Polaroid - s okamžitou tlačou fotiek?

Profilova fotka
ahojteee, prosim vas neviete mi poradit kde by som zohnala taky fotak, ktory hned tlaci fotky?? chcem to kvoli knihe hosti...dakujem za kazdu radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, myslim, ze to je tento http://klasicke-fotoaparaty.heureka.s...
Odpovedať
Profilova fotka
@kessykessy vďaka :) a ja som si myslela že je to lacnejšie :/ neviem či sa mi oplatí toľko do toho investovať
Odpovedať
My sme mali tento isty, tiez na fotky do knihy hosti. Robi pekne fotky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 no, čo sa týka tej ceny ceny foťáku to by sa dalo ešte prekúsnuť, ale ten fotopapier treba do toho stále kupovať.. :-| my sme to tiež chceli, ale neviem neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
@kessykessy ja by som ta brala len ako jednorazovu zalezitost, nemyslim si ze by sme ho nejak extra pouzivali...no musim nad tym dobre pouvazovat este
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 pozri si aj recenzie na ten fotak, dost ludi sa stazuje na nizku kvalitu a vraj jedna fotka vychadza v prepocte 1euro. Neviem aku velku svadbu budete mat, ale pri velkej svadbe to moze byt dost vela fotiek.. Mna napadla alternativa 1. bud kupim jednorazove fotaky pre deti (tie fotky budu stat zato :D ked si ich potom pozrieme, nieco podobne sa dialo na mojich promociach) 2. alebo rozlozim do priestoru jednorazove fotaky, nech kazdy odfoti co mu padne do oka.. vyvolat to je to najmenej Len tiez treba najst taky kvalitnejsi jednorazovy, lebo som citala, ze sa zasekavaju... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kessykessy jednorazovy chapem spravne ze spravi jednu fotku? nestretla som sa s tym este, tiez sa to da na nete kupit?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 nie nie, to znamena, ze tam mas napr 20 fotiek k dispozicii, das to vyvolat a fotak vyhodis (neda sa tam menit film) .. https://www.fotoskoda.cz/jednorazove/
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 https://www.shoppie.sk/fuji-quicksnap... tento ma dobre hodnotenia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kessykessy noo to nevyzera zle, akurat ze to hned netlaci tie fotky, ale nejak by som to vymyslela...vdaka za tip :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 nie je zaco :) ... tiez som to chcela inak vyuzit do knihy hosti, ale tym ze mame vsetko handmade a take prirodne, tak asi kupime platno na malovanie, nakreslime tam strom a budu nam davat hostia odtlacky prstov a to vyuzijeme ako obraz domov..
Odpovedať
Profilova fotka
@kessykessy aj nad tym som uvazovala, ale my zase budeme mat vsetko take trosku v style luxusu, alebo ako to mam napisat, aby som nevyznela jak idiot co sa chce nebodaj chvalit :D no proste zlata, staroruzova vela svetielok a sviecok a uz sa mi tam ten strom nehodi moc
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nikus296 :D ano chapem... nevyznelo to blbo neboj sa.. no Nasa vyzdoba je v rustikalnom style, ale tym, ze vyuzivame jutoviny a podobne materialy je vela veci handmade... a nam to aj ladi do priestoru lebo to mame vo svadbonom stane v jednom kastieli.. v tvojom pripade neviem naozaj ci by tam pasoval strom, ale mozno Vas napadne nieco ine, nove, lepsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kessykessy uprimne ti ale poviem, ze ma vrcholne nebavi vymyslat taketo veci, neviem sa k tomu dokopat, moc som nato leniva :D a dalsi moj problem je, ze chcem strasne vela veci, ale neda sa vsetko naraz...och mama moja...aspon v satach mam jasno :D
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 nie kazdy je na to tvoreny.. mna by to tiez asi nebavilo.. Ked aj nieco vyrabame tak bud s priatelom alebo s druzicou mojou. Vtedy to je aj zabavne :) a tiez som najprv vymyslala kadeco, no rozum sa kazdemu zastavoval, ale nakoniec som sama prisla nato, ze v jednoduchosti je krasa, a ze uz to prostredie samo o sebe je jedna velka pekna ozdoba a netreba to zakryt inymi..
Odpovedať
Profilova fotka
@kessykessy urcite mas pravdu, tiez som sa uz rozhodla ist touto cestou, lebo presne aj u mna to bolo tak, ze snubenec mi uz skoro nieco obuchal o hlavu ked som prisla zas s novym napadom :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Ak môžem podelím sa o svoju po-svadobnú skúsenosť. Najprv som chcela tiež jednorazové fotáky porozkladať na stoly. Dočítala som z viacerých zdrojov, že sú dosť nekvalitné a väčšina z nich sa proste zasekne po 9-10 fotke (keď ich je tam 20 tak je to dosť nepríjemné). Nakoniec sme sa rozhodli pre polaroidný foták, nejaké dekorácie (objednané z e-bay) a "fotostenu" (hrubší biely záves s led svetielkami) a malo to OBROVSKÝ úspech. Na svadbe s 80 ľuďmi sa vyfotilo vyše 200 fotiek. Mali sme v tomto kútiku fotoalbum aj s perami a hostia nám fotky rovno lepili a písali k svoje odkazy. Je to úžasná spomienka. Určite odporúčam skôr ten polaroid, je to niečo čo napríklad využívame aj teraz po svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
@wiwi28 ahoooj dakujem za radu :) ako som vyssie spominala, musim si to teraz nechat ulezat v hlave, aby som nejaku hlupost nevymyslela a vobec sa to neujme...to by ma potom dost mrzelo :)
Odpovedať
wiwi28..mas prosim nejake linky kde si polaroid kupila za rozumnu cenu? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Napr. v Bratislave v Auparku majú v malej predajni Fuji, blízko potravín.
Odpovedať
Ja som kupovala v pantha rhei ale nie mini ale wide - robi trochu vačšie fotky, kvalita bola primerana, vo fotoknihe to vyšlo skvele ale odporúčam poveriť jednu osobu, ktorá ti to bude fotiť. Ak budeš chcieť viac info pošli mi správu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?