Polaroid

Profilova fotka
Ahojte, rada by som sa opýtala zháňam polaroid na svadbu. Úplne by mi stačilo zapožičiať, alebo ak by mal niekto tip na polaroid v dobrej cenovej ponuke, poprosím. Ďakujem za odpovede, tipy Lucka
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.Ja tiež chcem na svadbu polaroid,resp.chcem si urobit sama fotokutik zo všetkými tými party kravinkami na fotenie.Polaroid som si chcela kúpit,samo o sebe zas tak drahý neni,na stránkach čo som pozerala tu v ČR sa dá kupit za 1500-2000 korun a viem že ho využijem aj po svadbe.Kamen úrazu došiel ked som pozerala kolko do toho stoja filmy.Balenie 8 filmov 800 korun,čiže stovka za jednu fotku čo mi dojde šialene.Ale našla som Fujifilm Instax Wide,je o par stoviek drahší ako polaroid ale 20filmov stojí do 400korun čo je teda fakt podstatný rozdiel :-) tak len taký moj postreh :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si idem Instax wide požičiať. Požičanie je zadarmo, platím len 1000kč vratnú zálohu a len za prefotené fotky. Cena je u nich za fotky o trošičku vyššia, ako keď si človek sám kúpi fotopapieriky, ale to mi už nevadí. Ja mám výhodu, že bývam v Prahe, takže osobné vyzdvihnutie nie je problém, ale majú ponuku aj poslania poštou, čím je však už záloha 2000kč a platba vopred na účet.
Odpovedať
Profilova fotka
No tak to je tiež rozumné riešenie.My sme už v lete hovorili že si kúpime polaroid,jak ho kamarát doniesol von,no tak ani nebudem moc rozmýšlat nad tým Instaxom a kúpim ho.Za 2500 korún sa dá už kúpit.Ono to má svoje čaro mat hned pekne v rukách vytlačenú fotku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkape86 Ahoj :) Ďakujem ti za odpísanie. Ja sa ospravedlňujem ale až dnes som sa dostala k odpísaniu. Áno súhlasím nadstavce do polaroidu sú dosť drahý špás :/ no pevne verím, že polaroid sa nám podarí pozháňať a nadstavce tak čo už kúpime snáď lacnejšie. Ďakujem za tvoj postreh a tip :) A tie nadstavce kde kupuješ potom, cez akú stránku ?
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 tak to je super, že máš možnosť požičiať si ..tu na SR som sa s ničím takým nestretla.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@luckamatus ahoj,v poriadku :-) jaké nadstavce myslíš,tie filmy do toho? Ked hovorime o filmoch tak som pozerala na polaroid aj na ebay,a podobne stranky a všade víde tak draho,čiže plus-minus 3 eura za jednu fotku!!! Preto ma oslovil viac ten instax od fujifilmu,je to v podstate to isté ako polaroid len o vela lacnejše stoja tie fotky. A inak ak planuješ aj tak tie rekvizity fúzy,okuliare a tie kraviny papierove jak byvaju vo fotokutiku,tak tie som našla za 3e 50ks na ebay :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkape86 Áno presne tie nadstavce som mala na mysli. Mne ktosi poradil aliexpress stranku ze tam su tie nadstavce za dobru cenu, ale ja sa na tej stranke neviem orientovat...pozriem ten ebay. . :-) Rekvizity som si kupila cez amazon uk, aj tam som ich nasla lacne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luckamatus Ano aj na aliexpress som pozerala a su tam ceny jak na ebay.A teda ked už som našla za dobrú cenu tak tam bolo poštovné vysoké, tak v konečnom dôsledku ta cena bola rovnaka jak na našich slovenských stránkach.Ale skuste popozerat,možno sa Vám poštastí a najdete nieč za rozumnu cenu :-) No ja tie rekvizty budem muset tiež už objednat nech to mám radšej v predstihu doma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luckamatus U nich sa to dá požičať aj bez osobného vyzdvihnutia. Môžu ho poslať poštou, ale záloha je v tom prípade vyššia.
Odpovedať
Profilova fotka
ahooj vo fotolabe mas tiez moznost zapozicania :)
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.fotolab.sk/eshop/pozicaj-...
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkape86 ahooj, už mám polaroid :-) jedna dobrá dušička ho tu na bazari predavala za dobru cenu :-) už iba tie nadstavce..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tak parada,ja tiež pozrem nejaku bazarovku a ked nie tak kupim novy :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?