Pekné miesto na svadobné fotenie na Orave. Poraďte

ahojte poradite mi kde by sa dalo fotit na orave nejake pekne miesta...okrem hradu...
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi aj v akom rocnom obdobi... Ale co tak oravska priehrada, alebo kastielik za Krivou? Vnutri je sice restauracia, ale zvonku vyzera dobre :)
Odpovedať
keby som mala svadbu v peknu slnecnu sobotu,raz :-D , tak urcite sa pojdem odfotit niekde do oravic, do juranovej doliny alebo prosto niekam na luku:-)
Odpovedať
1, skanzem 2, niekde s pozadim zapadnych tatier ;-) 3, a co ten ostrovcek na priehrade
Odpovedať
dorotka, ten ostrocek na priehrade asi myslis Ostrov umenia....tak tam je asi aj problem sa dostat, tedaproblem, chodi tam vyletna lod..ale zeby sa tam fotilo..hm neviem...:-( ale celkovo na pirehrade sa daju spravit nadherne fotky, videla som uz take akoby boli od stredozemneho mora nafotene:-) zalezi od fotografa:-)
Odpovedať
dakujem vam baby budem to musiet nejako vyriesit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
anaxamon, na orave nezijem uz sest rokov, ale kym som tam bola, tak na Ostrov umenia chodila aj sukromna lod - brala max 10 ludi a stalo to 10 Sk na osobu. Plavala od slanice. Dalo sa s nimi dohodnut. Ak to tak stale je, tak tie fotky by mohli byt peknucke :)))
Odpovedať
no ja si myslim ze prenajat lod asi nebude problem ale musi byt dostatocne velka aby sa nezafrkali saty ;-) no vyletna lod neviem ake ma casove intervaly a ono by bolo asi lepsie vyuzit cas ked tam ludia z vyletnej lode nie su ;-)
Odpovedať
juj tak to neviem ci taka lod este chodi, ale je to celkom pravdepodobne...Aj ked ta suma sa urcite zmenila 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
..dievcata,podla mna nasa Oravienka je krasna a treba sa sup sup fotit do prirody x-) ..aj ked fotky z hradov a kastielov su carovne, ale nie kazda moze utekat na Oravsky hrad...my sa pojdeme asi len na nejaku luku fotit..a mate este nejake tipy okrem priehrady?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, nemate niekto svadobne fotky z interieru a exterieru Oravskeho hradu?
Odpovedať
na orave sa da fotit kdekolvek, staci psenicne pole :-) , kuk moj album
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
baby viete mi poradit kde ist fotit tak aby bolo pekne pozadie hor / rohacov, a prostredie vseobecne? a pripadne kde v interieri keby nedajboze bolo zle pocasie?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ninocka84 podla mna priehrada je fajn,kuk moj album
Odpovedať
no odkila presne si??? ja mam vela napadou, svadbu mame na hrade takze sa budeme aj tam ale to nieje moja priorita....vo vysnom kubine je kastiel ale neviem ako je to s fotenim, aj na Mokradi je jedem kde su skauti...potom pred haboukou je stara zrucanina tam chcem ist tiez a Šútovo je nadherne ale iba ak v lete vyzera to ako v chorvatsku....a tiez pri bytovke mame nadherny sad jabloni tak tam....a mnohe ine napady...ale to sa budem musiet fotit asi do pondelka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinkap111 no ja som z trstenej takze ten vysny kubin mi je dost daleko. o tej hute za podbielom sme uvazovali aj my, no neviem ako je to tam s pristupom.. nechceme rozbit auto ak je tam naprd pristup @tortelinka no priehrada je taka hodne zauzivana z oravy a neviem.. my sme skor horske zivly ako vodne :) tak preto chceme skor tie rohace a tak...
Odpovedať
No tak to by ma tiez zaujimalo, kde by sa dalo urobit super foto v pripade dazdu :-( a inac ninocka84 co takto ist len tak do lesa niekam? :-)
Odpovedať
@ninocka84 no tak to hej je to daleko ale v podbieli sa da, nas fotograf tam hodi bezne.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bibida no spolieham sa aj na okolie hotela, ze si odbehneme pripadne este pocas hostiny par fotiek s priatelmi a rodinou spravit v lese kedze hotel je v peknom prostredi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, huta je v pohode, da sa tam odparkovat auto a kusok prejst pesi, akurat sa tam obcas pasu kravy, tak treba dat bacha, nech do dacoho neskocite.. :) My sme mali akurat problem s tym, ze pred svadbou nam asi 2 tyzdne vkuse prsalo, ale aj tak sme sa tam v sobotu prebrodili. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzie.h jej super vdaka za pomoc :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
kocky, len pre istotu keby nedajboze prsalo, kde v interieri fotenie okrem hradu? tam sa mi fakt nechce ist a platit.. a ani sa mi to az tak nepacia take fotky na hradoch...tip na nejaku krasnu restiku so zaujimavym interierom..
Odpovedať
Profilova fotka
hm tak skusim este raz, neviete tipy na fotenie v interieri? to pocasie vyzera byt dost zleee :(((((( zacina mi byt uz do placu z toho..
Odpovedať
Kamarátka sa fotila vonku pred obradom, čiže ráno, to by ešte počasie malo vydržať...
Odpovedať
Profilova fotka
@airamka25 no tiez sa ideme o 11tej ale zatial to nevyzera dobre.. snad sa to este zmeni.. ekd tak budeme stylovat s dazdnikom a gumakmi.. inac to nevidim..
Odpovedať
http://stratena-obrucka.sk/ tento je myslim z Oravy, ma tam fotky aj v dazdi pripadne mu skus zavolat ci by ti neporadil priestory podla tvojich predstav, drzim palce aby pocasie vyslo
Odpovedať
konkretne zo svadieb 2011
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ahojte. Vedeli by ste poradiť nejaké miesta na fotenie v interiéri na Orave? Nakolko vyzera, ze budeme mat skarede pocasie :( Teda okrem hradu. Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?