Pekne miesto na fotenie

Ahojte :) Nevedeli by ste mi poradiť kam sa ísť fotiť niečo nové, pekne, nápadité. Som z východného Slovenska, takže ak by bolo nejaké miesto tak najlepšie na východnom slovensku, že to máme po blízku. Pripadne aj ukážte vaš krásny deň. Ďakujem za každú reakciu :)
Odpovedať
Profilova fotka
pekny den prajem, rad by som napisal vam, ale taktiez ostatnym nevestam, aby ste sa zbytocne netrapili hladanim tzv. peknych miest na fotenie. moj nazor je taky a skusenosti mi davaju za pravdu, ze "pekne" miesta su precenovane. prirodzene, neda sa popriet, ze pritazliva sceneria fotke pomoze, dokonca niekedy je jej jedinou zachranou. avsak zaroven plati, ze najdolezitejsimi elementami su svetlo, praca s nim a osobny vklad fotografa. nefotograf (v tomto pripade nevesta) sa totiz na svoje okolie pozera uplne inymi ocami, nevnima a nevie porozumiet tomu, co vsetko ma vplyv na vysledny produkt. odporucam vam najst fotografa, ktory dokaze vycarit vela z mala a ktory sa v prvom rade dokaze pozerat. viem, ze to nebude jednoduche, pretoze takych fotografov je na slovensku malo. ale ak takeho najdete, verte, ze aj vo vasom bezprostrednom okoli najde zakutia, ktore by vas ani vo sne nenapadlo na fotenie pouzit. rovnako sa vam ale tiez moze stat, ze iny "fotograf" ani v tom najnadhernejsom kastieli neurobi fotky, ktore sa budu dat ukazovat vasmu okoliu. skratka, najdite niekoho, kto vie, co robi a plne mu doverujte :) drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
V lese, podla mna najkrajsie miesto na fotky. Zamky a take veci odputavaju od paru ale les je pokojny a krasny.
Odpovedať
@mrsthompson tiez som tohto nazoru. les a mozno nejake jazero, najlepsie mieto na fotenie. :-) :-)
Odpovedať
@photostancik ďakujem mate pravdu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, zial ani nove, napadite, pekne atd. miesto Vam nezarucuje to, ze fotografie budu napadite a pekne (neopozerane). Skutocny majster remesla (fotograf) by to mal dokazat aj na beznom, na prvy pohlad nezaujimavom mieste, lebo miesto je na druhom mieste, na prvom su ludia a nie naopak... :-)
Odpovedať
Kazdy by chcel originalne neprebadane miesto somozrejme ze su. Vsak pytam sa seba preco vela krasnych fotiek vznika v Parizi, Krakove, Prahe v Tatrach a dalsich overenych destinaciach? Lebo su zarucene pekne pomerne dostupne. Niekedy originalne miesto nemusi mat taku obrazovu kvalitu ako prave to overene. Vsetko to je ja si myslim na diskusii s fotografom.
Odpovedať
Profilova fotka
@zalibera Samozrejme, ze aj miesto zohrava svoju rolu ale ked raz je zly fotograf, tie fotky mozu byt aj v parizi ci v tatrach, stale to tu kvalitu a prevedenie fotiek nezachrani :) Takze v prvom rade vybrat dobreho fotografa a snim sa dohodnut, ake miesto bude na fotenie najlepsie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?