Pekne miesto na fotenie - presov

Profilova fotka
Mile nevesty,fotografi a umelecky citiaci ludia...Svadbu mame 31.5. o 16:00 v Kapusanoch,okr.Presov. Hladam nejake pekne miesto,kde sa bude dat urobit pekne fotky prave v tento den v case od 10:00 do 12:00,kludne niekde na trase: Kapusany-Presov-Spisska Nova Ves ...moj fotograf je uzasny a poradil mi,ze prirodou nic nepokazime,takze hladam pekne miesto s peknou priridou okolo :-) potrebujem setrit cas a este potrebujem nejaky tip na interierove fotenie v pripade nepriazniveho pocasia...a este nejaky napad na nejaku milu rekvizitu na fotenie ;-) dakujem vam velmi!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) Skus si pozriet moj album..my sme sa boli fotit v Kolmanovej zahrade (fotky so stromoradim a tie kde je v pozadi Kalvaria) a este sme boli na Sigorde (fotky so snehom a ten velky pokruteny strom :) Super prostredie, a fotky nie su klasicky presovske (kalvaria alebo kostol sv. mikulasa ) Dufam ze som pomohla :)
Odpovedať
Profilova fotka
Lucia, dakujem za odpoveď...do tvojich fotiek som zaľúbená už dlhšiu dobu :) tá záhrada to je tá, pod kalváriou, kde je Exercičný dom? :) a nejaký nápad na interierové fotenie nemáš? :)
Odpovedať
Ahoj Juliana7221, mimo temu...ale mate aj hostinu v Kapusanoch?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?